Эфектыўныя спосабы барацьбы з бялізнавымі блашчыцамі

Ліпеня 2019

Відэа: Words at War: The Ship / From the Land of the Silent People / Prisoner of the Japs (Ліпеня 2019).

Anonim

Nažalost, uzimajući osloboditi od stjenice zahtijeva sustavni pristup i strpljenje lana greške poznatih čovječanstvu još od vremena antičke Grčke. Unatoč činjenici da oni često ne mogu ozbiljno oštetiti njihovo zdravlje, njihov boravak u kući daje stanovnicima puno nelagode i patnje. Stoga je važno znati kako otkriti bedugove i kako ih se riješiti što je prije moguće.

Od parazita su opasni

Lino bug ima male dimenzije - samo 3-8 mm. Akumulacija ove vrste kukaca prilično lako razlikovati od drugih nametnika - njihovo tijelo tamno crvene, smeđe ili prljavi žuti okrugli oblik. Pijenje krvi pojedinaca ima crvenu boju. Krv je neophodna za rast i razmnožavanje insekata, tako da kolonija bedbugs raste vrlo brzo u veličini.

Ako tjednik pun tretman apartmani, čišćenje kreveta i namještaja, kao i za pranje odjeće, a zatim nakon 2-3 mjeseci parazita može zaboraviti zauvijek

precizne podatke koji Ware bugovi su nositelji bolesti, br. No, liječnici vjeruju da je mogućnost prijenosa tularemije, hepatitis B, tifusa, antraksa ovih insekata je, ako su bili u kontaktu s bolesnim ljudima. Ali dokazati da je kukaca bites izaziva jak svrbež, smanjiti kvalitetu sna, izazvati živčani nesanice, oslabiti performanse. Kod osoba sklonih alergijskim reakcijama može izazvati recidiva i pogoršanje simptoma.

Često možete naći savjete, navodeći da biste dobili osloboditi od stjenica pomoć pelina, buhač, kamilice i drugih biljaka - insekticida

Kako otkriti

Ako stjenica pojavio samo u kući i malo, a zatim u ranim fazama uljezi mogu ne primijetiti i propustiti vrijeme povećane reprodukcije kolonije. Ljudi u pravilu razumiju da su ti paraziti ušli u kuću kad postanu mnogi. Vrlo često, samohrani zalogaji sisanja krvi uzeti tragove uboda komaraca, osip na koži, alergijske reakcije na neprobavljiva tijelo proizvodi. Dakle, ako ste alergični osip, a mi nikada nisu bili otkriveni ili su iznimno rijetki, a onda se iznenada osip treba upozoriti i prisiliti bliži inspekciju kuće.

To treba imati na umu da što više bugova, teže je riješiti ih

otkriti posteljina stjenica može biti na nekoliko osnova:

 • Klopova ugrize za razliku komarci nisu jedinstveni i nalaze se trag - uboda insekata, krećući se preko kože, u potrazi za pogodno mjesto
 • na donjem rublju naći mikroskopske tragove krvi
 • na deke, madrac, krevet pronašao crnih i smeđih točaka - to tragovi kukaca životne aktivnosti

Naši čitatelji preporučiti!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Preporučujemo da naučite kako koristiti alat za borbu protiv bedbugs.

Glavna stvar - pronaći sva mjesta zagušenja insekata i njihovog brlog. Uništavanje gnijezda dobiva osloboditi od parazita vjerojatno

Identifikacija insekata

 • Ako sumnjate da su se naselili u kuće nepozvanih gostiju, potrebno je pažljivo ispitati sobu.Možete ih vidjeti izravno ako iznenada usred noći uključite svjetlo u kući - ako već postoje mnogi paraziti, možete ih vidjeti na krevetu.
 • Pažljivo pregledajte krevet. Može otkriti prisutnost parazita po crnim točkama ispod madraca duž strane kreveta, uz prisustvo pukotina u krevet ili kauč hitina insekt školjke su ostali nakon molting ličinki i rast.
 • Paraziti vole sakriti na skrivenim mjestima. Stoga je nužno pažljivo ispitati pukotine na pločama, zidovima iza kreveta, tepiha, ormara. Morate ukloniti sve slike, fotografije sa zida - iza njih, također, često žive paraziti.
 • Pojava neželjenih stanara i dokazi klopiny karakterističnog mirisa, nalik mirisu jeftine rakije, badema i kiselo maline.

Glavna stvar - pronaći sva mjesta zagušenja insekata i njihovog brlog. Uništavanje gnijezda omogućuje vam sigurno da se riješite parazita.

Ako bi došlo do greške u kući i malo, a zatim u ranim fazama uljezi ne mogu vidjeti i propustiti vrijeme

pojačani kolonije reprodukcije možete naučiti kako uočiti gnijezdo stjenice i dobili osloboditi od njega.

Dobili osloboditi od bugova u kući (video)

Kako se boriti

To treba imati na umu da što više bugova, teže je riješiti ih. Da biste potpuno riješili problem, ne možete koristiti bilo koju metodu borbe - samo integrirani pristup pomoći će zauvijek zaboraviti na parazite. Dakle, koje korake treba poduzeti:

 1. Uklonite i ponovno pranje svih kreveta i donjeg rublja u kući, a po mogućnosti sve odjeće. Posteljina se ispire na najvišoj mogućoj temperaturi, a zatim se glačalo pomoću vrućeg željeza prije uporabe.
 2. Vezovi se temeljito isperu toplom vodom s octom i sapunskom vodom.Ovo rješenje možete zamijeniti terpentinom ili kerozinom. To pomaže mehanički uklanjati jaja i ukloniti crne točkice.
 3. Također možete proliti klupe mjesta zglobova drvenih kreveta. Tapecirani namještaj za obradu trajekta. Ako je moguće, tepisi i namještaj mogu se provesti u mraku nekoliko dana. Možete se osloboditi bedbugs ako ste dobili hladno na -25 stupnjeva. Visoka temperatura zraka također je štetna za parazite (iznad + 30-35 stupnjeva).
 4. Pregledajte sve knjige u kući i liječite ih posebnim otporom na insekte.
 5. Da bi se uspješno borili protiv insekata u stanu, potrebno ga je izolirati od mogućeg povratka insekata iz susjeda. Stoga, sve pukotine na rubu treba tretirati s bilo kojim antiparazitskim sredstvom (Dichlorvos) i zapečaćene. Isto tako, brtvi pukotine u podovima. U rješenju za pokrivanje proreza, idealno je dodati carbol. Bez toga, borba će biti beznačajna - insekti će se pojaviti nakon nekog vremena u istoj količini, unatoč svim poduzetim mjerama.
 6. Obradite kuću kemijskim insekticidima. Diklofos, Carbofos, Izmjenjivač, Oraldet, Get.
 7. Kao preventivna mjera, možete koristiti otopinu bilja iz perzijske kamilice ili piretruma za periodično čišćenje koje se mogu kupiti u trgovini za kućne ljubimce.

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od stjenica postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja jeftinog elektroničkog otpada (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  Možete naučiti kako se riješiti bedbugs uz pomoć Carbophos.

  Plašt bug ima male dimenzije - samo 3-8 mm.

  Fitomedication za borbu protiv bugova

  Često možete naći savjete koji govore da se pelin, tansy, kamilica i ostale biljke - insekticidi će pomoći da se riješe bedbugs. Takva vijeća naslijedila su iz onih vremena kada kemijska sredstva nisu postojala. Dugogodišnje iskustvo u borbi protiv parazita dokazuje da su prirodne fitopreparacije potpuno neučinkovite, pogotovo ako postoji mnogo bedbugs.

  Liječenje ovih biljaka koje ih ulijevaju i vješanje u suhom obliku dobro je samo kao preventivna mjera. Oni su uplašili insekte i spriječili da se prve osobe doseljavaju u kuću.

  Nažalost, uklanjanje grešaka zahtijeva sustavni pristup i strpljenje. Ali ako provodite cijeli tjedan na puni tretman stana, pranja i namještaja i pranja odjeće, a za 2-3 mjeseca zaboravite na parazite zauvijek. Preporučujemo da naučite kako koristiti prašinu u borbi protiv parazita.