Эфектыўныя пасткі для тараканаў

Ліпеня 2019

Відэа: A simple way to break a bad habit | Judson Brewer (Ліпеня 2019).

Anonim

Zamke za žohara - vrlo popularan način borbe protiv insekata. To je zbog činjenice da njihova upotreba zahtijeva najmanje napora, kao i novčane i vremenske troškove. Ima ih nekoliko vrsta, osim kako izgleda i načela djelovanja, uključujući - zamka za žohara sa svojim rukama.

Koje su zamke žohara

Postoje 4 glavne vrste:

Izbor naših čitatelja! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

 • Ljepilo;
 • Otrovno;
 • Električna;
 • ultrazvuk.

Ljepilo zamku žohara izgleda kao kuća ili kutija ima nekoliko ulaza, a na sredini sadrži mamac i kuka i petlja. Insekti izvoditi u kućama, privučeni mirisom mamac, i staviti na dno kutije.

Postavljen ljepljive zamke sa mamcem na mjestima gdje žohari, najčešće je to kupaonica ili kuhinja, cijelu noć. Ujutro je potrebno baciti kuću zajedno sa svim žoharima i staviti novi. Takva zamka za žohara ne sadrži otrovne tvari, te je apsolutno bezopasan za ljude i kućne ljubimce.

toksični trap se razlikuje od ljepila koja sadrži mamac otrov za žohara.Kukci jedu ili jednostavno dodiruju otrovnu tvar, ali ne umiru odmah, ali uspiju zaraziti svoje rođake, tako da zamka uništava čak i one žohare koji nisu dodirivali mamac.

Otrovni mamac se nalazi u maloj plastičnoj kutiji s rupama. Djeca i kućni ljubimci ne mogu doći do njega. Ipak, poželjno je postaviti instalaciju na mjesta nedostupna njima, i nakon što temeljito operite ruke.

Električne zamke potiču ukusne mamce iznutra, a zatim ubiju električnom strujom. U kući stavite mamac i spojite uređaj na mrežu. Nakon uporabe potrebno je očistiti kuće mrtvih pojedinaca. Električna zamka može se koristiti mnogo puta.

Ultrazvučni zamka ima suprotno načelo djelovanja - ne privlači, nego obeshrabruje žohare. Uređaj proizvodi ultrazvučne valove koji su nepodnošljivi za ove insekte, prisiljavajući ih da napuste kuću.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Popular Trap

Među najpopularnijim baits u ovom trenutku, sljedeće marke ističu.

Combat

Trap Combat je izrađen prema najnovijim zbivanjima. Njegova akcija temelji se na načelu lančane reakcije. Kukci postaju zaraženi i zaraziti desetke svojih rođaka. Prednosti kombat zamke:

 • Nije opasno za ljude i kućne ljubimce, ali samo za žohar.Može se koristiti u blizini hrane.
 • Visoka učinkovitost.
 • Otrov ne uzrokuje zarazne insekte.
 • Vrijedi tri mjeseca.

Raid

Trap Reid ublažava žohare zauvijek, sustavno se borite. Popularnost je zbog visoke učinkovitosti i kvalitete insekticida. Insekti se ne mogu prilagoditi ovoj vrsti otrova i ubijeni. Prednosti zamke Reid:

 • Otrov je ne samo otrovi insekata, ali sterilizirati ih, da ne daje koloniju za rast.
 • Utječe na odrasle i ličinke.
 • Količina otrova u kutiji za mamce može se kontrolirati s prozirnim poklopcem.

Raptor

Zamka za žohare Raptor je na snazi ​​6 mjeseci, dulji od drugih marki. Učinkovitost se postiže za tjedan ili dva nakon početka uporabe. Prednosti:

 • Zamka je opasna čak i za žohar koji nije u kontaktu s njom.
 • Ne miriše.

Clean House

Učitavanje …

Zamka "Clean House" žohara treba upotrijebiti odmah nakon otvaranja paketa. Mora se zamijeniti svaka dva mjeseca. Korištenje zamki s aerosoliziranim sredstvima smanjuje njihovu učinkovitost. Pluses:

 • Sigurnost, zbog nedostupnosti otrova.
 • Može se pričvrstiti na bilo koju površinu pomoću ljepljive vrpce.
 • Zamka počinje raditi samo dan nakon instalacije. Na dan 3, moguće je promatrati kako insekti umiru masivno.

Možete koristiti domaće ili kupljene zamke za žohare, izbor je za svakog vlasnika stana. Međutim, nikakva zamka neće biti učinkovita protiv žohara, dok u kući postoji još jedna hrana koja im je dostupna.

Domaće zamke

Mnoge zamke za žohare su jednokratne, tj. Nakon jedne upotrebe bacaju se. Da biste se riješili cijele kolonije, morate ih kupiti puno, trošeći znatnu količinu. Možete uštedjeti novac ako napravite mamac i kuću s vlastitim rukama.

Domaća zamka je pripremljena ovako:

 1. 1Plaza stakla je omotana papirom tako da se kukci lako mogu popeti.
 2. 2Inside stavite mamac - komad mesa, sira ili kruha i sipajte jogurt kako bi hrana malo pokvarila.
 3. 3 Također, banke se mogu podmazivati ​​uljem suncokretovog ulja, tako da kukci koji dođu tamo ne mogu pobjeći od zamke.

Banka s mamcima za žohar ostaje noću na mjestima, koju su odabrali insekti. Oko jednom svaka četiri dana morate mijenjati mamac i podmazati rubove limenke novim uljem, dok se suši.

Možeš napraviti ljepljive mamce svojim rukama. Najjednostavniji od njih izgleda poput listova kartona ili male ploče od šperploče, s krugom koji se na njoj nacrtao bez sušenja. Zamka, u čijem je središtu postavljena mamac za žohar, ostaje noću u kuhinji ili u kupaonici. Insekti privučeni mirisom hrane, ići će u krug, i nadilaziti svoje granice ne mogu.

Ovaj mamac može biti kompliciran izgradnjom kutije od kartona ili teškog papira. Unutarnji zidovi kutije su zalijepljeni ljepljivom trakom ili ljepljivom trakom i stavljaju hranu.

Možete olakšati - samo lijepite dvostrano obojanu vrpcu na pločama i na drugim mjestima gdje postoje štetni insekti. Za jednu noć toliko se ljudi mogu uhvatiti.