Асаблівасці пасткі для тараканаў форсайт

Ліпеня 2019

Відэа: Стратегия игры в звене. Летная Школа №8. World of Warplanes (Ліпеня 2019).

Anonim

Ako je vaš dom nepozvani gosti pojavili u obliku žohara, to znači da je vrijeme za razmišljanje o tome koje metode i sredstva koja moraju nositi s njima. Dobar alat je zamka Forsyth žohara.

Ne uništava obiteljski proračun, a istodobno djeluje vrlo učinkovito. Zbog toga su zamke za žohare toliko tražene od potrošača. Posebnu pažnju treba posvetiti zamki za ljepilo. U slučaju da ne želite koristiti snažne insekticide i aerosole u vašem stanu, ovaj alat će biti najoptimalniji i sigurniji za vas i vaše članove obitelji.

Kako se ljepilo zamke

ljepljiva sredstva za hvatanje žohara je nevjerojatno jednostavan uređaj kartona u obliku male kuće, obložene ljepljivog sastava, na svojoj površini. Kukci teče natrag kroz prorez na zidovima paketa, to privlači u zamku atraktivnim aromatičnim dodacima, koji je doživljava kao obrok.

Nadalje, zalijepljen na kartonu, štetočina postaje apsolutno bespomoćno pred osvetnika strane ljudskog odmazde i prisiljen umrijeti, a ostati zaglavi.

Nezaobilazna i glavna prednost ove vrste zamke je činjenica da je u potpunosti sigurna za kućne ljubimce i nas s vama. Ne sadrži toksine i štetne aditive.Lijepljenje na zidovima dugo ostaje u funkciji, tako da možete sigurno reći da je ovo zamka dizajnirana za dugo razdoblje korištenja. Kada otkrijete da je kuću zakucala mrtva žohara, onda ga sigurno bacite.

Postavite ove kuće najbolje u onim mjestima gdje su pronađeni najširi štetnici. To može biti kuhinja, područje u blizini kanala. Ali imajte na umu činjenicu da takvi uređaji ne štete potomcima nametnika i njihovih jaja, stoga budite spremni redovito nadoknaditi zamke.

Predviđanje alata

Pest Trap Forsyth je ruski proizvod.

Što je

Proizvod se prodaje kao kuća s ljepljivom podnožju. Koristi se za mehaničko uništavanje žohara. Sastav ljepila dodaje poseban miris mamac, čiji aktivni učinak može trajati tri mjeseca.

  • Aktivna tvar u pripravku je ljepljiva masa, u kojoj nema toksičnih tvari.
  • Klasa opasnosti je četvrta klasa.
  • Oblik izlaza - u paketu od pet komada.
  • Ukupni rok trajanja je tri godine.

Prosječna cijena varira od 55 do 65 rubalja po paketu.

Forsyth koristi kao sredstvo za hvatanje mehaničkih žohara i mrava u suhim prostorima domaćim različitih klasa, pod uvjetom da je temperatura u njoj je iznad + 5 ° C Ali čak i ako se zamka primjenjuje na mokrim površinama, a kartonska stijenka postaje vlažna, moći će normalno funkcionirati. Međutim, bolje je ne testirati sudbinu. Ovaj alat prikladan je za četrdeset i pet dana. Potpuna zamka mora biti izbačena sa uobičajenim smećem.

Kako koristiti Forsyth iz žohara

Ovdje je jednostavna i razumljiva čovjeku na ulici:

  • Prvo otvorite vodonepropusnu ambalažu.
  • Presavijte obradni dio duž perforiranih vodova (na stražnjoj strani paketa pronaći ćete detaljne upute kako to učiniti).
  • Zatim lagano uklonite zaštitni film od ljepljivog sloja.
  • Uzmite tablet s mamcem iz vlastite ambalaže.
  • Stavite ga u samu sredinu sloja ljepila, zatvorite bravu.

Sve, vaša sredstva za hvatanje štetočina spremna su za upotrebu. Ne zaboravite izbaciti ispunjene zamke na vrijeme i stalno pratiti dostupnost svojih zaliha u vašem stanu, jer žohari su izuzetno uporna stvorenja.