Аэразоль рэйд (raid) ад блашчыц

Чэрвень 2019

Відэа: Как сделать сухой аэразоль (Чэрвень 2019).

Anonim

Jedna od najpopularnijih sredstava stjenice je sprej Raid, koja se pojavila na tržištu prije nego što bilo tko drugi. Proizvod je namijenjen za uporabu u kućanstvu.

Sastojci

Sastav Reid aerosola uključuje sljedeće aktivne sastojke:

Izbor naših čitatelja! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

 • Cypermethrin (0, 1%) je učinkovit insekticid iz skupine piretroida. Paralizira bedbugs, udarajući živčani sustav. Tvar je najučinkovitija u roku od 24 sata. Ukupno vrijeme djelovanja iznosi 15 dana, a učinkovitost svakog dana smanjuje se.
 • Pralletrin (0, 03%) je piretroid s sličnim mehanizmom utjecaja na bedbugs.
 • Imiprotrin - povećava djelovanje drugih piretroida.

Načelo rada

Raid ima virusni učinak na parazite. Aktivna tvar, koja pada na tijelo bedbugs, uništava živčani sustav. Inficirani pojedinac, kroz kontakt s drugima, otrovo cijelu populaciju.

Jedinstvena značajka Reida je trajanje akcije - oko 15 dana nakon tretmana, vrlo je dugo za aerosole.

Prednosti :

 • Jednostavnost upotrebe. Raid aerosol je vrlo jednostavan za upotrebu i ne zahtijeva nikakvu preliminarnu pripremu.
 • Visoka učinkovitost. Aktivne tvari brzo uništavaju bedbugs.
 • Dugoročni, koji nisu svojstveni proizvodima aerosola, što razlikuje Reid od analoga.
 • Sigurnost. Ako slijedite sva pravila uporabe, proizvod ne predstavlja opasnost za ljude i kućne ljubimce.

Nedostaci :

 • Oštar miris mirisa.
 • Film ostaje na površinama, mora se isprati sapunom i otopinom soda, što neutralizira učinak otrova.
 • Kao i svi univerzalni lijekovi, Reid je manje učinkovit nego pripreme uskog profila djelovanja protiv bedbugs. Iako, ako broj stanovnika nije brojčan, sredstva su vrlo pogodna za traženi rezultat.

Priprema za obradu

 • Soba se čisti usisavačem i vlažnom krpom.
 • Namještaj treba ukloniti sa zidova radi lakšeg pristupa stražnjim zidovima i oblogama.
 • Tepisi, slike i drugi ukrasi uklanjaju se sa zidova. Primjećujući polaganje jaja, morate ih ukloniti usisavačem, a zatim se ovo mjesto liječi lijekom.
 • Uklonite meke dijelove s sofe i kreveta. Ispraznite posteljinu na maksimalnoj temperaturi, stavite jastuk suhom na suho ili zamrznite par dana na ulici.

Upute za uporabu

Učitavanje …

Sigurnost aerosola za ljude i životinje ne znači da se ne moraju slijediti jednostavne mjere zaštite.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Uvjeti korištenja :

 1. 1 Prilikom prskanja upotrijebite gumene rukavice, medicinsku masku i ogrtač za kupanje.Ako je prostorija za liječenje velika i uključuje dugi boravak na mjestu liječenja, treba koristiti respirator kako bi se izbjegla alergijska reakcija zbog malih kapljica koja ulaze u respiratorni trakt.
 2. 2 Posteljina, posuđe, igračke za djecu pohranjene u vrećama, tako da ne dobivaju štetne tvari. Sve te stvari trebaju biti tretirane toplom vodom ili parom.
 3. 3Dispray alat samo kada su prozori otvoreni.
 4. 4U sobama tijekom prerade ljudi i kućni ljubimci ne smiju biti prisutni. Obavezno pokrijte terarij ili akvarij. U posljednjem slučaju, kompresor mora biti isključen.
 5. 5 Prije upotrebe protresite kako bi se aktivne tvari dobro izmiješale. Držite u ispruženom ruku na udaljenosti od 30 cm od mjesta primjene. Nemojte prskati proizvod na jednom mjestu duže od dvije sekunde, zbog toga mogu nastati mrlje. Prskanje je predmet određenog staništa za bedbugs, prskanje u zrak nema smisla.
 6. 6 Ne ostavljajte cilindre s proizvodom na izravnom sunčevom svjetlu, nemojte prskati u blizini otvorenog plamena i drugih uređaja za grijanje.
 7. 7Ne možete ostati u sobi ako je posao završen. Potrebno je prati i isprati usta, otvoriti prozore i ostaviti sobu najmanje pola sata. Površine moraju dobro sušiti. Za maksimalni učinak, Reid se ne mora isprati dva tjedna. Iznimka - kontaktne površine (štednjak, stolovi, stolice, ručke za vrata). Moraju se oprati otopinom sapuna.
 8. 8 U slučaju dodira s očima temeljito isperite vodom.