Эфектыўны ультрагукавой отпугиватель пацукоў і мышэй які абраць?

Чэрвень 2019

Відэа: Наваполацкая гарадская бальніца адзначае 55-годдзе (11.12.2017) (Чэрвень 2019).

Anonim

ultrazvukom Repeller štakora i miševa, što je bolje?

Štetnici poput miševa i štakora žive blizu čovjeka. Gotovo je nemoguće osigurati se protiv njihova pojavljivanja. A ako se neugodni "susjedi" smiruju, pitanje kako se riješiti postaje hitno.

Izabrati najučinkovitiji lijek za štakore nije tako lako kao što se čini na prvi pogled. Danas je takav uređaj za kontrolu glodavaca, kao ultrazvučni repeler, postao široko rasprostranjen. I njihov izbor je prilično velik, što je bolje odabrati ovisi o financijskoj situaciji, na području u prostoriji u kojoj namjeravate koristiti, i drugim čimbenicima.

Popularnost ove imovine s obzirom na činjenicu da je ultrazvuk, širenje na velike udaljenosti, što uzrokuje neugodne senzacije (osjećaje panike, straha, a ponekad i bol) u insekata i glodavaca. Glodavac ili drugi štetnik prisiljen je napustiti naselje. U isto vrijeme uređaj je siguran za ljude i kućne ljubimce.

Prije nego se odlučite tako, kakav ultrazvučni instrumenata najbolje odgovara ti, to je vrijedno da provjerite korisničke recenzije, pročitajte karakteristike uređaja.

Čista kuća repeller strane štakora i miševa Ultrazvučno - mišljenja sredstvima

Brand „Clean House” nudi vrlo popularan u današnje vrijeme ultrazvučne zastrašujući štakora i miševa.Ovaj uređaj ima brojne pozitivne recenzije, one koji su ga koristili. Ali gotovo isti broj negativnih mišljenja. Nisu svi ultrazvučni remtori štakora i miševa ove marke pomogli. Njegova učinkovitost ovisi o mnogim čimbenicima:

  • Mjesto (djeluje u radijusu od 150 metara, međutim, proizvođač ne navodi kroz koji ultrazvuk može prodrijeti materijala na dovoljnom nivou da biste dobili osloboditi od glodavaca);
  • strogo pridržavanje mjera opisanih u uputama za uporabu;
  • uvjeti u kojima se koristi.

Neki korisnici primjećuju krhkost i lošu otpornost na vlagu uređaja. Ovaj ultrazvučni uređaj ima značajnu prednost. Ona leži u činjenici da je repeller je u mogućnosti da rade čak i na otvorenom prostoru, zbog čega su štakori i miševi napuštaju teritorij svojih postupaka. Ovaj uređaj, kada se stavi na otvoreni prostor, trebao bi biti bolje izoliran od ulaska vlage.

Pest Repeller- ultrazvučni repeller glodavaca i insekata - recenzije

Riddex Tvrtka nudi i ultrazvučnih repeller glodavaca i insekata štetočina Reppeler i elektromagnetskom repeller miševa i štakora Pest odbaciti.

Među korisnicima uređaja protiv glodavaca i insekata Pest Repeller, najviše je uočena njegova učinkovitost. Međutim, mnoge recenzije kažu da je usprkos deklariranih obećanja ovog ultrazvučnog repeller u vremenu postaje čujan za ljudsko uho, što negativno utječe na živčani sustav.

Ultrazvuk je vrlo neugodan poticaj s visokom frekvencijom. Zato je bolje da ne koristite ovaj otpornik za osobe s osjetljivim sluhom iu prostorijama s malom djecom.

Ultrazvučni repeler miševa i štakora Grad A-550uz - recenzije i upute

Jedinstveni ultrazvučni otpad štakora i miševa - domaći uređaj Grad, model A-550UZ. Njegova je osobitost u radijusu djelovanja - ultrazvuk se širi na površini do 550 četvornih metara metara. Uređaj se prodaje uz jamstvo od 2 tjedna (ako se za to vrijeme ispostavilo da je nedjelotvoran, možete vratiti robu). Proizvođači osiguravaju potpunu odsutnost zaraznog učinka.

Ultrazvučni remler pomaže u borbi protiv glodavaca, kao i brušenja i šupljina.

Recenzije onih koji su koristili ovaj uređaj protiv štakora i miševa dokazuju svoju učinkovitost protiv glodavaca. Proizvod je pogodan za instalaciju u raznim sobama, uključujući i podzemne.

Postoje, naravno, negativne povratne informacije o ovom otporniku štakora, miševa i drugih glodavaca. Ovaj je uređaj prilično skup u usporedbi s analognim uređajima. Nema konkretnih komentara među potrošačima. Neke recenzije ukazuju na njegovu nisku učinkovitost. To ovisi o pridržavanju uputa za uporabu. Ako se želite riješiti glodavaca pomoću ultrazvuka, bolje je pažljivo pročitati pravila o radu prije korištenja i slijediti ih tako da potrošeni novac ne bude bačen na vjetar.

Ultrazvučni repeler štakora i miševa Grad A-550uz radi i iz utičnice snage 220 W i samostalno od baterija ili upaljača za cigarete. Može se montirati na zid. Da biste koristili uređaj, jednostavno ga povežite s izvorom napajanja i postavite ga u prostoriju u kojoj se trebate riješiti glodavaca. Bolje je ne spojiti ultrazvučni repeler na baterije jer smanjuje razinu snage kako bi se uštedjela energija.

Ridex Plus ultrazvučni remiteri glodavaca i insekata

Drugi jednako popularan uređaj je ultrazvučni repeler glodavaca i insekata Riddex Plus. Proizvođači uvjeravaju da je uređaj inovativan, uz visoku razinu učinkovitosti. Ridex plus nije zarazna u glodavcima i insektima i širi ultrazvuk u radijusu od 220 četvornih metara. metara.

Korisničke recenzije ovog uređaja uglavnom su pozitivne. Međutim, valja istaknuti da djelotvorno djeluje uglavnom protiv insekata: žohara žohara. Među onima koji su ga koristili protiv glodavaca, recenzije su uglavnom negativne, što ukazuje na njegovu neučinkovitost protiv štakora i miševa.

Ultrasonic Tornado 200 otpada glodavaca

Recenzije uređaja poput ultrazvučnog otpada štakora i drugih glodavaca Tornada 200, od kojih je većina pozitivna. Međutim, ultrazvuk iz ovog uređaja širi se na kratke udaljenosti. Stoga se uređaj koristi u malim prostorijama.

Gdje je učinkovitije i na velikim udaljenostima radi Tornado 400. Prema većini korisnika, to je najbolje od svojih ultrazvučnih repelera. Djeluje 60 puta jače od svojih konkurenata. U većini slučajeva, pozitivni odgovori ostaju vlasnici kućnih kuća jer je ovaj uređaj namijenjen za upotrebu u privatnoj kući ili u zemlji. Za stanove je bolje koristiti Tornado 200.

Ultrasonic repeller od glodavaca Electrokot Turbo

Područje djelovanja uređaja doseže 400 četvornih metara metara. Ultrasonic Remover Electrokot Turbo ima različit raspon djelovanja, ovisno o načinu rada: dan i noć.U dnevnom načinu, propagira signal u ultrazvučnom području. U noćnom načinu rada - u ultrazvučnom i zvučnom rasponu.

U ovom je uređaju vrlo malo recenzija. Ali oni koji su koristili uređaj u svom stanu ili u zemlji, govore o njegovoj učinkovitosti.

Kako se nositi s štakorima u privatnoj kući s narodnim lijekovima

Nije uvijek moguće koristiti ultrazvuk kako bi se riješili glodavaca i insekata. Ultrazvuk je bezopasan za kućne ljubimce, ali ne za svakoga. Također ima negativan učinak na hrčak i zamorce. U ovom slučaju, bolje je koristiti pesticide ili narodne lijekove.

Za borbu protiv štetočina kod kuće postoji mnogo narodnih metoda. Ako imate kauča ili privatnu kuću u kojoj su zaraženi štetnici, ali iz nekog razloga ne želite upotrijebiti ultrazvučne znake, onda je bolje obratiti pažnju na narodne lijekove. Neki od njih su primjenjivi u apartmanu. Međutim, valja napomenuti da takva kontrola štetočina može biti vrlo radno intenzivan proces koji zahtijeva pripremu materijala i njihovu ispravnu primjenu. Štoviše, štetnici imaju kratki životni vijek, ali se umnožavaju vrlo brzo. U budućnosti, uklanjanje od njih može postati sve teže.

Prvi način da se riješite glodavaca s pepelom. Pogodan je za uporabu u privatnoj kući, najbolje u podrumu. Potrebno je mljevenje drvenog pepela u stanje mrvice i napuniti ga mjestima mogućeg pojavljivanja glodavaca. Alkali, koji je dio pepela, korodi šape štetnika i čini njihov boravak s tobom nepodnošljivim.

Možete se riješiti i štetočina kod kuće uz pšenično brašno i alabastu.Potrebno je pomiješati te sastojke u udjelu od 1 do 1 i staviti u posudu. Zatvorite spremnik s vodom. Učinak ove tehnike je da je pšenično brašno mamac za miševe ili štakore, a miris alabastera ne osjeća. Nakon što je pojela mamac, životinja ima želju piti, jer brašno uzrokuje suhoću. Pijenje, glodavac dobiva probleme s trbuščićem, kao što je vrijeme alabaster zamrzava u trbuhu, postaje nešto od cementa.

Formalin i kerozin također su pozvani pomoći u uklanjanju štetnika. Miris tih sredstava za njih je nepodnošljiv. Ova metoda najbolje se koristi za sprječavanje pojave glodavaca.

Druga metoda borbe protiv glodavaca, najučinkovitija je priprema pod-polja prije spremanja hrane. Potrebno je popuniti sve bušotine staklom ili betonom i zatvoriti ventilacijske sustave metalnom mrežom. Nakon tjedan dana dezinficirajte sobu. Nakon toga, ne možete se bojati izgleda glodavaca u vašoj kući.

Također možete koristiti posebne pesticide. Najpopularniji i učinkovit lijek je u borbi protiv štakora i miševa je Goliath.

Koja je metoda prikladna za vas ovisi o mnogim varijablama. Bolje je isprobati metode pojedinačno u praksi korak po korak. Zatim se povećava vjerojatnost pozitivnog učinka.