Кроплі інспектар дапамогуць ад кляшчоў і блох

Ліпеня 2019

Відэа: "Мроя" - Крокі (1990) (Ліпеня 2019).

Anonim

Inspektor spušta pomoć u oslobađanju kućnih ljubimaca od buha Životinje u kući su velika radost i velika odgovornost. Jao, kućni ljubimci su bolesni kao i ljudi. Posebno često pate od parazita. Izraz "poput psećeg buha" postao je klasičan za obilježavanje ogromne količine nečega. I doista, buhe u pasa nisu neuobičajene. Prije, kada kemijska i farmaceutska industrija nisu bila tako razvijena, psi su gotovo svi patili od buha. Ali sad se samo riješi njihovih kućnih ljubimaca i mijenjaju značenje krilate poslovice. Jedno od novih sredstava je kapi "inspektor".

Opis pripravka

Kapi su tekućina bez boje s lošim mirisom alkohola. Ne postoji oborina u njima. Pakiran u poseban spremnik, koji je ujedno i pipeta koja olakšava primjenu proizvoda.

Sastav pripravka

Lijek za buha uključuje dva aktivna insekticida - fipronil i moksidektin. Oni, za razliku od piramidne skupine, smatraju se dovoljno niskotoksicnim i bezopasnim za većinu životinja.

Fipronil je fenilni spoj. Daje unos klora u tijelu, što na kraju daje prijenos živčanih impulsa i proizvodi blokadu insekata tjelesnih sustava. To dovodi do brze smrti. Moksidektin pripada milbemicinima i utječe na rad receptora živčanih stanica.Kao rezultat toga, aktivnost svih mišića u tijelu je poremećena, paraliza se razvija i smrt događa. Kapi uključuju 10% fipronil i 2,5% moksidektin, što je dovoljno za uništavanje parazita.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

kapi - tekućina bez boje sa svijetlo alkohola mirisa

pada na djelu

„Inspektor” je osmišljen kako bi dobili osloboditi od mačaka i pasa iz raznih parazita. Može se uspješno primijeniti protiv:

 • Demodekoznyh krpelja;
 • Sarkoptoidni krpelji;
 • ušna grinja;
 • Iksodni krpelji;
 • Buhe;
 • Uši;
 • Vlasoedov.

Štoviše, kapi djelotvorno djeluju i protiv raznih helminti - nematoda i drugih parazitskih kostiju.

U ovom trenutku, kapi propisane domaćim toplokrvnih životinja, ako se nađe buha, uši, uši, uho grinje, razne crv zaraze. Gotovo bilo koje parazitske bolesti mogu se izliječiti uporabom ovog lijeka. Zato je inspektor prikupio toliko pozitivnih recenzija.

kapi „inspektora„imaju široki spektar djelovanja

razina toksičnosti

Aktivni spojevi su smrtonosne u buhe ili drugim artropodnih nametnika, ali značajno neškodljiv za toplokrvne životinje.

Brojne studije su pokazale da su kapi ne izazivaju iritaciju, nemaju toksični učinak na imunološki životinje i fetuse sustava.U količinama koje su potrebne za bušenje buha, kapi su bezopasni za sve životinje.

Kako se prijaviti

 • "inspektor" primjenjuje se samo na suhu kožu, gdje nema oštećenja. Obično kapi iz pipete u kojoj se životinja ne može doći do jezika, koji je, na grebenu, u blizini lopatica. Da bi proizvod bio na koži i djelovao, kosa je uklonjena prstima, a kapi se primjenjuju u smjeru kazaljke na satu.
 • Ako se obrađuju mali kućni ljubimci, dovoljno je staviti Inspektora na jedno mjesto na grebenu. Ako govorimo o velikim psima, idealno se kapljice distribuiraju na 3-4 točke.
 • Nakon primjene lijeka, ne biste trebali kupati ljubimac životinja četiri dana.

U pravilu, znači pipetira na grebenu, u blizini lopatica

liječenje raznih bolesti

protiv buha, krpelja, uši i uši „Inspektor” se primjenjuje jednom. Zatim, za prevenciju i održavanje terapije može se ponoviti kroz korake 1-1, 5 mjeseci, kada je u pitanju ljeti, kada se paraziti su najaktivniji. Kao profilaksa infekcije buha, liječenje se ponavlja jednom svaka 3 mjeseca.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Više ovdje …

  Protiv ušnih grinja "inspektor" također se primjenjuje jednom. Prije primjene lijeka u životinji, uši se čiste od prljavštine i akumulacije proizvoda grinja. Ako je bolest bila u dugotrajnom obliku, liječenje se ponavlja mjesec dana kasnije.

  U prisustvu mangan obol lijekove i potkožnog padati dva puta, a razmak između tretmana bi trebao biti 1 mjesec.Ponekad je potrebno povećati broj tretmana do 4 puta iz medicinskih razloga. Možete saznati kako otkriti krpelj iz psa čitajući odgovarajući članak na našoj web stranici.

  Intestinalne infestocije se liječe jednom.

  Kako se prijaviti kapi ljubimac iz buhe (video)

  Ako životinje žive u područjima gdje postoje malarije komarci, za prevenciju srčanog crva u proljeće i jesen korištenja „inspektor”.

  Nuspojave

  "Inspektor" obično se dobro podnosi. Kod životinja u pravilnom doziranju nema nikakvih reakcija.

  U iznimno rijetkim slučajevima može biti:

  • crvenilo kože na mjestu primjene
  • svrbež

  Te reakcije brzo prolaze same.

  Kod životinja sklonih alergijama, kapi mogu izazvati alergijsku reakciju. Tada se lijek treba isprati i dati ljubimcu antihistamin. Recenzije ukazuju da je to rijetkost.

  svrab - jedan od rijetkih nuspojava

  Prisutnost kontraindikacija

  • „Inspektor” ne može se primijeniti na štenadi i mačića mlađih od 7 tjedana starosti.
  • Također je vrijedno suzdržati od liječenja ako je životinja bolestan ili se samo oporavlja od bolesti; oslabljena porodom i drugim događajima, ili ako životinja uzima lijekove s laktonima.
  • Kod pasa, alergijske kapi se koriste s oprezom.
  • Također je vrijedno suzdržati se od liječenja ako je došlo do netolerancije na lijekove.

  Potrebno je da se suzdrže od liječenja kapi „inspektor”, ako je životinja bolesna ili oporavlja od bolesti samo

  Kako raditi s kapi

  Nanesite kap je vrlo povoljno zbog njihove ambalaže u pipetu. Ali svejedno je potrebno poštivati ​​osnovna pravila rada kemijskim sredstvima.Naime:

  • ne provodi obradu u kuhinji;
  • Nemojte jesti ili piti ništa tijekom liječenja ili odmah nakon nje, bez pranja ruku;
  • nakon liječenja životinje, potrebno je oprati ruke sapunom;
  • i za 4 dana kako bi se životinja zaštitila od kontakta s djecom i ne dopuštaju da ga glačaju;
  • ako se "inspektor" slučajno našao na koži, dovoljno je samo dobro isprati sapunskom vodom.

  Pogreške u obradi ljubimac vlasnika odvesti (video)

  Kako čuvati

  Kapi Čuvati na suhom mjestu nedostupnom za djecu, pokušavajući izbjeći sunce i svjetlo hit. "Inspektor" se može čuvati tri godine bez gubitka ljekovitih svojstava.

  "Inspektor" - nova generacija lijekova, koja, za razliku od već postojećih lijekova, ima nisku toksičnost. Ova značajka, u kombinaciji s njegovom učinkovitosti, čini lijek tako popularnim i zahtjevnim.