Аэразолі ад блох: краявідная разнастайнасць і ацэнка эфектыўнасці

Чэрвень 2019

Відэа: Невядомы на вачах міліцыянтаў атруціў журналіста хімікатамі | Нападения на журналистов в Беларуси (Чэрвень 2019).

Anonim

Apartman buha savršeno pomaže alat kao što aerosola u stanu buha savršeno pomaže alat kao što je aerosol. U ovom slučaju, mnogo lijekova ove vrste se dodjeljuje. Svi oni mogu brzo osloboditi vaš dom neugodnih insekata.

Sredstvo za aerosol često se koristi zajedno s usisavačem i drugim pripravcima iz buha. Za početak je potrebno provesti obradu četveronožnih prijatelja, a tek onda biti angažirana u stanu. Od životinja buha spremite ovratnike, šampone, sprejeve i kapljice. I tek tada treba aerosol, s kojim se nakon čišćenja kuće pomoću usisavača, soba obrađuje. Proizvod se raspršuje po cijelom stanu i napušta kuću nekoliko sati. Zatim se možete vratiti u stan i živjeti kao i obično, jedino pravilo koje biste se trebali pridržavati - operite podove 3 dana ne smijete spriječiti pojavu novih insekata.

Prvi korak je proces četveronožnih prijatelja, a zatim ići ravne

Prednosti i nedostaci

aerosol pripravak od buha ima mnoge prednosti. Ima visoku učinkovitost, što znači da će paraziti umrijeti nakon nekoliko sati nakon tretmana. Profilaktički učinak traje nekoliko tjedana. Još jedna prednost vrijedi:

 • dugo trajanje valjanosti;
 • jednostavnost korištenja.

Lijek protiv insekata ima neke nedostatke. Dakle, toksično je i nije pogodno za liječenje skrbničkih i trudnih životinja.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od buha, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Popularne vrste

Moderni lijekovi za buhe zastupljeni su raznim opcijama. Osim svih poznatih "Dichlorvos", na tržištu postoje mnogi sigurniji insekticidi.

Aerosolni pripravak ima visoku učinkovitost, što znači da će paraziti umrijeti nakon nekoliko sati nakon tretmana

Preporučeni aerosol, kao što je "Raptor" . Dobar učinak daje pripreme "Reid" i "Get". Prikazani lijekovi su relativno sigurni za ljude, ali ipak su učinkoviti protiv buha.

Kvalitetni proizvod ima posebne tanke savijete koji čine proces kontrole insekata zgodan, a sprejne kemikalije pada na teško dostupna mjesta, uključujući pukotine. Neke pripreme imaju posebne okuse s ugodnim mirisom.

Pravila upotrebe

Koristite buha lijek s gumenim rukavicama i respiratorom. Stoga spriječite gutanje aktivnih sastojaka u nos i usta. Tijekom liječenja treba puštati od djece i kućnih ljubimaca.

Raptor aerosol je relativno siguran za ljude, ali je ipak učinkovit protiv buha

Slijed djelovanja pri rukovanju buhama je sljedeći:

 • Zatvorite vrata s prozorima;
 • pomaknite namještaj od zidova kako biste otvorili ploče za podrezivanje;
 • raspršiti stan na udaljenosti od 27 centimetara od površine, gdje žive kukci;
 • potrebno je obraditi staništa životinja, zidova, pukotina i podnih ploča, poda i namještaja;
 • Nakon prerade u stanu, soba ostaje 40 minuta, tako da čestice materije imaju vremena za rješavanje teško dostupnih mjesta;
 • Nastavite provoditi u apartmanu 2 sata i provesti mokro čišćenje pomoću deterdženata.Oprati treba biti ona područja koja najčešće dodirnete: stol, ormarić, ručice. Nemojte prati pločicu.

Možda ste zainteresirani i za članak u kojem govorimo o tome što da radimo ako postoji alergija na buhe.

Kako se riješiti buha u stanu (video)

Mjere predostrožnosti

U ljudi, uz pravilnu primjenu lijeka, ne primjećuje se nuspojava. Ako nešto nije učinjeno pogrešno, mogu se pojaviti simptomi trovanja: slabost mišića, proljev, mučnina, itd. U ovom slučaju, trebali biste vidjeti liječnika. Koristite anti-insektne lijekove za kućne ljubimce ako nisu bolesni, trudni ili nisu dosegli 6 tjednu starost.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Više ovdje …

  Primjena lijeka u stanu preporučuje se nositi gaze i gumene rukavice. Pijenje, pušenje, jedenje tijekom rada ne smije biti. Ako je tvar došla na sluznicu ili kožu, odmah ga oprati vodom.

  Nakon završetka tretmana u stanu, trebali biste isprati usta i oprati ruke i lice sapunom i rukavicama treba osušiti. Nemojte prskati lijek blizu otvorenog plamena i zagrijati posudu iznad 50 stupnjeva. Rastaviti pune boce, također, ne mogu. Prazne posude treba baciti u posudu za smeće.

  Pri primjeni proizvoda u stanu preporučuje se pridržavati se mjera opreza

  Različita vrsta

  Pripravci za insekte podijeljeni su u dvije skupine: za liječenje prostorije i za liječenje životinja.Proizvodi aerosola oba tipa zastupljeni su različitim sredstvima, čije recenzije su također različite.

  • Prednja linija. Izvrsno pomaže protiv parazita. Aktivna tvar je predstavljena fipronilom. Lijek u malim količinama je sigurno za životinje i ljude. Otrovanje ne uzrokuje, jer se ne apsorbira u krv.
  • "Adams". Učinkovito pomaže protiv insekata na životinjama. Prikladno za liječenje kućnih ljubimaca od 3 mjeseca. Temelj je piretrin, koji ima paralizirajući učinak na živčani sustav insekata. Da bi se uklonili svi paraziti, dostatno je jedno liječenje.
  • U stanu možete koristiti lijek kao što je "Čistoća". Ima širok spektar djelovanja. Temelj je aktivna tvar kao što je permetrin, koji zajedno s izopronil alkoholom i glicerinom savršeno uništava parazite.
  • Norocliman Extra. U stanu se priprema raspršuje na udaljenosti od 50 centimetara od tepiha, namještaja i drugih staništa insekata. Sprejna tvar je jako otrovna! Iz tog razloga, nakon postupka, preporuča se provoditi mokro čišćenje.

  Sprej "Bolfo" pruža zaštitu od parazita 5 mjeseci

  • "Bolfo". Osigurava zaštitu od parazita 5 mjeseci. Aktivna tvar koja se nalazi u bazi je propoksur. Miris je slab, u 100 ml sadrži 0, 25 grama propoksura. Obraditi životinje u dobro prozračenim područjima. Kako bi se spriječio pojava insekata, potrebno je obaviti obradu tepih staza, legla, predvorje i druge predmete u sobi.
  • Raptor. Svestrani proizvod s mnogo pozitivnih recenzija.Jedna boca je dovoljna za obradu 35 m2 prostora. "Raptor" sadrži: tetrametrin, cipermetrin, piperonil butoksid. S kontaktnim djelovanjem aktivnih tvari dovodi do paralize parazita. Za ljude opasnost od uzimanja u dišne ​​puteve, kožu i sluznicu je opasna. Lijek zadržava svojstva 20 dana, dok utječe ne samo na odrasle insekte, već i na ličinke.

  Također vam nudimo informacije o popularnim oblicima i osobitostima korištenja masti protiv buha za ljude.

  Kako postupati s kućnim ljubimcem s prskanjem (video)

  Aerosoli daju dobar učinak u borbi protiv parazita. Međutim, važno je ispravno primijeniti odabrani lijek. Najpopularnije opcije na tržištu su Raptor, Dichlophos i Reid. Svako od sredstava ima svoje prednosti i nedostatke, pa se lijek treba odabrati na temelju svojih potreba.