Карысць сродкі ад блох адвакат і правілы яго прымянення

Студзень 2019

Відэа: Dragnet: Homicide / The Werewolf / Homicide (Студзень 2019).

Anonim

„odvjetnik” učinkovito je zaštićena od buha i drugih nametnika, „odvjetnik” - pad na grebenu, namijenjenih za pse. Proizvod učinkovito štiti od buha i drugih parazita. Rješenje se primjenjuje samo izvana.

karakterizacije sredstva

"odvjetnik" uključuje moksidektin (2, 5%), imidakloprid (10%). Dodatne komponente također su prisutne. Boja otopine je od žućkastog do smeđe boje. Postoje različiti oblici otpuštanja - 4; 1; 2, 5 mililitara. Pipete su izrađene od polipropilena. Pakiran u 3 proizvoda u blisterima folije. Zatim se mjehurići stavljaju u kutije ili vrećice izrađene od folije.

Farmakološki sastav

Prikazani agent za pse ima širok spektar djelovanja. To pomaže da se spriječi nastanak ne samo buha, ali i krpelje, uši, uši, nematoda.

Sastav sadrži 2 aktivne tvari.

 1. Moksidektin je polusintetički spoj koji pripada grupi milbemicina. Potiče izolaciju gama-aminobutilne kiseline i ima vezu s postsinaptičkim receptorima. Kao rezultat toga, tu je i povreda inervacije mišića, a zatim paraliza i smrt nematoda i drugih nametnika.
 2. Imidakloprid je član skupine klonikotikularnih insekticida. On komunicira s receptore acetilkolina parazita, čime krši svoje živčane impulse, što je dovelo do smrti insekata.

"Odvjetnik" je umjereno opasan lijek. Prema GOST-u, pripada trećoj opasnosti.Preparat dobro podnosi životinje različitih pasmina. Prilikom promatranja doze mutagenog, lokalno iritantan, toksični učinak se ne otkriva.

"Advocate" dobro podnosi životinje različitih pasmina

Upute za lijekove

"Advocate" se koristi za preventivne svrhe i za liječenje buha . Za pse, najniža doza je 0, 1 mililitara po kilogramu tjelesne težine. Ispada da po kilogramu postoje 2, 5 miligrama moksidektina i 10 miligrama imidakloprida.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Ako težina pasa prelazi 40 kilograma, doza lijeka je jednaka 0, 1 mililitara za svaki kilogram mase. Možete koristiti pipete različite ambalaže. Liječenje se mora ponoviti kako bi se spriječilo pojavu druge bolesti - jednom mjesečno tijekom cijele sezone aktivnosti insekata. Za prevenciju od buha, lijek se koristi jednom mjesečno. Obvezno liječenje za pse je simptomatsko liječenje i terapija imunološkim sredstvima koja vraćaju vunu.

Prije uporabe pipete, uklanja se zaštitna kapica i probuši zaštitnu membranu usta. Kapu se zatim nosi na poleđini. Nakon ponovnog uklanjanja. Liječenje se primjenjuje na ona područja na tijelu psa koja nisu dostupna za lizanje - na koži koja se nalazi između lopatica.

Prije korištenja lijeka "odvjetnik", zaštitna kapica se uklanja iz pipete i probuši zaštitnu membranu mlaznice

Liječnik "Advocate" se boji vode.Stoga se životinje ne smiju dopustiti da plivaju u otvorenoj vodi 4 dana nakon početka terapije. Kupanje u kupaonici ne smanjuje djelovanje sredstava, ali čestu uporabu šampona učinak na učinkovitost.

Ako su životinje velike, proizvod se nanosi na kožu pasa na nekoliko mjesta. Ovisno o težini, "Advocate" se koristi u različitim dozama. Oni su prikazani u tablici.

Identifikacija pipete ljubimac Težina (kg) The željeni način doziranja (ml) gornje granice koncentracije aktivne tvari u mg po kg
moksidektin imidaklopridni
vrlo velikih pasa 25-40 4 4 16
Veliki paketi 10-25 2, 5 ' 6, 25 25 srednji pas
4-10 1 6, 25 25 mali paketi
manje od 4 0, 4 2, 5 ' 10 Prednosti i nedostaci Nedostaci

Ova priprema za pse obično ne uzrokuje nuspojave. Glavna stvar je da ga koristite prema uputama.

Ali ponekad mogu biti negativne reakcije:

svrbež; crvenilo kože.

 • NAPOMENA!
 • Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);

Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);

 • Kemikalije (sumnjivi učinak).
 • Pročitajte više ovdje …

  Priprema buha zabranjenih nanosi na kožu s lezijama. Također, ne operite tretiranu životinju 4 dana. Nemojte primjenjivati ​​"Advocate" u vezi s lijekovima koji uključuju makrociklične laktone. Droga za buhe ne može se koristiti za štenad mlađe od 7 tjedana, a također nije prikladan za kongenitalne ili bolesne kućne ljubimce. Ako su psi težine manje od 1 kilogram, da djeluju oprezno preporučeno, pod nadzorom stručnjaka.

  znači „odvjetnik” se primjenjuje na onim područjima na psa tijelo koje nisu dostupne za slizyvanie - na kožu se nalazi između lopatica

  Značajke

  „odvjetnik” uspješno se koriste za prevenciju i liječenje parazita. Može se koristiti za liječenje alergijskog buha dermatitisa.

  Lijek je stabilan, ispunjava sve međunarodne sigurnosne standarde.

  • Valja napomenuti da je jednostavnost korištenja, tablete i injekcije u ovom slučaju gube.
  • Za održavanje učinkovitosti alata, dovoljno je provesti obradu jednom mjesečno.
  • Postoji učinak na vanjske i unutarnje parazite.
  • Važno!
  • Ako je potrebno obraditi više životinja odjednom, bolje je to učiniti u jednom danu.

  Upotreba "Advocate" (video) Osobne mjere predostrožnosti

  Mora se poduzeti određene mjere opreza pri radu s lijekom za pse.

  Zabranjeno je jesti, piti ili pušiti.

  • Nakon što se nanese "odvjetnik", ne biste trebali dopustiti djetetu da dođe do ljubimca tijekom dana i udari životinju.
  • Spremite lijek protiv buha na mjestima koja su zaštićena od djece.
  • Ako je buha proizvod ušao u tijelo, posavjetujte se sa stručnjakom. Ako je na koži ili očima - isprati s puno vode.
  • Po završetku rada s lijekom za pse, operite ruke sapunom i vodom.
  • Nemojte koristiti pipete za jednokratnu uporabu za kućanstvo. Prazne posude treba staviti u plastičnu vrećicu i odbaciti.
  • Držite "odvjetnika" dalje od hrane na hladnom i suhom mjestu, temperatura bi trebala biti 0-30 stupnjeva.
  • Također vam nudimo da se upoznate s prednostima i osobitosti upotrebe kapi iz buha i krpelja "Barrier".

  Mišljenje potrošača

  Potrošači primjećuju da životinje dobro podnose lijek. Istodobno, dopušteno je korištenje sestrinskih i trudnih žena. Lijek pomaže u borbi protiv cijele skupine parazita. Za razliku od tableta od crva, pas se ne osjeća bolesnim. U usporedbi s cjepivima, lijek je štedljiv. Budući da se lijek prodaje u pipetama, vrlo je prikladno primijeniti. Tijekom prerade životinje se osjećaju ugodno.

  Potrošači kažu da je droga dobro podnosi životinje

  Nedostatak je da životinja ima duge neugodne mirise. A lijek je skup. Proizvod ima loš učinak na krpelje!

  Preventivne mjere

  Potrebno je poduzeti preventivne mjere kako bi se spriječio pojava insekata.

  Nemojte čekati da se vaš ljubimac zarazi, obavite liječenje početkom sezone.

  Obratite pažnju na higijenu psa - operite ga posebnim šamponom.

  • povremeno u posjet s ljubimac veterinar klinici, ali budite svjesni da uvijek postoji rizik od infekcije s drugim životinjama.
  • Izbjegavajte kontakt s potencijalno opasnim životinjama. Ako je došlo do kontakta s njima, treba odmah obraditi.
  • Tijekom šetnje koristite otpatke insekata kako biste spriječili parazite.
  • Prihod od buha (video)
  • Predstavljen redu lijek pomaže spriječiti pojavu nepozvanih gostiju, te je u mogućnosti da ih u potpunosti izbaciti. Važno je koristiti autentičan lijek! Samo tako da ne oštetite zdravlje kućnih ljubimaca. Recenzije o proizvodu uglavnom su pozitivne.