Як гарантавана вывесці блашчыц з канапы

Ліпеня 2019

Відэа: The Nicaraguan Revolution (Ліпеня 2019).

Anonim

Uništavanje stjenice generatora pare

omiljeno stanište kućne stjenice - tapeciranog namještaja. Često nasrtati stolice, fotelje, u krevetima, itd Tu je tamno, toplo, suho, i što je najvažnije -.. blizini izvor napajanja. Aktivnost kauč stjenica manifestiraju uglavnom noću, za čovjeka, prisutnost insekata na mjesto za odmor i rekreaciju - pravi prirodna katastrofa.

Važno! Kod zbrinjavanja bugova u kauč mora biti tretirana kao posteljina, posteljine, rtova i m. P. Oni treba prati na najvišoj mogućoj temperaturi i glačati željeza.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Kako prikazati bugovi kauč

  • kemijskog tretmana. Najpouzdaniji način kako se riješiti bugova na kauču. To uključuje dvije opcije: uništiti bugova, možete kontaktirati složiti stanicu i poziva na stručnjaka za dom ili kupiti u trgovini poseban alat. Ako se obrada vrši se na vlastitom krevetu, morate voditi brigu o mjerama opreza - unaprijed da se povuče iz sobe i domaćih životinja, koristiti osobnu zaštitnu opremu (respirator, rukavice, zaštitne naočale).Odabrani lijek iz bedbugs primjenjuje se na cijelu površinu tapeciranog namještaja, obraćajući pažnju na mjesta najveće koncentracije insekata.

    Uništavanje gredica pomoću generatora pare
  • Usisavanje vakuumom. Snažni modeli usisavača s raspoloživom vrećice za prašinu može biti uklonjena s površine kauč ili krevet odraslih insekata i njihovih larvi. Nakon toga, vrećica mora biti zbrinuta i spaljena, kako bi se osigurala uništenje kukaca.
  • Temperaturno liječenje. Ugrijan bug izgubi svoju aktivnost i umre na -18 ° C, a odmah umre na + 50 ° C. Ako je prozor zimi, onda se kauč i kreveti mogu provesti nekoliko sati da se zamrzavaju. No, prikladnije je i učinkovitije koristiti generatore pare. Učinkovito i mogućnost opeklina s kipućom vodom, ali nakon toga namještaj će morati sušiti dugo i pažljivo.

Savjeti! Kemijski tretirana kauč i kreveti za spavanje se ne preporučuju za čišćenje sljedeća dva dana. Koji produljenog perioda, nužno je usisavačem i krpom namočenom u otopini vode i sode bikarbone (4: 1) da se ukloni sva tijela nametnika.

Tradicionalni postupci čišćenja kauč od bedbugs

  • Ručno uništenje. Bube možete ukloniti hvatanjem i uništavanjem svake od njih rukama, ali to je neugodno, dugo i neučinkovito.

    Piletina, tansy i karanteri koji pomažu protiv bedbugs
  • Folk metode. U prošlom stoljeću, bube su preferirani da se bore emulzija iz terpentin i kerozin. Međutim, te tekućine imaju karakterističan miris benzina i stoga mogu pokvariti namještaj. Korištenje takvih metoda dugo će ostaviti neugodan miris u stanu.
  • Biljne metode. To je varijanta narodnog načina borbe s parazitima soje.Temelji se na korištenju biljaka koje odbijaju greške. Stavili su ih u kauč i pod krevet u suhoj vrsti ili oprati svoje površine od izgaranjem. Buhač i pelin imaju specifičan miris koji odbija kukce, ali nije neugodan za ljude.

Uništavanje stjenice u madrac

Liječenje madrac bugova

u suradnji s borbe protiv kukaca na kauču, te treba obratiti pozornost na madrac. Tipično, madrac manje zaražene od kreveta, jer stjenica životni uvjeti tamo je još gore, nabora i nepristupačnim mjestima u kauč još mnogo toga. Međutim, za potpuno uništenje bedbugs je važno da ga obraditi.

Učinite to najbolje uz pomoć kemijskih pripravaka. Ne postoje značajke ubijanja bedbugs u madrac. Pored lijekova, može postati predivan alat i redovita kipuća voda. Uz to, možete u potpunosti obraditi madrac u kupaonici.

Još jedna dobra prilika za obradu madraca - javna praonica i sušači. Ne zaboravite da madrac mora biti ispružen na najvišoj mogućoj temperaturi. Osušiti ponajprije dva puta.

Kako liječenje kauč i krevet od specijalizirane službe