Кроплі ад блох гама: як прымяняць і ў чым карысць

Чэрвень 2019

Відэа: REDRUM - ПЕРШЫЯ КРОПЛІ ДАЖДЖУ (Чэрвень 2019).

Anonim

Kapi buha „Gama” zaštitu životinja od napada buha, uši, uši, krpelji, kapi buhe su „Gamma” široki spektar djelovanja. Oni zaštitu životinja od napada buha, uši, uši, krpelji. Lijek je prikladan za mlade životinje od dobi od tri mjeseca.

Način korištenja

Kapi buha primjenjuju na područjima koja nisu dostupna slizyvanie životinje. To može biti mjesto oko vrata, na bazi lubanje, natrag. Aplikacija se provodi u smjeru kazaljke na satu. Jedan od načina je dovoljno za obradu 1 ljubimce težine 10 kg.

Ponovna obrada vrši se na grebenu tijekom parazita aktivnosti. Ali nemojte koristiti lijek više od jednom mjesečno. Nakon postupka, kućni ljubimci se ne bi trebali kupati 2 dana. Kupanje uzrokuje da tulja buha izgubi učinkovitost.

Za sprječavanje ponovnog pojavljivanja gama primjenjuje na mjesto ljubimac položaj - na prostirci, kao i razne kućanske predmete, i u prazninu. Potrebno je slijediti upute.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Kapi buha „Gama” se primjenjuje na područjima koja nisu dostupna životinje slizyvanie

Odgovarajući na mangan uha

Gamma primjenjuje uho šuge.

 • Da biste to učinili, očistite oba ušica školjki i korica, a zatim ispustite 2 kapi lijeka.
 • Zatim je čašica presavana na pola, a podrum je masiran.
 • Ostatci lijeka primjenjuju se na greben.
 • Čak i ako je jedno uho pogođeno, dva bi se trebala liječiti.
 • Liječenje se provodi jednom, dok se provodi acarološki pregled.
 • Ako je struganje pokazalo prisutnost parazita, postupak treba ponoviti.
 • U najtežim situacijama može se propisati protuupalno ili antimikrobno sredstvo.

Kapsule "Gamma" primjenjuju se iz ušiju ušiju

Koristi se s sarkotozom

Sredstvo djeluje i kod sarkotoze. Interval između zahtjeva trebao bi biti 10 dana. Rezultat će biti poznat prilikom uzimanja ogrebotina kože. Za sprječavanje lijeka koristi se jednom mjesečno. Ako je pronađen ixodid krpelj, kap joj se primjenjuje na njegovo mjesto.

Zatim pričekajte 20 minuta. Tijekom tog vremena, grinje bi trebale pasti. Ako se to ne dogodi, uklanja se pincetom i uništi.

Kako ukloniti buhe iz životinja (video)

Mjere predostrožnosti

 • Kako biste spriječili trovanja, koristite proizvod prema uputama. U tom slučaju potrebno je nositi gumene rukavice, osobito ako ruke imaju abrazije ili druge štete.
 • Tijekom liječenja strogo je zabranjeno jesti ili pušiti!
 • Nakon završetka aplikacije, operite ruke sapunom.
 • Nakon primjene na greben proizvoda, ne možete glačati psa i pustiti ga da ode djeci 48 sati. Ako se proguta, može doći do trovanja, pa popiti nekoliko čaša vode, a zatim uzeti enterosorbent.Ako je potrebno, treba ići u bolnicu nakon uzimanja upute droge.
 • u slučaju kontakta s mukoznih sljedeći način se provodi: sredstvo ispere s vodom ili obrisak ukloni, a zatim ispere s vodom.

Kapi „Gamma” koriste se za sarcoptic šuga

Prednosti i nedostaci

Pros učinkovitosti lijekova i jednostavnost korištenja. Alat se može koristiti za tromjesečne kućne ljubimce. Postoje kapi u toku vremena.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  No, postoje i neke nedostatke:

  • mogu doživjeti iritaciju kože;
  • moguće kidanje;
  • povraćanje;
  • tremor mišića;
  • povećana salivacija.

  Ako vidite ove simptome, uzimanje kapi treba prekinuti. Alat se zatim odstrani pomoću krpice. ljubimac krzno treba temeljito oprati sa šamponom i sapun se mogu koristiti. U težim slučajevima, upotreba simptomatske terapije.

  Ako ne možete koristiti

  Ponekad padne loš utjecaj na tijelo. To je zbog kapima osjetljivosti. Zabranjeno je koristiti alat za skrb ili trudnice psi, kućni ljubimci oslabio nakon bolesti, bolesnici s infekcijama.

  Ne koristite kap „Gamma” za skrb ili trudnim životinjama

  Ne nanositi na grebenu znači mladež mlađe od tri, kao i pojedinci koji teže manje od 2 kg. Kada perforacija bubnjića znači da ne bi trebali biti ubaci u uho.

  Nudimo vam čitanje članaka o pučkim i domaćim metodama borbe protiv buha u pasa.

  Značajke skladištenja

  Spremite proizvod na hladnom i suhom mjestu, zaštićen od izravnog sunčevog svjetla. Pazite da životinje i djeca ne mogu doći do objekta. Stavite ga od grijača i hrane.

  Temperatura bi trebala doseći 5-30 stupnjeva. Trajanje skladištenja je 3 godine.

  Ako "Gamma" kapi nepovoljno utječu na stanje životinja, prestanite koristiti proizvod i kontaktirajte stručnjake

  Consumer Reviews

  Recenzije o proizvodu uglavnom su pozitivni. Lijek pouzdano štiti od buha. Ipak, morate slijediti pravila korištenja. Doza mora biti strogo označena u uputama, u protivnom može doći do opeklina na koži.

  Lijek se uglavnom koristi kao profilaktička zaštita od buha, krpelja i drugih parazita. Metoda primjene je jednostavna - primjenjuje se izvana. Lijek možete upotrijebiti za mladež stariji od 3 mjeseca. Pritom slijedite upute i pridržavajte se pravila obrade. Pas se ne bi trebao glačati i dopustiti da dođe do djece u roku od 48 sati. Ako dođe do sluznice ili abrazije na koži, morate ga isprati s puno vode.

  Profilaksa buha u životinja (video)

  Ako vidite da uzimanje lijeka nepovoljno utječe na stanje životinje, prestanite koristiti lijek. Za simptome kao što su povraćanje ili tremor mišića, posavjetujte se s liječnikom.