Характарыстыкі прэпарата raid ад блашчыц і правілы яго выкарыстання

Ліпеня 2019

Відэа: General Agreement on Tariffs and Trade (GATT) and North American Free Trade Agreement (NAFTA) (Ліпеня 2019).

Anonim

Lijek "Raid" je univerzalni lijek. Bedbugs su neugodna stvorenja. Nakon ugriza postoji svrbež, a kroz češljeve infekcija može prodrijeti. Između ostalog, ugriza bugova može uzrokovati alergije. No, nema razloga da se podnese prisutnost parazita, potrebno je poduzeti hitne mjere. U tom ćete pomoći insekticidi, naime droga Raid.

Opis lijeka

Lijek droge - univerzalni lijek. Njegova akcija ima za cilj otklanjanje parazita različitih vrsta, ne samo bedbugs, ali i mušica, žohari, komarci.

Sastav sadrži posebne tvari koje utječu na insekte. Aditivi daju smjesu željenu koncentraciju, maskiraju miris. Aktivne tvari dotičnog pripravka:

 • Cypermethrin. Koncentracija je 0, 1%. Tvar utječe na živčani sustav parazita i uzrokuje paralizu. Najveći učinak očituje se u nastavku dana nakon upotrebe. Učinak trovanja traje 20 dana, a učinak postupno nestaje.
 • Imiprotrin je insekticid koji karakterizira neposredan učinak na parazite.
 • Pralletrin. Koncentracija je 0,03%.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Paraziti često skrivena ispod letvica, tako da sav namještaj treba odmaknuti od zidova

Uvjetima korištenja

Pripremni radovi

Lijek bugovi će imati dobar učinak, ako se pravilno provesti pripremu i obrada.

 • Prvo, temeljito čišite vlažnom krpom i usisavačem. Složena mjesta, na primjer, iza radijatora grijanja, se čiste uz pomoć posebnih priključaka.
 • Paraziti često skrivena ispod letvica, tako da sav namještaj treba odmaknuti od zidova.

Polaganje jaja često se vidi na poleđini sagova na zidovima ili slikama. Ukloniti proizvode, očistiti pomoću usisavača, tretirati s insekticidima.

 • Sofe moraju biti rastavljene tako da je otvoren pristup drvenim konstrukcijama. Jastuci moraju biti uključeni u kemijsko čišćenje. Preporuča se pranje rublja na visokoj temperaturi.

Na stranicama našeg web mjesta možete pronaći odgovor na pitanje: odakle dolaze bugovi?

Obrada

Priprema bugova lako se primjenjuje. Tresti limenku i prskati na površinu. Za 1 kvadratni metar sprej bi trebao trajati 5 sekundi.

Spojke jaja su često vidjeti na poleđini tepih na zidu ili na slikama

mrlje mogu ostati Kod primjene materijala na poliranu površinu. No, uklanjanje je dovoljno jednostavno pomoću vlažne krpe. Prilikom prskanja na meki presvlake, mrlje ne ostaju. Nanesite insekticid na stražnje zidove ormara, namještaja, police i ormarića. Važno je obaviti obradu pločica.

Sprej od bedbugs u praksi savršeno pomaže od puzanje parazita.Ali pomaže bolje od žohara. Zašto izlazi na ovaj način? Bedževi su vrlo uporni i teško se riješiti. Između ostalog, koncentracija aktivne tvari u spreju je niža nego kod insekticida. Fino raspršivanje je gore fiksirano na površini, što smanjuje učinak tvari.

Drugim riječima, ako sprej proizvoda padne na zidanje ili sam kukac, pojedinci će umrijeti. Ali kada se obrađuju u mogućim mjestima pojave insekata, praktički neće biti nikakvog učinka.

Stručnjaci kažu da ubojstvo grešaka, za razliku od ostalih insekata, koncentracija otrova na šape nije dovoljna. Kanta se treba tresti prije upotrebe, tako da su njegove komponente pomiješane, a tekućina postaje homogena.

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od stjenica postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja jeftinog elektroničkog otpada (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Nemojte prskati u blizini pećnice i električnih aparata. Sprej bi trebao biti tako da se dobije kontinuirana linija. Dakle, kukci će morati prijeći. Nakon postupka, otvorite prozore pola sata i izađite iz sobe.

  Metode za rješavanje bedbugs (video)

  Također vam nudimo naučiti uništiti bugove s bornom kiselinom.

  Prednosti i nedostaci

  Ovaj lijek iz bedbugs ima mnoge prednosti.

  • Sigurnost. Proizvod je izvrstan za uporabu u kućanstvu, nema opasnosti za životinje i ljude.
  • Dugotrajni učinak.
  • Jednostavnost upotrebe. Prikladno je primijeniti proizvod.
  • Visoka učinkovitost. Pripravak sadrži insekticide koji se aktivno bave štetnicima.

  Glavni nedostatak droge od bedbugs je njegova svestranost. Posrednik nema izražen učinak protiv određene vrste insekata. Važno je napomenuti i neugodan miris. Ali brzo nestaje.

  Proizvod nema izražen učinak protiv određene vrste insekata

  Mjere predostrožnosti

  Aerosoli su sigurni za ljude, ali ne možete zanemariti mjere zaštite!

  • Nosite medicinsku masku, gumene rukavice.
  • Raspršite agenta kada su prozori otvoreni.
  • U sobi u kojoj se liječenje provodi, životinje i djeca ne bi trebali biti prisutni. Ako imate akvarij, trebali biste ga pokriti i neko vrijeme isključiti kompresor.
  • Važno je izbjegavati mjesto kutije u blizini topline i izbjegavati izlaganje suncu.
  • Uklonite životinjsku hranu, jela, hranu.
  • Nakon rukovanja, operite ruke, lice i isprati usta.

  Consumer Reviews

  Lijek iz bedbugs, kako kažu potrošači, može uništiti ne samo puzanje, već leteće insekte. Međutim, primijenjeni proizvod nakon 2 tjedna treba isprati. Miris nitko nije osobito zabrinut, što brzo nagriza. Iz minusa kupci zabilježili su nedovoljnu visoku učinkovitost. Trošak lijeka je oko 200 rubalja. Aerosol se prodaje u mnogim trgovinama hardvera.

  U sobi gdje se izvodi Raid liječenje, životinje i djeca ne smiju biti

  Jedna boca je dovoljna oko 3 mjeseca. Obavezno prskajte proizvod na ploče za oblaganje. Ponovljeni tretman treba obaviti svakih 7 dana. Važno je zapamtiti da su aerosoli pod visokim pritiskom, tako da se moraju nalaziti daleko od visokih temperatura i izravne izloženosti suncu.Prskanje treba izvesti na površini od 30 centimetara. Na jednom mjestu prečesto ne vrijedi prskanje, neće poboljšati rezultat.

  istrebljivač preporučamo korištenje tih sredstava koje su usmjerene na specifične insekata smatra svoj životni stil i mogućnosti fiziologije. Prikazana sredstva omogućuju uništavanje parazita odjednom, učinkoviti su i omogućuju uštedu vremena.

  Prihod od bugova (video)

  Prikaz paraziti će pomoći „Raid” droge. No, greške se razlikuju od drugih insekata koji su se savršeno prilagođavaju svim uvjetima, i ne boje se insekticida, ako je tvar nije usmjerena upravo na njih. Postoje posebna pravila za uporabu lijeka "Reid". Prije upotrebe nosite rukavice i masku. Nakon obrade, zatvorite prozore i izađite iz sobe. Važno je da ne prskati proizvod blizu električnih aparata i plinskih peći.