Ці можна пазбавіцца ад блашчыц дыхлафос i iнш?

Чэрвень 2019

Відэа: Week 4 (Чэрвень 2019).

Anonim

Diklorvos iz bedbugs je vremenski testirani lijek. Njegovo je ime dugo poznato, a tijekom sovjetske ere to je bio jedini lijek koji je mogao ukloniti bedugove. Trenutačno sastav ovog alata je vrlo različit od izvornika. Diklorvos je postao sigurniji i pomaže mnogo više, osim toga, više nema tako oštar miris. Proizvod se proizvodi u obliku aerosola, što je vrlo pogodno za jetkanje bugova u kući. Ne treba ga razrijediti vodom, samo ga tresti i početi ga koristiti.

Upozorenje! Morate pažljivo odabrati Dichlophosa u trgovini. Potrebno je vidjeti je li proizvod ima sve potrebne naljepnice, ako su naznačeni datum isteka, uputa i proizvođač. Ovo je vrlo važno jer ako otrovate greške s lošim proizvodom, to može prouzročiti ozbiljnu štetu za vaše zdravlje.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Dichlofos Neo

Dichlorvos protiv kukaca proizvode različite tvrtke. Do danas, najpopularniji proizvođač Neo. Proizvod koji ova tvrtka proizvodi je najsigurniji i učinkovitiji.Proizvod nema praktički otrovni miris i sposoban je ukloniti bedugove u jednoj aplikaciji. Držite Dichlorvos Neo na sobnoj temperaturi i osigurajte da sunčeva svjetlost ne dopire do proizvoda.

Sastav

Diklorvos se temelji na toksičnoj supstanciji dimetil-diklorovinilfosfat. To je ova komponenta koja pomaže učinkovito kukati bugove. To uzrokuje ozbiljne poremećaje u živčanom sustavu ovog insekata koji krvlju sisati i time izaziva njegovu neposrednu smrt. Raspršivanje otrovnog proizvoda kroz stan omogućuje vam uklanjanje parazita za jednu aplikaciju. Također, tvar sadrži tvari poput tetrametrina, cipermetrina i sinergista. Zahvaljujući tim komponentama, diklorvos je smrtonosno oružje protiv bedbugs i relativno sigurno za ljude.

Mjere predostrožnosti

Prije barkanja, potrebno je provesti temeljitu pripremu. Za početak, svi stanari i kućni ljubimci moraju napustiti stan, preporuča se i uklanjanje biljaka. Soba treba biti dobro prozračena. Preporuča se korištenje posebnog skupa osobne zaštitne opreme za kontrolu štetočina.

Osim toga, potrebno je upozoriti na progon stanara susjednih stanova, jer postupak može ugroziti njihovo zdravlje. Iako je moderni diklorvos bez mirisa, ipak je potrebno temeljito provjetravati sobu nakon tretmana i ne biti naseljena barem nekoliko sati.

Važno! Tijekom liječenja od bedbugs, predmeta svakodnevnog života i osobne higijene, odjeću, jela, igračaka i drugih stvari ne bi trebalo ostati na površini. Moraju se unaprijed napuniti i skinuti iz stana kako ne bi dobili otrov.

Upute za uporabu

Učitavanje …

Možete mamiti bugove samo ako se poduzmu sve mjere predostrožnosti.Diklorvos Neo ne zahtijeva posebnu pripremu, možda, možda trebati posebne priloge za teško dostupnim mjestima. Prije nego počnete otrovati bube, proizvod treba dobro potresati. Važno je liječiti sva moguća staništa parazita. Vrijedno je obratiti pažnju na zidove, postolje, pukotine, uglove i uređenje namještaja. Također, nemojte zaboraviti na mekani namještaj - omiljeni dom bed bugova.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Zapamtite! Za obradu prosječnog stana čak i mala bočica Dichlorvos Neo pomaže, koja u volumenu ima 150 ml. Nije potrebno kupiti veliki spremnik koji se neće koristiti do kraja.

Prednosti i nedostaci

pozitivnim kvalitetama su

  • prikladan paket,
  • jednostavan za korištenje
  • Nema mirisa,
  • Pristupačnost znači
  • Niska razina toksičnosti.

Nedostaci diklorvos

  • Grass greške u udaljenim mjestima može biti samo pomoću posebnog uređaja;
  • Slaba učinkovitost, osobito kod teških zaraženih stanova;
  • Obrada traje dugo vremena da biste dobili bugova, morate posipati diklorvosa svakog područja stan;
  • Da biste dobili osloboditi od stjenica morati rastavljati namještaj i čine ga na svježem zraku, u protivnom postoji opasnost od trovanja.

Hoće li diklorvos pomoći da se riješi bugova? Odgovor na to pitanje je dvosmislen.U slučaju da stan još nije ozbiljno zaražen i bedbugs nemaju vremena za uspostavljanje skrb na udaljenom mjestu, jedan tretman može biti dovoljan. Ali, ako su bedugi već "stalni susjedi" - diklorvos će samo pomoći smanjiti broj stanovnika ili se riješiti lokalno i kratko vrijeme.