Комфортис: новае слова ў барацьбе з блыхамі

Ліпеня 2019

Відэа: Комфортис - Comfortis Ветеринарная Энциклопедия (Ліпеня 2019).

Anonim

Tablete "Comfortis" i minus; zgodan i jednostavan način za zaštitu životinja od buha Buhe mogu vrlo komplicirati život životinji, uzrokujući svrbež, bol i razne bolesti. Potrebno je boriti se protiv njih - za to su razvijena mnogo sredstava. Jedan od njih je pilula "Comfortis".

Načini borbe protiv buha

U veterinarskim ljekarnama možete pronaći razne načine:

 • sprejevi;
 • kapi;
 • šamponi;
 • ovratnici.

Nitko od njih ne jamči 100%, a svi imaju svoje nedostatke. Šamponi imaju vrlo slabe učinke i pogodniji su za preventivnu njegu. Ogrlica je neprikladna jer je neophodno stalno ga nositi bez uklanjanja. Gotovo svi ovi alati koriste se isključivo izvana. I tek nedavno postojalo je lijek koji se može koristiti unutra. Nove tablete "Comfortis" iz buha, kao i svi lijekovi, imaju svoje prednosti i nedostatke.

Nova pilula „za Comfortis” iz buhe, kao i svi lijekovi, imaju svoje prednosti i mane

formulacije

„Komfortis” Tablete se smatraju novima na liječenje životinja. Aktivna supstanca - spinozad, pripada grupi spinozida. Spinoza - živčani agens koji izravno djeluje na živčani sustav buha, blokira širenje pulsa duž živčanih vlakana i uzrokuje paralizu. Nakon toga, svi sustavi tijela odbijaju i smrt postaje.

Spinozad je prilično snažna tvar. Tablete "Comfort", prema pregledima, djeluju brzo: pola sata nakon primjene buhe na životinjama počinju umrijeti.Reproduktivni sustav također pati - preživjele buhe više nemaju jajašca.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Osim spinozada u tabletama uključuju punila i različite dodatke.

Buhe donijeti nelagodu u vaš ljubimac

spinozad brzo apsorbira, prolazi kroz probavni trakt. Nakon 2, najviše 4 sata, koncentracija lijeka u krvi postane maksimalna kod pasa. Kod mačaka, maksimalna koncentracija se pojavljuje mnogo kasnije - nakon 4 do 12 sati. Zatim tvar počinje djelovati aktivno, što dovodi do masovne smrti parazita. Spinalna moždina izlučuje se iz tijela urinom. Nakon dva dana 75% tvari se izlučuje, a za tjedan dana gotovo je u potpunosti.

Akcija „Komfortis”

„Komfortis” ubija buhe i štiti pse i mačke od njih još mjesec dana. Sve to vrijeme, životinje su pouzdano zaštićene od buha koje ne mogu živjeti na njima.

Spinozad djeluje prilično nježno i praktično ne šteti zdravlju životinje. Zato je lijek postao tako popularan kod vlasnika životinja.

spinozad djeluje prilično mekan i gotovo ne šteti zdravlju životinja

Doziranje

„Komfortis” staviti u hranu ili oralnog nakon obroka. Upute za pripravu točno određuju potrebnu dozu prema dobi i težini psa ili mačke. U prosjeku je 1 kg težine psa trebalo biti 50-70 mg. Mačka se stavlja samo 50-100 mg.Za male pse doziranje se smanjuje i može se usporediti s dozom za mačke.

Štenci se mogu dobiti udobnim tabletama počevši od 14 tjedana.

Kako bi životinja lakše jeli tablete, lijek je začinjen govedinom.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  "Comfortis" se stavlja u hranu ili se daje usmeno nakon jela

  Nuspojave

  Sudeći prema pregledima, tablete se dobro podnose. U rijetkim slučajevima može doći do pojedinačne netrpeljivosti.

  Nakon što je životinja pojela tablete, treba ga pažljivo promatrati. Najčešće nuspojave su letargija, smanjeni apetit ili povraćanje.

  Kontraindikacije

  Ne biste trebali uzimati "Comfortis" trudnim i dojiljanim životinjama, kao ni onima koji pate od epileptičkih napadaja. Također, nemojte davati pilule životinjama koje nisu navršile tri mjeseca života.

  Nemojte uzimati "Comfortis" trudnicama i dojilicama

  Doziranje

  Ovisno o tipu tableta, oni mogu sadržavati 270-1040 mg leđne moždine.

  Komforne tablete i min. prikladan i jednostavan način za zaštitu životinja od buha. No, prije nego što ih koristite, trebate se posavjetovati s veterinarkom koji će na temelju individualnih karakteristika životinje odlučiti o izvedivosti korištenja.

  Komforne tablete (video)