Борная кіслата ад прусакоў рэцэпт з яйкам як прымяняць?

Чэрвень 2019

Відэа: Применение борной кислоты в саду и огороде (Чэрвень 2019).

Anonim

Izgled žohara u kući - vrlo neugodna pojava. Osim toga, oni mogu nositi velike crijevne bolesti. Stoga ih treba brzo poduzeti kako bi se borili protiv njih.

insekticidi Proizvođači nude sve vrste gelovi, sprejevi, puderi i zamke kako bi dobili osloboditi od žohara. Istovremeno, borna kiselina ostaje popularno sredstvo za borbu protiv tih štetnika. U izgledu je prah koji nema okus i miris. Tvar ima slabe kiselinske osobine. Može se kupiti u bilo kojoj ljekarni. Alkoholna otopina se koristi u medicini kao antiseptik. Ne uzrokuje kemijske opekline i iritaciju kože. Iako je za osobu lijek ne predstavlja veliku opasnost, ova tvar ima iznimno štetan učinak na žohare. Ulazak u tijelo insekta, prašak uzrokuje paralizu i brzu smrt.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Međutim, kako bi se otrov mogao djelovati, kukac mora jesti dovoljno.Zbog žohari su nečitljivi u hrani, to je vrlo lako za njih kuhati jestiva mamac, koja će uključivati ​​borne kiseline. Razmotrite najpopularnije recepte tradicionalne medicine.

Od jaja i borne kiseline da bi se otrov žohara

Postoji mnogo načina za pripremu raznih mamaca sastoji borne kiseline. Najpoznatiji recept za suzbijanje štetnih insekata pripremljen je na žumanjku.

narodne lijek za žohara s omjerima borne kiseline i jaje se pripremiti slijedeće:

  • jedan žumanjak od sirovog ili kuhano jaje;
  • 50 g borne kiseline.

Za pripremu mamac je potrebno miješati sastojke dok guste homogene kaše. Ako je smjesa suha, možete dodati malo vode da biste dobili pravu konzistenciju. U masi možete dodati nekoliko kapi mirisnog suncokretovog ulja ili šećera kako bi privukli insekte mamcu. Zatim, formirajte male plosnate kuglice iz smjese. Moraju se razgraditi na mjestima gdje se najčešće pojavljuju insekti.

Borna kiselina iz žohara recept s jaje kako se prijaviti?

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Jedna mamac ovog recepta je dovoljna da se oslobode od štetnika u jednoj sobi. Za razgradnju kuglica iz jaja tijekom cijelog stana, količina sastojaka proporcionalno se povećava. Učinak se može očekivati ​​2-3 dan nakon što je mamac presavijen.I, nekoliko dana prije smrti, insekti pokazuju zamjetnu sporost i prestanu se sakriti.

Također biste trebali paziti da nemaju drugih izvora hrane, osim za otrovne kugle jaja. Da biste to učinili, morate očistiti kuhinju i pobrinuti se da nema mrvica ili drugih proizvoda lijevo i bez kapi vode. Važno je ne dopustiti da kukac pijete vodu, inače će preživjeti ako pijete dovoljnu količinu tekućine. Ne zaboravite izvaditi smeće. Ako ne poduzmete ove mjere, učinak razgradnje otrova neće donijeti željeni rezultat.

Obratite pažnju!

Kuhanje i polaganje mamaca za štetnike je bolje pomoću rukavica i zaštitne maske. Iako je prašak relativno siguran za ljude, ipak je potrebno izbjegavati dobivanje lijeka na sluznici. Stoga je potrebna osobna zaštitna oprema.

Također je važno paziti da kućni ljubimci i djeca nemaju pristup otrovu.

Otrov od žohara iz borne kiseline i jaja - izvrstan narodni lijek, koji se prije mnogo godina koristi za borbu protiv ovih insekata.

Recenzije o borovoj kiselini od žohara recept s jaja

Korištenje otrova iz žohara s bornom kiselinom ima pozitivne i negativne povratne informacije. Na primjer, takav narodni lijek je siguran za odraslu osobu jer za razliku od kemijskih insekticida ne uzrokuje alergije. Prskanje sprejeva i aerosola zahtijeva pažljivo prozračivanje prostorije, jer čak i odsutnost mirisa čini zrak nakon primjene teškim za ljude.

Međutim, postoje negativni aspekti. Prije svega, govorimo o nemogućnosti postavljanja mamca u stanu gdje se nalaze kućni ljubimci i male djece.I prva i druga mogu biti otrovana tako što će ovaj ukus pokušati okusiti. Stoga odlučivanje o proširenju lopte za stan, djecu i kućne ljubimce treba poslati rodbini za vrijeme trajanja mamenja.

Recepti od žohara s borne kiseline i jaja i krumpir

Postoje i drugi recepti za kontrolu štetočina uz korištenje borne kiseline. Mamac se može napraviti od kaše ili krumpira. Iz ove mješavine nastaju i kuglice.

Kuglice sa žoharima borne kiseline i jaja - Recept i koristiti

Učitavanje …

Recept krumpir mamac i jaja u prahu može se pripremiti na sljedeći način:

  • Čist i kuhati neslane krumpir mala;
  • Pucite je kao pire krumpir;
  • Kuhajte i zgnječite žumanjak;
  • Dodajte žumanjak na krumpir, 40 g borne kiseline i dobro promiješajte;
  • Roll male kugle iz primljene mase;
  • Odmrzite mamac kada su komadi su malo suhi. Bolje ih je širiti na papiru.

Treba napomenuti da otrov djeluje samo na odrasle osobe i ne pomaže u borbi protiv jaja parazita. Stoga se s vremena na vrijeme preporučuje postavljanje svježeg mamca za trajno uklanjanje neugodnih insekata.

Treba imati na umu da je čistoća u kući ključ uspjeha u borbi protiv žohara.