Дзіўныя і небяспечныя вадзяныя клапы

Чэрвень 2019

Відэа: Sin Piedad: Spaguetti-Western documental completo (Without Mercy) (Чэрвень 2019).

Anonim

vode greške može se naći u polako teče ili stajaće vode u vodi (kukci backswimmers, klizači i corixidae) pripadaju redoslijedu stjenice. Često se mogu naći u polaganim ili tekućim vodama.

Opis insekata

Div Bug vode je velika. Duljina, može doseći 1 centimetar, u obliku insekta podsjeća na jedrilicu. Parazit je pametan grabežljivac. Leđa je obojana zelenom bojom i ne mokri vodom. Pod vodom radost sja i izgleda "glatko", što opravdava svoje ime.

Vodene greške plivaju trbuh. Istodobno, njihove oči, smještene na leđima, gledaju na dno, tražeći plijen. Često glatke samo vise na površini vode. Dugačke stražnje noge omogućuju krevetu da pluta bez puno truda. Upravljaju ih vrlo pametno.

Div voda bug je velika u veličini

Species raznolikosti

striders jezera

Jedna od najpoznatijih vodenih kukaca. Oni se javljaju u raznim vodenim tijelima, od lokvama do oceana.

Gladyshi

Odrasla osoba je duga oko 15 mm. Krila su krovnog oblika, abdomen je ravna. Boja elytre u potpunosti ovisi o tome koja perad u kojoj bug živi. Abdomen tamniji od elytre. Ako uznemirite ostatak kukca, to će mučiti. S obzirom na to, često se naziva voda sedge.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller.Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Noge gladija nalaze se na prsnom području. Insekti su sposobni kretati se preko kopna, ali izgledaju izuzetno nespretni. Na stražnjem dijelu trbuha je zračni balon. On je zarobljen bugom s površine i diše mu sluz. Mjehurić također utječe na plovnost buga.

Sweetheads natrag dolje dolje. Oni su grabežljivci i vole loviti otvoreno, a ne iz zasjede. Jesti glushysh je impresivan, jer kretanje u vodi zahtijeva velike troškove energije. Nakon jela, kukci su skriveni u blizini vodene vegetacije, kako ne bi postali žrtva drugih grabežljivaca.

Ako poremete smirenost glave, on će mučiti. S obzirom na to, često se zove vodeni viski

Gladysi su široko rasprostranjeni, jer mogu letjeti na velikim udaljenostima. Odstupanje od spremnika događa se bez ikakve podrške. Ispada da je kukac u stanju letjeti trbuh. Također, kukac može početi s tla.

Rappers

Distribuirani u umjerenim i sjevernim geografskim širinama. Dužina može doseći do 16 milimetara. Podsjetite mulish, ali plivati ​​natrag. Glava je mobilna. Proboscis kratak, potpuno skriven ispod usne. Mužjaci imaju posebne tuberkule na prednjim nogama, uz pomoć kojih paraziti brujavaju. Čuje se zvuk ako stojite blizu vode i slušajte.

Nedostaci nemaju potisnu proboscis. Oni samo otvaraju svoja usta širom i voze hranu tamo sa svojim prednjim šapama. Pucnjake su aktivne čak i zimi. Najčešće se javljaju u stajaću vodu.Bedbugs mogu brzo letjeti iz vode.

Opće činjenice o divovskim vodenih kukaca (video)

Stanište

Voda, rekao je stalna vrsta obično živi u obraslim i plitkim vodama. Stoga je boja njegove odgovarajuće: strana okrenuta prema dolje je lagana, a dio okrenut prema površini vode je tamno. Kao rezultat toga, kukac postaje nevidljiv na obje strane, bez obzira kako izgledate.

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od stjenica postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja jeftinog elektroničkog otpada (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Gladysh ne samo pliva, ali je u stanju letjeti. Stoga se može vidjeti u kišnim lokvama ili u različitim vodenim tijelima (to leti od jednog do drugog). Gladysh može letjeti noću iu svjetlu svjetiljke.

  Opasnost za ljude

  Vodene greške glatke su opasne za ljude. Njihovi ugrizi su vrlo bolni, pa se paraziti često nazivaju vodeni sokovi.

  corixidae podsjetiti Gladyshev, ali plivati ​​nazad do

  Odabire vodenih kukaca raznih vrsta. Dakle, najveći predstavnik - divovski belostoma - može jesti riblje prženje i male žabe. Istodobno, vrlo je ugriza, što uzrokuje veliku neugodnost osobi.

  Ipak, valja istaknuti da se kukci ugriju samo u svrhu samoobrane. Ako ih ne dodirnete, oni neće uzrokovati nikakvu štetu osobi.

  Ostale vrste kukaca koje žive u vodi ostavljaju vrlo neugodan miris u svojim rukama. Ovo su sljedeći paraziti:

  • Bug je loš bug;
  • bug-smrad;
  • Talijanski Štit.

  Ne preporučuje se da ih dodirnete. Ako pokušavate ukloniti insekte iz kuće, budite oprezni.

  Vodomjeri nisu prijetnja ljudima. Oni su male veličine pa su gotovo bezopasni. Kontakt sa slojem može se dogoditi apsolutno nasumično tijekom kupanja. Ako je došlo do problema, samo liječite ranu zelenom bojom.

  Giant Belfast - može jesti ribu i mali stanovnici ribnjaka

  Ali u nekim slučajevima voda može biti opasna - ako žive u tropskim zemljama. Takvi bedbugs imaju ubod i bol iz njihovog ugriza je usporediva s pčelom. Pogođeni ekstremitet može postati zanosan, a bol postoji za sat vremena. Ponekad može biti alergija, što znači da morate uzimati antihistaminike.

  Zanimljivosti

  • Ispada da bedbugs ne samo da miriše loše i ugriz, već mogu rasti do 15 centimetara. U krevetu se takvi paraziti ne mogu ispuniti, ali ih možete vidjeti dok plivate u vodi.
  • Bijeli mamuti plivaju dobro i imaju posebne kuke na prednjoj strani. Oni uhvatiti i popraviti položaj plijena.
  • U hitnim slučajevima, vodeni insekti mogu letjeti.
  • Nedostaci češće priječe ljude prstima ili prstima. Ali njihov zagriz je vrlo bolan.
  • Velike greške, u pravilu, žive u tropskim zemljama - Indiji, Istočnoj Aziji, Tajlandu. Ponekad se nalaze u Americi, Florida. Lokalni stanovnici nazivaju parazitima "aligatorima novčića". Stanište bedbugs su kanali i rezervoari.
  • Paraziti vode su pravi grabežljivci. Budući da imaju impresivnu veličinu, njihova plijena može postati riba i tadpoles. Buka sjedi na algi i prati plijen.Nakon što kukac vidi ribu, privlači plijen s grubim novčićima i dovodi je do usta. Zatim buka injektira u tijelo žrtve otrov, koji dijeli svoje unutarnje organe. Nadalje, parazit jednostavno sranje sadržaj plijen tijela.
  • Cijevi za disanje su dišni organi bedbugs. Oni su na prednjem dijelu trbuha. Budući da pod vodom parazit ne može disati, povremeno pluta na površinu.

  Na stranicama našeg resursa možete pronaći odgovor na pitanje: koja je šteta bugova-vojnika i kako ih se može riješiti.

  Vrsta bugova (video)

  Nedostaci mogu živjeti ne samo na kopnu već iu vodi. Postoji nekoliko vrsta insekata - češljevi, gladovi, vodomjeri. Stanište - ribnjaci s stajanjem ili mirnom vodom. Zanimljivo je da bugovi koji nastanjuju vodu mogu letjeti, a ponekad i za pristojne udaljenosti. Opasnost od insekata ovisi o veličini insekata. Što je veći bug, to će biti opipljiviji.