Сродак ад блашчыц кукарача

March 2019

Відэа: Маўрыцы і Гаўранэк 07. Сродак ад мурашоў (March 2019).

Anonim

Cucaracha je pristupačan i učinkovit insekticid protiv kukaca. Dostupan je u obliku praha, koji se prije upotrebe mora razrijediti vodom. Kukarachu se najbolje čuva na mračnom mjestu na teškoj temperaturi na sobnoj temperaturi. Lijek je vrlo otrovan, pa kad radite s njom, morate se pridržavati svih pravila koja propisuju upute.

Sastav

Dva aktivna sastojka su uključena u pripravak lijeka. Ovo je cipermetrin i malation.

Cypermethrin je otrovna tvar koja uzrokuje paralizu središnjeg živčanog sustava kod insekata. Malation je također učinkovit otrov, blokirajući živčane impulse i razbijanje živčanog lanca u bedbugs. Zahvaljujući upotrebi ovih dviju supstanci postiže se sinergistički učinak, a eliminacija bedbugs je učinkovitiji.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Upute za upotrebu

Cucaracha u razrijeđenom obliku za praktičnost može se staviti u poseban sprej. Korištenje prskalice mnogo je prikladnije za obavljanje liječenja.Ruku s balonom treba držati na udaljenosti od 20 centimetara. Potrebna su potencijalna staništa za bedugove. Najčešće se ove insekte naseljavaju u tapeciranom namještaju, u pukotinama, pod tapetama i pločama, u ventilacijskoj rešetki. Kada prvi tretman traje oko dva tjedna, nužno je ponoviti mamac, čak i ako se kukci ne vide cijelo vrijeme.

Kako razrijediti

Prašak mora biti razrijeđen s vodom prije upotrebe. Da biste to učinili, pripremite poseban spremnik i žlicu za miješanje proizvoda. Nakon završetka postupka, sva su jela trebala biti uništena. Voda bi trebala biti na sobnoj temperaturi. Razrijedite lijek u sljedećem omjeru: po litri vode upotrijebite 2,5 grama Cucarachi. Nakon što su dvije komponente spojene, morate ih pažljivo pomiješati.

Činjenica! Cucaracha se koristi pri brzini od 50 ml. po kvadratnom metru. No kod prerade drva i šperploče povećava se potrošnja proizvoda, što bi se trebalo uzeti u obzir pri izračunavanju i pripremi rješenja.

Mjere predostrožnosti

Cucarach priprema - vrlo je toksičan, stoga se trebaju poduzeti mjere opreza prilikom rada s njom.

Za vrijeme trajanja postupka, svi prozori bi trebali biti otvoreni, a ne bi trebali biti stranci u sobi. Potrebno je izvući sve osobne stvari, hranu i odjeću iz stana, tako da ne dobiju otrov. Vrlo je važno zaštititi lice, ruke i kožu od uzimanja lijeka, morate koristiti posebnu odjeću i, ako je moguće, respirator. Ako ga nemate, možete ga zamijeniti maskom.

Važno! Ako nakon kontakta s lijekom bilo koji od kućanstava ima znakove tjeskobe, kao što su vrtoglavica, mučnina ili migrena, potrebno je konzultirati liječnika.

Prednosti i nedostaci

Loading …

Značajke:

naših čitatelja izbor! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

  • Niska cijena;
  • Nije loša izvedba u borbi protiv bedbugs.

Nedostaci lijeka:

  • Visoka razina toksičnosti;
  • Potrebno je razrijediti u točnoj dozi;
  • Potrebno je ponovno obraditi sobu.