Асаблівасці сродкі ад вошай нікс і метад яго выкарыстання

Ліпеня 2019

Відэа: Hair Transplant Surgery - Doctor Simulator Game - Funny Gameplay HD (Ліпеня 2019).

Anonim

"Nix" - je moderna droga protivopedikulezny "Nix" - je moderna protivopedikulezny lijek koji ima i pozitivne i negativne osobine. Rezultat ovisi u velikoj mjeri o tome tko to radi i kako.

Opis pripravka

Proizvod je dostupan kao vrhnje i pogodan je samo za vanjsku upotrebu. Dolazi s češljem, koji je potreban za češljanje parazita. Ali njegove osobine nisu u skladu s parom, pa je bolje dobiti profesionalne češljeve. O tome što vrste češlja postoje za češljanje uši i kako ih ispravno upotrijebiti, ovdje možete saznati.

Aktivna tvar lijeka "Nix" je permetrin. To dovodi do paralize i smrti ušiju. Smrt insekata javlja se tijekom nekoliko sati.

Prikazane su kontraindikacije:

 • trudnoća i razdoblje laktacije;
 • preosjetljivost na komponente agensa;
 • u prisutnosti akutnog dermatitisa glave.

Alergijska reakcija predstavlja oticanje, crvenilo kože, svrbež. Ako primijetite simptome, odmah trebate prestati uzimati lijek. Prije uporabe "Knicks", pregledajte upute.

Sastav pripravka

Krema za uši je 1% sastavljena od permetrina. Ulaskom u tijelo parazita, ta supstanca utječe na njen živčani sustav.

Kao rezultat toga, kukac ima paralizu mišića, uključujući disanje i krvotok.Parazit propada za nekoliko minuta. Zbog prisutnosti permetrina, krema djeluje vrlo brzo.

Nakon u tijelu parazita, permetrin utječe na njegov živčani sustav

Osim pirmetrina u „urezi” su

 • metil parahidroksibenzoat;
 • balsam kanadske jele;
 • propil parahidroksibenzoat;
 • žuta boja "zalazak sunca zalaska sunca";
 • pročišćena voda;
 • izopropanol;
 • makrogol stearat;
 • cetilni alkohol;
 • Hyethellosis;
 • želatina;
 • arome;
 • limunska kiselina;
 • stearalonijev klorid.

Predstavljeni komponente omogućuju vam da se postigne odsutnost miris piretroidno potrebna dosljednost i jednostavnost primjene. Protiv gnjava, lijek je impotentan, jer ne može prodrijeti unutar jaja i ubiti larve.

Stoga je bolje koristiti kremu 2 puta. Međutim, ako strogo slijedite upute i iskoristite vrh, možete povući parazite od prvog puta.

Metode za liječenje vašljivost (video)

Uvjeti korištenja

 1. Prvo, trebate koristiti obični šampon. Oprati glavom, suhom, češljem za kosu.
 2. Shake kontejner s vrhnjem. Izbušite u dlanu toliko mnogo tvari koliko vam je potrebno za obradu cijelog skalpera.
 3. Ravnomjerno rasporedite "Nyx" za kosu.
 4. Pričekajte 10 minuta.
 5. Operite glavu nakon 10 minuta, koristite normalan šampon.
 6. Koristite češalj, češaljite uši.
 7. Ako postoji mnogo parazita, nakon 10 dana, ponovite postupak. Osim toga, za to vrijeme novi se jaja izlegu iz jaja.

Ako slijedite upute pažljivo i koristiti češalj, donijeti parazite i može biti prvi put

Prednosti i nedostaci

Predstavljen uši droga ima sljedeće prednosti:

 • stvarno izbacuje parazite;
 • vrlo rijetko izaziva alergiju.

Međutim, postoje neki nedostaci:

 • visoke cijene;
 • oštar miris;
 • neugodna bočica;
 • prvi put lijek ne može pomoći.

opor miris - jedan od nedostataka „Nix”

Mjere opreza

„Nix” je praktički bezopasan, za razliku od konkurenata. To ne dovodi do opekotina ili trovanja, ne utječe na vaše zdravlje. Ponekad mogu biti alergijske reakcije, ali slabe.

No, ne koristiti droge tijekom trudnoće, dojenja i djece koji su manje od šest mjeseci. Također, krema se ne smije koristiti za pojedinačnu netoleranciju i dermatitis glave. Nuspojave se mogu pojaviti samo u slučaju predoziranja, ako ste nanijeli preveliku tvar na kosu. U ovom slučaju, postoji svrbež, mučnina, ekcemi, ponekad oticanje.

Izopropilni alkohol je sadržan u formulaciji. S obzirom na to, kada se proguta, može doći do trovanja.

„Nix” ne može se koristiti za dermatitis vlasišta

Recenzije potrošača

Izrada uši, a koristi se samo za vanjsku upotrebu, pomaže 90% pacijenata. Međutim, treba ga koristiti samo kada su otkriveni paraziti za odrasle. Za preventivne svrhe, krema nije prikladna. Ako u jednoj osobi ima uši, preporuča se da se svi članovi obitelji koji imaju gnjide smatraju tretiranima. Permetrin nije iritantan za oči, ali i druge tvari mogu izazvati neugodne simptome, tako da je važno da se izbjegne kontakt sa šarenice.

Ako kremu dođe u oči, temeljito ih isperite. Ne zaboravite nositi rukavice prije rukovanja, nakon pranja, operite ruke sapunom. Ako koža ima neugodne simptome, odmah se posavjetujte s liječnikom.Lijek ne utječe na upravljanje vozilima.

Možda će vas zanimati i članak o našem resursu u kojemu govorimo o izboru vrste i pravila korištenja šampona od pedikuloze.

krema „Nix” je neučinkovit u rješavanju gnjida, ali uspješno uništava ličinke i odrasle

Procjena učinkovitosti sredstava

Krema je neučinkovit u rješavanju gnjida , ali je uspješno uništava ličinke i odrasle. Da biste se riješili cijele populacije parazita, trebat će 2 tretmana.

Na temelju pregleda, droga uši djeluje dobro u oko pola slučajeva. Ako strogo postupate prema uputama, povećava se vjerojatnost uspjeha. Budući da u kremi postoji permetrin, lijek savršeno djeluje na parazite.

Učinak korištenja parazitarne kreme ovisi o tome kako točno slijedite upute. Lijek je prikladan samo za vanjsku uporabu, jer je sprečavanje njegove uporabe zabranjeno. Aktivna tvar krema je permetrin.

Lijek je kontraindiciran za uporabu kod osoba s akutnim dermatitisom, skrb i trudnice, djeca čija je dob za manje od šest mjeseci. U slučaju predoziranja, tvar može razviti alergijsku reakciju. Uz pirmetrin u kremi su i druge tvari koje daju lijeku pravilnu konzistenciju i oslobađaju od neugodnog mirisa.

Četkica za buha (video)

Način primjene je vrlo jednostavan. Prvo, glava se isprati uobičajenim šamponom, zatim nanijeti kremu i češljati parazite. Ako postoji mnogo insekata, potrebno je provesti liječenje 2 ili 3 puta. Lijek je gotovo bezopasan, ali nakon upotrebe treba temeljito oprati ruke.