Форсайт ад блашчыц: як разводзіць і праводзіць апрацоўку

Чэрвень 2019

Відэа: Все, что произойдет до 2050 года (Чэрвень 2019).

Anonim

Forsyth stjenica - nova generacija insekticida koji je vrlo učinkovit u borbi protiv insekata. Lijek je u stanju osloboditi prebivalište štetnika i spriječiti njihov izgled do dva mjeseca. Sredstvo je karakterizirano crijevnim djelovanjem. Najbolji rezultat postiže se ako se liječenje ponovi. Može se koristiti u kombinaciji s drugim insekticidima kako bi se postigli maksimalni rezultati.

Sastav

Predviđanje bugova dostupan je u obliku gela i suspenzije svijetle bež boje. Lijek sastoji od fention (0) i 25% (alphacipermetrin 0. 03%), to je izlaganje paralitički otrova insekata. Osim toga, fortense sadrži konzervans, privlačeće hrane (mirise) i stabilizator.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Proizvod ima snažan miris koji privlači insekte. Tijekom emitiranja, miris se brzo raspršuje.

Važno! Uputa upozorava da je moguće pripremiti samo hladnu vodu. Samo to neće izgubiti toksična svojstva lijeka. Također, može suzbiti oštar otrovni miris.

Kako pripremiti rješenje

Proizvod Forssayta (suspenzija) može se koristiti samo u razrijeđenom obliku. Razrijediti 50 ml. suspenzija u 1 litru vode. Nije preporučljivo koristiti tople vode. Ovo rješenje je dovoljno za rukovanje 20-40 četvornih metara. Provedite potrebnu rezultirajuću otopinu, ovisno o stupnju infekcije stanova i površinama koje treba liječiti. Za obradu, najprikladnije je koristiti pištolj za prskanje. U odsutnosti je moguće izvesti liječenje četkom. Radna otopina nije namijenjena za pohranu više od 8 sati.

Oblik gela je spreman za upotrebu.

Upute za upotrebu

tijekom postupka morate pažljivo rukovati sve površine, tapecirani namještaj, zidove, pukotine, baseboards i namještaj. Vrijedi unaprijed izraditi namještaj kako bismo što prije mogli provesti postupak.

Iako je Forsyth jedna od tvari koje su malo otrovne za ljude, potrebno je slijediti jednostavna pravila sigurnosti prilikom korištenja. Zdravstvene opasnosti mogu biti samo trajni učinak lijeka na kožu. Lako je izbjegavati nošenje gumenih rukavica. Također treba biti oprezan svoje pare, ovaj tretman se preporuča u respiratoru ili zavoj od gaze. Najbolje je da se ostali stanari, kućni ljubimci i biljke za jedan dan smjeste u drugi stan. Povratak u stan može se obaviti samo nakon pažljive ventilacije, ne manje od 5 sati nakon tretmana.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.Pročitajte više ovdje …

Činjenica! Najbolje je da ne obrišite površinu koju Forsyte tretira oko dva do tri dana. Također vrijedi ponoviti liječenje za dva tjedna. Dakle, učinak će se postići puno brže.

Prednosti i nedostaci pripreme Forssayt

učitavanje …

Prednosti :

  • Miris brzo nestaje;
  • Znači se odnosi na 4 skupine opasnosti, a to se smatra niska razina toksičnosti;
  • Suspenzija se može jednostavno razrijediti vodom kako bi se dobila otopina koja je neophodna za liječenje prostorije;
  • Nakon obrade prostora, stanovnici se mogu vratiti kući u pet do šest sati, iako drugi načini zahtijevaju dan.

Nedostaci :

  • Kako bi se postigao željeni rezultat, potrebno je pažljivo obraditi kućište, ne nedostajući samo jednu ploču;
  • Lijek radi samo s izravnim kontaktom s insektom. Dakle, ne uništava jaja bedbugs, trovanja samo odraslih;
  • Nakon obrade, nepoželjno je obrišite površinu još dva do tri dana;
  • Potrebno je poštivati ​​sigurnosne mjere tijekom obrade;
  • U gotovo svakom slučaju, lijek mora biti primijenjen više puta kako bi se popravio učinak.