Кроплі дана ад блох: надзейны бар'ер

Чэрвень 2019

Відэа: SLIVKI SHOW И НОВЫЕ МУPAВЬИ! (Чэрвень 2019).

Anonim

Kapi „Dana” se smatra jednim od najučinkovitijih alata za borbu protiv parazita imamo mali pas i mačka buha - česta pojava. Čak i kod životinja koje hodaju samo u dvorištu mogu se pojaviti buhe. A ako je pas odveden s ulice ili kupljen na tržištu ptica, tada je prisutnost buha više nego vjerojatno. Vlasnici pasa uvijek traže učinkovito i maksimalno sigurno sredstvo. To uključuje kapljice "Dana".

Što su dobri kapci

Uz buhe mogu se boriti na različite načine:

 • s šamponima;
 • uz pomoć ovratnika;
 • uz pomoć kapljica.

Koje su dobre kapljice i zašto ih mnogi ljubimci vole? Odgovor je jednostavan - jer kapi kombiniraju vrline različitih insekticida.

Oni:

 • su sigurni za životinje;
 • je jednostavan za korištenje;
 • su učinkoviti.

Kapljice imaju produženo djelovanje

Osim toga, što je pad od buha uspješno natjecati s drugim parazitima - mogu se koristiti za uništiti kliješta i kliješta.

Kapi imaju produljeno djelovanje. Nakon njihove primjene, oni i dalje rade nekoliko tjedana, a cijelo to vrijeme pas je zaštićen i ne pate od parazita.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova!Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Više ovdje …

Opis lijeka

Kapi "Dan" smatraju se jednim od najučinkovitijih sredstava za borbu protiv parazita. Sastav lijeka uključuje novu generaciju diazinona. Ova tvar spada u crijevne i kontaktira otrove i utječe na parazit, uzimajući se unutar ili na pokrivače. Diazinon uzrokuje uništavanje crijevnih parazita, dehidrataciju i smrt.

Lijek dodatno uključuje i druge supstance koje povećavaju djelovanje diazinona. Još jedan od njihovih zadataka je borba protiv upalnih procesa uzrokovanih parazitima.

Djelovanje lijeka počinje unutar dana i pol dana nakon primjene

Djelovanje lijeka započinje unutar pola dana od primjene. Aktivna tvar ima sposobnost nakupljanja lojnih žlijezda, folikula dlačica, kože. Kao rezultat toga, "Dana" kapi dugo traju, postupno ispuštanje i padanje u tijelo insekata nakon ugriza.

To su kapljice žute tekućine. Isporučuju se u bočici s pipetom.

Protiv onoga koji djeluje

Kapi su učinkoviti od:

 • buha;
 • krpelji;
 • Greben.

Agent je jednako toksičan za brojne obitelji krpelja, pa se može smatrati univerzalnim. Pomoću lijeka možete se riješiti ixodidnih, demodeidnih i drugih vrsta grinja. Također, kapi se smatraju preventivnom mjerom protiv parazita. Također možete saznati što je krpelj opasno i što učiniti kada se otkrije.

Značajke uporabe

Premda se kapljice ne smatraju jako toksičnim, moraju se strogo slijediti upute za njihovu upotrebu.Inače, predoziranje lijeka i negativne posljedice za životinju.

Kapljice se primjenjuju izvana

Kapi se primjenjuju samo izvana. Kako bi se izbjegla prekomjerna doza, potrebni broj kapi se mjeri pipetom. Zatim se vuna uredno pomakne na grebenu životinje i pravu količinu kapljica se nanosi na kožu. Doza primijenjenog lijeka ovisi o težini psa. Na malim psima ukrasnih stijena težine od 2 do 10 kg, dovoljna je jedna pipeta. Za prosječne pse težine do 20 kg primjenjuju se 2 pipete, a za velike pse čija masa može dosegnuti 20-30 kilograma i minus; 3 pipeta. Na posebno velikim psima od 30 kg ostavlja se 4 pipete.

Uputa kaže da je potrebno primijeniti lijek na mjesta gdje životinja ne može doći do jezika, tako da ne slučajno sklizne kapi i otrovi.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Ako se kapi koriste za liječenje pasa iz ušnih grinja (otodektoza), tada se kapljice ulijevaju unutar. Prvo, potrebno je pažljivo očistiti uši životinje od otpadnih proizvoda grinja, korica i prljavštine. Zatim u svakom uhu potrebno je kapati 2-4 kapi. Uši za masažu tako da se proizvod apsorbira i padne dublje u najnepristupačnija mjesta.

  Za štenad, postoji posebna doza od

  Uputa kaže da je uskoro moguće kombinirati mrtve insekte. "Dana" vrijedi oko dva mjeseca, pouzdano štiti ljubimca od buha i krpelja.

  Za koga je kontraindicirano

  Lijek je niskotoksisan, pa se preporuča čak i za štence od 2 kilograma.

  Međutim, kako bi se isključili eventualni škodovi potomstvu, nije moguće koristiti lijek za liječenje trudnih pasa, tijekom hranjenja štence i za štence do 1, 5-2 mjeseca.

  Također, nije potrebno liječiti bolesne i oslabljene životinje nakon bolesti.

  Kapi "Dan" pomažu pri brisanju parazita brzo

  Nuspojave

  Nuspojave, prema ocjenama, vrlo su rijetke s pravilnom dozom. Ali ako je prekoračena ili korištena za liječenje bolesnih životinja, mogu se pojaviti sljedeći simptomi:

  • povećana slina;
  • alergijske reakcije;
  • suzenje;
  • Drhtanje.

  Kapi "Dan" pomoći će brzo uklanjanje parazita. Međutim, u svakom slučaju, prije prve prijave, kontaktirajte veterinara koji će točno odrediti dozu i mogućnost korištenja proizvoda.

  Pogreške domaćini pri obradi mačke iz buha (video)