Пасцельныя блашчыцы: знайсці і абясшкодзіць

Чэрвень 2019

Відэа: Nowy pokój Elsy ❄ Bajka z lalkami Barbie ❄ Kraina Lodu Disney Princess ❄ Elsa morning routine room (Чэрвень 2019).

Anonim

Izgled kuće buba je vrlo neugodan za svakoga, ali nitko nije imun od ove stjenice - a krvopije insekata, donoseći puno nevolja. Da biste ih uništili, morate primijeniti niz akcija koje vam omogućuju da jednom i zauvijek oslobodite svoj krevet parazita.

Zašto se pojavljuju bed bugovi

Bed bugovi dugo su živjeli u blizini osobe. Prethodno se vjerovalo da se mogu pojaviti samo u prljavim apartmanima ili kućama. Sada je sve malo komplicirano, ako u kući ima mnogo zasebnih apartmana, onda ti insekti sigurno postoje u jednoj od njih. Kroz pukotine i pukotine putuju po kući.

Pronalaženje parazita kod kuće, trebali biste odmah poduzeti njihovo uništenje

stjenica može doći kući i iz novog namještaja, jer tvornice namještaja ponekad ne obrađuju drveni komad. Paraziti koji se pojavljuju u krevetu vrlo su teški za protjerivanje, jer su njihove ličinke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim uvjetima. Bedževi mogu ležati jaja na mjestima gdje dugo ostaju - iza pozadine, u uglovima drvenih zglobova namještaja, iza rubnih ploča. Ako nakon posebnog tretmana prežive neka jaja, onda se invazija bedbugs počinje iznova i iznova.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller.Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Potrebno je shvatiti da ljudi novac nije u potpunosti dobili osloboditi od insekata, pa ih je potrebno koristiti složene kemikalije

Kako otkriti stjenica

Otkrivanje insekata dovoljno teško, ako se oni se ne pokazuju, ako su mali, tada se ugrizi objašnjavaju prisutnošću komaraca.

 • Ipak, prvi znak stjenica - to ih grize, pogotovo ako se to dogodi tijekom zime, kada nema komaraca.
 • Pronalaženje crvene točkice na koži, morate uključiti svjetla noću odjednom, onda možete vidjeti u stjenica.
 • Čak i ako ne vidite greške kad uključite svjetlo, trebali biste provjeriti sve kutove unutar namještaja. U prisustvu jaja, veličine malog sjemena bijele boje, ili odraslih insekata, možemo navesti prisustvo bugova u kući.
 • Krvne mrlje na listi također mogu ukazivati ​​na izgled bed bugova.

Domaćica bi trebala pažljivo provjeriti sva mjesta gdje se mogu pojaviti nakupine insekata.

Još uvijek je nepoznato da li stjenica nositi bilo kakve bolesti, ali šteta za ljude, oni i dalje primjenjivati ​​- nakon ugriza javlja jak svrbež, su crvene mrlje na koži, alergijske reakcije su moguće

Oni ih sakriti iza letvica, u ormaru, ponekad se čak i na naborima odjeće. Potrebno je pogledati kroz pukotine kroz koje se bedbugi kreću iz hodnika ili susjednog stana. Otkrivene pukotine pokrivaju se kitom, nakon čega možete biti sigurni da od susjednih bed bugova neće doći.

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od stjenica postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja jeftinog elektroničkog otpada (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Kada kupujete namještaj u trgovini ili privatnim osobama, morate pažljivo pregledati sve drvene dijelove, jer se ovdje žele skrivati ​​kukci. Otkrivajući nešto sumnjivo, najbolje je napustiti ormar ili kauč, ili barem tretirajte sve strane insekticida.

  Bed bugovi su noćni i zapušite ljude samo noću

  Da se izvede bugovi

  • Prilično je teško uništiti bugove koji su se pojavili. Možete ih, naravno, mehanički ubiti, ali ako postoji mnogo insekata, tada ova metoda neće dati željeni rezultat.
  • Gotovo svaki grad ima posebnu uslugu koja provodi kontrolu štetočina u apartmanima. Radnici ove organizacije će doći na određeni dan i obrađivati ​​posebne tvari i namještaj, postolje i druga mjesta potencijalnih nakupina.
  • Trgovine sada imaju kemikalije s kojima se možete osloboditi bedbugs sebe. Da biste to učinili, morate pažljivo pregledati prebivalište i otkriti sve klastere insekata, a zatim ih tretirati kupljenom kemikalijom.

  Svatko bi trebao znati da otrov ne prodire kroz ljusku jajeta, stoga postoji opasnost da će se u dva mjeseca izvući novi bed bugovi i opet morati biti uništeni. Kako bi se to izbjeglo, preporučljivo je koristiti mikroencapsulirane lijekove koji ne mogu izgubiti svojstva nekoliko mjeseci.Oni mogu otrovati novu generaciju bed bugova.

  Ako u postupku provjere stanodavca otkriven u staroj kauč ili stolicu vrlo velike nakupine stjenica, najbolje je odbaciti stari namještaj i kupiti novu. Možete naučiti kako pronaći i uništiti apartman buhe.

  Ako u postupku provjere stanodavca otkriven u staroj kauč ili stolicu vrlo je velika akumulacija buba, najbolje je odbaciti stari namještaj i kupiti novi

  Također se preporučuje nakon temeljite obrade kuće kako bi popravke - ponovno štapom pozadina, promijeniti baseboards, boja prozora i vrata, čime se smanjuje rizik ponovne infekcije.

  Možete se upoznati sa materijalom o vojniku i saznajte kako se riješiti.

  Kako pobijediti bugova (video)

  Prevencija

  • Uvijek je lakše spriječiti pojavu stjenica nego da ih uništiti. Veliki je rizik uvođenje insekata u kuću sa starim namještajem koji je kupljen rukama. Stoga je bolje kupiti novi ili barem pažljivo pregledati i liječiti ga s kemikalijama prije nego što je ušao u kuću.
  • Povremeno provodite mokro čišćenje i obrišite unutarnje površine ormara i sofe dezinficijensiom. Čistoća u kući uvelike smanjuje rizik od grebena u krevetu.
  • Nakon svakog pranja trebalo bi glačati željezo.

  Bed bugovi su noći i gristi osobu samo noću. Osim toga, oni imaju poseban kanal kroz koji oni neka anestetik enzima, što je rezultiralo u čovjeku gotovo ne osjećaju bol kad grizu. Samo ujutro postoje crvene mrlje na koži.Ponekad bug može ugristi osobu do deset puta da bi dobio dovoljno. Međutim, ako su kukci jako gladni i ima ih puno, onda mogu napadati pod svjetlošću. Preporučujemo da naučite kako pronaći gnijezdo bedbugs.

  Još uvijek je nepoznato da li stjenica nositi bilo kakve bolesti, ali su štete ljudima i dalje se primjenjuju - nakon ugriza javlja jak svrbež, crvene mrlje ostaju na koži, alergijske reakcije su moguće. Stoga, nakon otkrivanja insekata, trebate ih pokušati izvući što je prije moguće. Materijal na ušnim krevetima također može biti praktičan.

  Prilikom kupnje namještaja iz trgovine ili iz privatnih osoba treba pažljivo ispitati sve drvene dijelove, jer je tamo želio sakriti insekte

  Narodna načine bave stjenice

  • cvijeće buhač ili grančica ružmarina, raspoređenih na uglovima i ormariće mogu uplašiti bed bugove iz kuće.
  • prikupljeni pelin da se osuši, samljeti i paket gaza vrećicu, a zatim ih staviti u različitim mjestima: između pranja gomile u kutovima ormara, sofe u, čak možete posipati prah uz letvica. Više detalja o ovoj metodi koju možete naučiti čitajući članak kao da koristite panje jednom i za sve da biste dobili osloboditi od bedbugs.
  • Ako su specijalitet kemikalija nije pri ruci, stanište insekata su tretirani s octom, kerozin ili terpentina.

  Pojava bed bugova u kući je izuzetno neugodna za bilo koju osobu, ali nitko nije imun na tome. Otkrivanje parazita u vašem domu, odmah se bavite njihovim uništenjima. Potrebno je shvatiti da folk lijekovi neće u potpunosti ukloniti insekte, pa ih treba koristiti u kombinaciji s kemikalijama.Preporučujemo da se upoznate s materijalom o pravilnom uklanjanju hipodermičkog krpelja.