Кроплі ад блох - кроплі на карак ад блох і глістоў для котак

Чэрвень 2019

Відэа: REDRUM - ПЕРШЫЯ КРОПЛІ ДАЖДЖУ (Чэрвень 2019).

Anonim

Kapi iz buha, koji se primjenjuju na ljubimca na grebenu, jedno su od najučinkovitijih rješenja. Da bi se uklonili ti paraziti, slični lijekovi se upotrebljavaju u usporedbi s antiblokiranim ovratnicima i šamponima. Dobre recenzije ove opcije primljene su i od veterinara i stručnjaka, te običnih ljudi koji imaju mačku kod kuće. Prema uputama za kapanje agensa potrebno je na grebenu - mjesto blizu vrata, između lopatica. Da biste stigli tamo, morate skinuti kožu na svojim stranama i podignuti se. Takva sredstva kao što su Barovi, Advocate, Frontline i Advantage su česti u svijetu vlasnika mačaka.

Kapi za mačiće iz buha što odabrati?

Mačići nisu sva sredstva koja odgovaraju mačkama. Stoga, prije nego što primijenite određenu pripremu za mačiće, bolje je pročitati upute za uporabu ili recenzije na internetu. Čak i tako, gotovo sve kapi na grebenu mogu se koristiti samo od dobi od dva mjeseca za mačiće. Ispod je kratki popis dugotrajne imovine, među kojima možete odabrati onu koja odgovara vašem mačiću:

  • 1. Leopard - važno je odabrati točno barovi s lijekovima, koji imaju mekšu akciju za životinju (prijava za upute s 8 tjedana).
  • 2. Prednost - kupite tu dozu, koja je namijenjena mačićima i mačcima težine više od 10 kg (prema uputama - s 10 tjedana).
  • 3. Dana - postoji posebna doza za mačiće - 4 pipete do 0,5 ml (prema uputama za početak korištenja dopušteno je od 10 tjedana).

kapi na grebenu od buha i crva za mačke

Sljedeći lijekovi već su postali najpopularniji u borbi protiv parazita i dobio dobre kritike od stručnjaka i potrošača:

  • 1. Beaphar je nizozemski lijek za mačke i mačke. Važno je da se umjesto kemikalija dodaje siguran prirodni ekstrakt margoze u sastav.
  • 2. Hartz - američki proizvođač izabrao je osnovu za svoje proizvode Metoprene. Ovaj proizvod je dostupan u jedinstvenom obliku - u cijevi. Stoga je neophodno obraditi greben, nego kralježnicu, a ne bodlje, nego traka.
  • 3. Frontline je poznato ime za tržišta, koja ima izvrsne recenzije. Za mačke prikladan je oblik polutonske pipete. Dodatno se koristi protiv krpelja i za liječenje ušnih uha.

Od buha Barovi - upute i povratne informacije

Kapi protiv buha i krpelja Barovi upute za uporabu namjerava koristiti na sljedeći način: za mačke težine do 1 kg u grebenu primjenjuje 10 kapu, s težinom od 1-2 kg - 20 kapi, a kod mase veće od 3 kg, koristi se cijela pipeta. Nakon što obradite greben životinjske Barsom, im ne smije dopustiti da uđu u dijete 2 dana. Također nakon Barca nemojte ih glačati i ne operite. Preventivna primjena Barca sljedeći put će biti dostupna barem jedan mjesec.

Kapi buha za mačke rusa - mišljenja i upute za uporabu

korišteni lijek za liječenje i prevenciju odraslih kućnih ljubimaca i mlade u dobi od dva mjeseca. Primjena kapljica primjenjuje se na područje grebena, zona koja nije dostupna lizanju. Ovisno o težini, odabire se sljedeća doza:

  • do 2 kg - polovica pipeta;
  • 2 do 10 kg - cijela pipeta.

Zanimljivo je da za pse s masom većim od 30 kg istodobno primijenite 4 pipete.

Prema ocjenama o Čistoći, možete shvatiti da to znači da zajedno s barovima postaje lider na domaćem tržištu. U novije vrijeme, ovaj brand je čak dobio titulu "Proizvod godine" u svojoj nominaciji.

Odstupnica od buha upute za uporabu

Osim grebena, prepreka se može koristiti za liječenje stražnjeg dijela glave, kralježnice ili ušiju. Prema uputama, doza za jednu aplikaciju je: za mačiće - 0, 5 ml, za odrasle mačke - 1 ml. Vjeruje se da se ovaj lijek protiv blokiranja treba liječiti najčešće jednom u dva mjeseca.

Koji je najbolji ovratnik ili kap od buha?

Da biste izbacili insekte jednom i za sve, možete odabrati primjenu tih lijekova u kompleksu. Međutim, često je pitanje ograničeno cijenom. Većina veterinara u ovom slučaju još uvijek preporučuje odabir u korist kapi, budući da:

  • 1. Ovratnici ne ubiju štetnike, već ih samo uplašu.
  • 2. S ovratnicima, vjerojatnost alergije je visoka.

Kako funkcionira buha?

Ti proizvodi uključuju presetrin, fenotrin, imidakloprid, fipronil i diazinon. Nakon vanjske uporabe, tvari ulaze u kožu, žlijezde lojnice i žarulje. U trenutku kontakta s ušima, novčićima i drugim parazitima, lijek ima paralitički učinak na štetnike. Nakon toga, insekti blokiraju prijenos živčanih impulsa i propadaju.

Kako funkcionira ovratnik buha?

Operacija ovratnika temelji se na insekticidu. Najčešće su ti uređaji impregnirani s Permetrinom ili Diazinonom. Te tvari, zahvaljujući mirisu parazita, odbijaju insekte. Mala količina tvari ulazi u tijelo kućnog ljubimca, i ako neki štetnik ugrize životinju, odmah će se otrovati.