Бар'ер на шляху блох і абцугоў

Чэрвень 2019

Відэа: Dragnet: Homicide / The Werewolf / Homicide (Чэрвень 2019).

Anonim

„Barrier” dovoljno brzo da se nosi sa zadatkom Zdravlje ljubimce ovisi o mnogim nijansama. Čini se da strašna može biti iz buha i krpelja, ali je svrbež i iritacija? Ipak, buhe i novčići za životinje su izuzetno opasni. A to uopće ne uzrokuje tjeskobu i kuge životinja.

Paraziti mogu nositi patogene mnogih životno ugrožavajućih bolesti i jaja helmintih. Osim toga, od stalnog ogrebotina na životinjskom tijelu pojavljuju se rane u kojima infekcija lako prodire. I to može uzrokovati gubljenje, pa čak i infekciju krvi. Stoga nemojte biti neozbiljni zbog prisutnosti buha u psu ili mačiću. Nakon što je dijagnoza jasna, moramo odmah poduzeti mjere. Borba protiv buha i krpelja stvorila je mnogo lijekova. Jedan od njih je "Barijera".

Barijera

U stvari, proizvođač nudi cijeli niz alata za borbu protiv parazita. Pod ovim brandom proizvodi se:

 • kapi,
 • šamponi,
 • blokovi protiv blokiranja.

Šamponi pomažu mehanički očistiti kožu i životinjsku kožu od parazita i imati blagi insekticidni učinak. Da biste ih primijenili, nužno je u kompleksu s drugim sredstvima od buha - jedan šampon ne može riješiti problem.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Buhe i krpelji su jako opasni za životinje

više učinkovit u kontroli kukaca protivobloshinye ovratnike i kemikalija. Međutim, protuoklopni ovratnik ima jedan minus - to je prilično skupo u usporedbi s drogama. Osim toga, kada se koristi ovratnik, on se ne preporuča se izvoditi životinju u sobi, u kojoj žive dugo i postoje ljudi, a posebno djeca. Barem, uputa za ovratnike savjetuje upravo to. Ali ako se odlučite koristiti ovu metodu za zaštitu životinja od parazita, preporučljivo je da pročitate članak o tome kako odabrati buha obujmice za vašeg ljubimca.

Kapi lišen tih nedostataka, i smatra se možda jedan od najjednostavnijih i najučinkovitijih načina da biste dobili osloboditi od parazita.

Opis

Kapljice kapljica djeluju protiv širokog raspona ektoparazita. Oni predstavljaju prozirnu tekućinu bez određenog mirisa. Proizvođač je brinuo o upotrebi lijeka: lijek se pakira u bočice koje su opremljene s prikladnim kapaljkama za doziranje.

učinkovitiji u kontroli insekata protivobloshinye obujmice i kemikalije

Operacija je

Djelatna tvar u kapljicama „Barijera” - fipronil, koji se odnosi na skupinu fenilpirazoli. Spada u otrove kontakta i crijevne akcije. To jest, dolazi u tijelo parazita na kontakt i apsorbira u crijevima.Koristite ga protiv raznih insekata, od parazita do kraja s vrtnim štetočinama.

Fipronil blokira prolaz puls u membrane živčanih stanica. Kao rezultat toga, rad svih sustava tijela je poremećen, a slijedi prekomjerno ubojstvo živčanog sustava i paraliza se javlja. Obično se paraliza javlja 8 sati nakon početka izloženosti tvari.

Fipronil je vrlo učinkovit protiv kukaca, koji više ne vrijede otrov se odnose na piretroida, obično se nalazi u anti-buhe, stjenice, žohara.

Osim toga, trajanje fipronil - droga, sastav čiji je dio, i dalje biti zaštićeni od štetočina 2 mjeseca nakon njihova progona.

Kapi „Barrier” akt protiv širokog spektra ektoparazita

Ono što je vrlo važno - u dodiru s kožom toplokrvne životinje fipronil ne ući u krv i ne utječe na aktivnost živčanog sustava. Zato se fipronil koristi u sastavu kapi protiv buha kod pasa.

U pripravku "Barrier" fipronil se nalazi u dozi od 80 mg u 1 ml lijeka.

Dobivanje na koži životinje, fipronil prodire u kožu, žlijezde lojnice, akumulira u folikula kose. To uzrokuje produženu izloženost lijeku nekoliko tjedana nakon primjene.

Koje parazite isporučuju

"Barrier" dobro djeluje protiv brojnih parazita koji pogađaju pse:

 • buha;
 • različite vrste krpelja;
 • uši;
 • Grčevi uha.

Kako koristiti

„barijera”, kao i sve druge kapi od buha i krpelja, primjenjuje se uredno na grebenu - na mjesto gdje je životinja ne može dobiti jezik. Također možete primijeniti proizvod na stražnjoj strani glave, ušiju, kralježnicu.

Uputa jasno određuje dozu. Za mlade pse i mačke dovoljna je 0,5 ml otopine. Mačke trebaju 1 ml. Kod pasa postoji stupanj prijenosa:

 • Mali psi koji težine 2-10 kg treba dati dozu, kao i za mačke;
 • psi težine 10-20 kg - 2 ml,
 • težine 20-40 - 3 ml;
 • 40 i dalje - 4 ml.

"Barijera", kao i sve ostale kapi iz buha i krpelja, uredno se primjenjuje na grebenu

Nikad ne treba biti previše revnog u primjeni - to je dovoljno jednom u 2 mjeseca.

Jedina iznimka je grinja šuga. U ovom slučaju, lijek se primjenjuje svakih 10 dana 2-3 puta.

Nakon tretmana, životinje se ne mogu okupati. Za dva dana nije preporučljivo glačati pse i mačke.

Posebne upute

Nanesite lijek pažljivo, pokušavajući ne dobiti vašu kožu. Nakon rada temeljito oprati ruke.

"Barijera" ne može se upotrijebiti za uništavanje parazita na štenad

Za koga je nemoguće

Od "Barrier" je potrebno odbiti ako se radi o:

 • štenci do 10 tjedana;
 • mačići do 12 tjedana;
 • Pacijenti i oslabljene životinje;
 • trudne životinje i dojilje.

Sudeći po kritikama, "Barrier" se prilično brzo bori s postavljenim zadatkom - nakon njene primjene nakon nekoliko sati paraziti prestaju iscrpiti životinju. Na posteljici možete vidjeti mrtve buhe. Stoga, nakon tretmana, potrebno je očistiti posteljinu i isprati sobe. I zaboravi na buhe.

"barijera" iz buha i krpelja (video)