Глобал ад прусакоў крэм і аэразоль як прымяняць - водгукі пра прымяненне

Ліпеня 2019

Відэа: ИЗИ ГЛОБАЛ #3: ДЬЯВОЛЬСКИЕ КЛАТЧИ, ФЛЭШКА ИЗ АДА (Ліпеня 2019).

Anonim

Kad postoje usani kukci u kući ili stanu, cijela obitelj postaje zastrašujuće i neugodno, tako da što je brže moguće želite da biste dobili osloboditi od njih. Bubnjevi su posebna vrsta kućnih insekata, koje se ne mogu zbuniti s nikim zbog velike veličine. Stoga se borba s njima mora obavljati kompetentno i namjerno. Unatoč raznolikosti modernih insekticidnih pripravaka u trgovinama, najpopularniji je njemački Globol, koji se razlikuje od drugih u visokoj učinkovitosti i niskih troškova.

Proizvodi tvrtke Globol proizvedeni su u prikladnim oblicima za obradu prostorija:

NAŠI ČITANJE PREPORUČUJE! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

  • mast za kremu;
  • gel paste;
  • spreja i aerosol;
  • Insekticidna olovka za krede.

Liječenje žohara Kako koristiti Globole prema uputama?

Ako samo slijedite upute za korištenje lijeka u stanu, agent će dati dobre rezultate u kontroli žohara, mrava i Prusa.

Priprema globol otporan na promjene u okolišu temperature i vlage, tako da njegov učinak traje 30-40 dana nakon nanošenja na površinu. Ovaj put je dovoljno da uništi cijelu populaciju insekata.

Zbog globol žohari sadrži aktivni sastojak - Moderna insekticida klorpirifos široku akciju, lijek ima nervozno paralitički učinak na mnoge vrste kukaca.

Glavna značajka globol otrov je spora, ali namjerno uništavanje insekata. Grue, pada unutar kukaca, što uzrokuje ne samo psihički poremećaj, ali i blokira prijenos impulsa jedni s drugima putem antene.

Tjestenina globol žohari

Gel pasta je vrlo lako primijeniti zahvaljujući posebnom grlom, pod uvjetom da u cijevi. Sredstvo se nanosi crtkanim linijama ili kapljicama na mjestima najveće koncentracije insekata. Posebna pažnja posvećuje se zatvorenom prostoru u stanu, koji je, za kuhinju, peć, u blizini smeće. Jedna cijevna globola dovoljna je za obradu cijelog stana. Ako samo slijedite upute na lijek, smrt žohara počinje sljedeći dan nakon širenja otrova.

Globalna krema i mast žohara - upute za uporabu

naših čitatelja izbor! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

krema globol razlikuje od gela veći postotak aktivnih sastojaka klorpirifos, tako da je učinkovitije.Prilikom nanošenja kreme, uvijek biste trebali paziti da ga kućni ljubimci ne mogu stići i, prema tome, okusiti. Preporuča se rukovati nepristupačnim mjestima u stanu.

Prije nanošenja sadržaja cijevi, trebate ga držati u rukama malo da biste ga prethodno istegnuli. Zbog činjenice da tvar ima kremastu strukturu, od njega se učinkovito stvaraju učinkovite zamke za kućne štetnike u obliku peleta.

Da bi zamke bile još atraktivnijima za žohare, možete primijeniti recept Globol krema, brašna i žumance. Da biste to učinili, strma krema se dodaje s strmim jaja i brašna. Sve su to mješovite i formirane su male loptice koje se nalaze u staništima parazita. Takav otrov ne djeluje odmah, stoga postoji svaka šansa da će kukac donijeti otrovnu hranu u gnijezdo i tako oteti čovjeka.

Globol sprej od žohara i aerosola

Kako bi se brzo dobili osloboditi od parazita, možete kupiti spreja ili aerosol globol, koji djeluje na puzanje i letenje insekata odmah. Ova metoda se primjenjuje kada postoji više pojedinaca, a mjesto gnijezda točno je poznato.

Sprej je posebno namijenjen za upotrebu u kućanstvu, ali je ipak vrlo toksičan za ljude. Stoga se liječenje stana mora provesti, strogo pridržavajući se sigurnosnih mjera, koje su detaljno opisane u priloženim uputama, i to:

  • raspršiti otrov u posebnim zaštitnim sredstvima za dišni sustav;
  • obrada se provodi u potpunom odsustvu ljudi i kućnih ljubimaca, potrebno je uzeti i biljke i ribe iz akvarija;
  • Nakon rukovanja temeljito oprati ruke;
  • Nakon dovoljnog vremena dobro prozračite sobe.

Otrov

Učitavanje …

Do danas, postoje mnoge dokazane insekticidi žohara, poput Combat, diklorvos, Raptor, koji pomažu da brzo dobili osloboditi od štetnika. Ipak, kupac češće odabire ona sredstva koja smatraju najkvalitetnijom. To uključuje njemački otrov za žohare, koji se među mnogim korisnicima uspostavio ne samo kao učinkovit lijek za insekte, već i najsigurniji za ljude. Detaljan pregled proizvoda možete pronaći na službenim stranicama proizvođača.

Olovka Global - uputa za primjenu

Kreda ili olovka globol namjeravao ubiti puzanje insekata, ostavljajući im šanse za nastavak postojanja u stanu. Unatoč činjenici da olovka sadrži istu aktivnu tvar kao i gel, još uvijek je inferiorni u učinkovitosti. Stoga je njegova upotreba preporučljiva kao dodatni alat ili kao profilaksa protiv ponovnog prodiranja u stan žohara nakon njihovog uklanjanja - uznemiravanja.

Upute za upotrebu:

Primijeni krede čvrstu crtu oko svih vrsta pukotina u podu i ispod prozora, u zatvorenim mjestima i mjestima mogućeg nakupljanja štetnika.

Recenzije o primjeni Global

Širok raspon glomaznog djelovanja glatkih krumpira s komentara žohara primio je najviše pozitivnih stavki u cijeloj proizvodnoj liniji. Svi korisnici primijetiti udobnost i jednostavnost korištenja gela. Ovaj lijek je manje toksičan u usporedbi s aerosolom, dok je učinkovitiji. Dakle, kupci biraju u većini slučajeva to globol gel koji posebno djeluje ne samo žohara, ali žohara, mrava i drugih puzeći štetnika.