Циперметрин 25 (к. э.) ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: "ДАЛИ НОВУЮ ЖИЗНЬ"!!! Применили "ЦИПЕРМЕТРИН" от "КЛОПОВ". Вызвали "Биотрикс" (Ліпеня 2019).

Anonim

Cypermethrin je jedna od najčešćih insekticidnih tvari. To je dio raznih lijekova protiv bedbugs i drugih štetnika. Na temelju toga, stvorio je i alat nazvan Cypermethrin 25% (KE), tj. Koncentrat emulzije same tvari. Sredstvo je žućkasta tekućina s pijanim mirisom. Prodaje se u bočicama od 50 ml, 1 litru i 5 litara.

Sastav

Glavna komponenta lijeka je insekticid s istim imenom - cipermetrin u koncentraciji od 25%. Lijek ima kontakt djelovanje. To znači da tvar može ući u tijelo insekta ne samo hranom, već i izravnim kontaktom. Lijek blokira živčane impulse bedbugs, što dovodi do potpune paralize i smrti insekata. No unatoč činjenici da je cipermetrin vrlo opasno za insekte, za ljude je relativno bezopasno. To potvrđuje i činjenica da su mnogi lijekovi na bazi dopušteni za uporabu u dječjim i zdravstvenim ustanovama.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više …

Čuvajte lijek bolje na tamnom mjestu nedostupnom djeci, rok trajanja je pet godina. Primijenjeno sredstvo zadržava svoju učinkovitost, kada utječu sunčeve zrake i utječu drugi čimbenici, lijek prestaje funkcionirati unutar mjesec dana.

Činjenica! Cipermetrin aktivne tvari prvi se sintetizira i primjenjuje kao insekticid u sedamdesetima. Do sada se većina sredstava temelji na cipermetrinu i njegovim izomerima.

Upute za uporabu

Koristite Cypermethrin, razrijedite vodom. Gotovo rješenje može se postaviti u poseban sprinkler, ili se može nanositi četkom. Potrebno je liječiti sve površine, tapecirane namještaja, pukotine, uglove, podnožje i ostala potencijalna staništa bedbugs. Ako se proizvod raspršuje, balon treba držati na duljini ruke. Nakon 4 tjedna preporuča se ponovno liječenje. To je neophodno kako bi se dobili osloboditi od bedbugs i ličinke koje izlegu iz jaja nakon prvog mamac.

Kako razrijediti pripravak

Prije uporabe, Cypermethrin mora nužno biti razrijeđen s vodom. Za liječenje životnih prostorija potrebno je pripremiti otopinu koja se temelji na omjeru od 25 ml. znači jedno i pol litara vode. Ako je stan jako naseljen bedbugs - koncentracija može biti povećana. Bolje je upotrijebiti nepotrebni kapacitet, koji će nakon postupka biti uništen. Radnu smjesu treba miješati 5 minuta, u suprotnom proizvod može nastati na dnu spremnika.

Zapamti! Otopina Cypermethrina može se čuvati duže od osam sati. Zato morate učiniti jednako veliku promjenu posla koliko vam je potrebno. Jedna boca u 50 ml. dovoljno je za obradu velikog stana.

Mjere predostrožnosti

Iako je proizvod slab otrov, mjere opreza pri radu s njim su obavezne.Osoba koja vrši tretman mora zaštititi lice i kožu od ulaska u tvar. Da biste to učinili, nosite gumene rukavice, posebnu odjeću i respirator. U vrijeme obrade stana od krevetskih grešaka i sljedećeg dana preporuča se premjestiti sve stanare i kućne ljubimce u drugi stan. Osobne stvari, preporučuju se i higijenske predmete koji se uklanjaju iz stana. Odjeća, mekane igračke, madraci i posteljina moraju biti tretirani u maksimalnoj toploj vodi. Sve kontaktne površine (osobito one kojima djeca mogu dodirnuti) moraju biti temeljito obrisane otopinom soda-sapunom.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Prednosti i nedostaci

Učitavanje …

Prednosti:

  • Lijek ne reagira na sunčevu svjetlost i promjene vremena; Lijek se očuva gotovo mjesec dana nakon tretmana;
  • Visoka učinkovitost u borbi protiv bedbugs;
  • niska toksičnost;
  • Lijek nije zarazan u bedbugs.
  • Nedostaci:

Visoka cijena;

  • Agent ima oštar neugodan miris;
  • Potrebno je izračunati dozu ovisno o stupnju infekcije stana i razrijediti lijek;
  • Potrebna je ponovna liječenja kako bi se osiguralo da je učinak lijeka potpun.