Вялікі воін гель ад прусакоў: спосаб прымянення і меры засцярогі

Чэрвень 2019

Відэа: Our Miss Brooks: Magazine Articles / Cow in the Closet / Takes Over Spring Garden / Orphan Twins (Чэрвень 2019).

Anonim

Pitanje borbe protiv insekata postaje sve hitnije. U tom slučaju potrebno je unaprijed brinuti o sredstvima prevencije. To je puno lakše spriječiti situaciju u vezi s pojavom kukaca u stanu ili kući, nego da se uključe u borbu protiv insekata. U početnoj fazi, kada su žohari već u kući, za poduzimanje mjera da ih unište neće biti skupo. Stoga se pažnja poziva i na pripreme kojima se pomaže učinkovito liječenje prostora. Među mnogim predstavljenim proizvodima, popularno sredstvo potrošača pod nazivom Veliki ratnik sada uživa zasluženu popularnost.

Detalji

znači veliki ratnik prikazani za prodaju u posebnom cijevi. Volumen ovog kapaciteta je oko 30 ml. Predlaže se za primjenu u gotovoj štrcaljki određene doze. Stoga, takav paket vam omogućuje da primijenite ovaj lijek iz žohara, čak iu onim mjestima koja su vrlo neugodna. To vam omogućuje postizanje maksimalnog učinka u borbi protiv takvih insekata.

Treba napomenuti da je proizvođač vodio brigu o volumenu pripravka, što je neophodno za kontrolu štetočina. Stoga je jedna od cijevi dovoljno da sve što je potrebno u stanu, na površini od nekoliko desetaka metara. Kada situacija u kojoj se prerada žohara nije provedena na vrijeme i već postoje veliki broj insekata u stanu koji se koristi u liječenju i 5 tubov.

Gel Great warrior dostupan je za sve potrošače. Besplatno se prodaje u većini hardverskih trgovina. Trošak jedne cijevi je 60 rubalja.

Glavni oblik izloženosti ovom lijeku je oštećenje gastrointestinalnog trakta insekata. Nakon toga, insekti propadaju 2 dana. Važno je da se takva supstanca može lako ukloniti s površine na kojoj je primijenjena. Nakon uklanjanja nema tragova na površini.

Razdoblje valjanosti takvih sredstava od žohara je oko mjesec dana. Stoga je bolje ponovno površinu površine premazati gelom nakon 5 ili 6 tjedana. To će postići optimalan rezultat u borbi protiv žohara. Također se preporučuje kombiniranje liječenja sobe s drugim lijekovima. Taj će pristup eliminirati učinak ovisnosti žohara u jednu tvar.

Korištenje

Obrada liječenja od žohara mora biti strogo u određenom slijedu.

 1. Prije uporabe proizvoda, pažljivo pročitajte upute na njega. Obično proizvođač propisuje ga na poleđini paketa proizvoda.
 2. Primjena gela Veliki ratnik je potreban samo na mjestima gdje se najčešće nalaze predstavnici insekata. Ako se primjenjuje na cijelom području stanovanja, moguće je značajno smanjiti učinkovitost lijeka u kontroli žohara. To je zbog činjenice da insekti samostalno traže mamac i nakon toga ga jedu. Nakon toga, insekti se vraćaju u svoje gnijezdo, gdje inficiraju druge predstavnike pojedinca.
 3. Primjena gela od žohara preporučuje se u obliku tanke crte. Razmak između tih linija treba biti 3 cm.
 4. U situaciji u kojoj su žohari u kući malo, možete povećati razmak između redaka primjenjuju.
 5. Tijekom mjera dezinfekcije u prostorijama koje koriste takav lijek, potrebno je obratiti posebnu pozornost na letvica i pukotine u stanu. Na takvim mjestima, prema riječima stručnjaka, žohari se pokušavaju sakriti.
 6. Isto tako, potrebno je provesti obradu stražnjoj strani hladnjaka ili potonuti kako bi se izbjeglo žohara pristup izvorima vode. Kao što je poznato, bez žohara ne može postojati više od tjedan dana.

Glavne prednosti i nedostaci

Većina stručnjaka o meritumu takvog lijeka uključuju sljedeće ona ima:

 1. Gel ima nisku cijenu. To omogućuje razgovor o dostupnosti lijeka za sve kategorije kupaca.
 2. Veliki ratnik pripada skupini lijekova koji imaju maksimalnu učinkovitost u borbi protiv žohara.
 3. Jednostavan za uporabu. Da biste ga koristili, ne trebate posebne vještine. Uputstvo izravno na pakiranju.

To nam omogućuje da kažemo da je gel među sličnim proizvodima drugih proizvođača jedan od najpopularnijih. Pod gornjim zasluge takvog lijeka ne treba zaboraviti da ima niz nedostataka, koji se može karakterizira takve stvari:

 1. Gel ima vrlo neugodan miris, što svakako donosi dodatni nemir za stanovnike stana i kućne ljubimce.
 2. Sastav sadrži tvari toksičnog podrijetla koje mogu biti opasne za zdravlje životinja i ljudi.Stoga je potrebno obraditi prostor s dodatnim mjerama opreza. Nakon toga potrebno je isključiti mogućnost kontakta kućnih ljubimaca s tretiranom površinom.
 3. Gel Veliki ratnik ne može se koristiti za preventivno liječenje cijelog stana ili kuće.

Osnovne mjere opreza za vrijeme primjene gela

S obzirom na činjenicu da postoje neki opasni otrovi za ljude u pripremi, obrada površina treba poduzeti mjere opreza.

Potrebno je voditi evidenciju o gela nije pasti tijekom površinske obrade na ljudsku kožu, oči bi trebao biti zaštićen. Ako je tvar dospjela na kožu ili sluznicu, odmah operite zahvaćena područja lijeka. Nakon toga, ruke se trebaju prati sapunom.

Gel treba koristiti samo u skladu s uputama. Preostali spremnici se odlažu u smeće.

Čuvajte lijek na hladnom mjestu gdje nema pristupa svjetlu i vlagi. Neprihvatljivo je pronaći hranu uz pripremu. Izbjegavajte kontakt s tvarom i kućnim ljubimcima.

Kada započne površinsko liječenje u sobi, od tamo bi trebalo ukloniti sve kućne ljubimce. Ovo vrijedi za djecu. Tijekom dezinfekcije preporučuje se uporaba osobne zaštitne opreme. To može biti respirator i odjeća koja štiti kožu osobe od kontakta s otrovom.

Veliki ratnik izvrstan je alat za borbu protiv žohara u pojedinim dijelovima stana. Unatoč brojnim nedostacima, ima mnoge prednosti, što ga čini popularnim alatom za potrošače.