Шкода ад прусакоў

Чэрвень 2019

Відэа: L'électricité - Histoire d'une révolution (Чэрвень 2019).

Anonim

Na prvi pogled kuća žohari - iako dosadnih, ali stidljivi i bezopasni su sustanari koji ne žele izaći nepotrebno iz njihovih jazbinama u danu. Njihova omiljena hrana - ostatke u sudoperu, otpada u otvorenom smeće, krušne mrvice na podu i iza štednjaka. Zapravo, oni su u stanju isporučiti znatnu nelagodu i štetu.

Izmet koji su ostavili ti insekti pokvarilo je namještaj i elektroniku. Elektronička oprema koja emitira toplinu na poslu je omiljeno mjesto za gniježđenje. Unutar uređaja obično se umnožavaju i mogu ih onemogućiti.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Ako dom uopće nije hrana za žohara, oni su mogli jesti samo ništa. Čak i idealno čišćenje nije u stanju zamijeniti kontrolu štetočina.

Da li žohara

Bite Gladan Žohari mogu hraniti na drva, papira, kose, noktiju, pa čak i pojesti epidermu kože. Oni vole napasti ljude koji spavaju noću. Pogotovo ugriza žohara je opasna za bebe jer je njihova koža mekana i sklona nadraženosti. Pored mehaničkih oštećenja, žohar može zaraziti ranu koja je nanesena rani.Najčešće žohari ugriz u području usana, vrata, kože blizu očiju. Udara žohara najčešće uzrokuje upalu i oticanje.

Bubnjevi kao strano tijelo

Često se zna da žohari imaju naviku da ulaze u sve vrste pukotina. Ušna utikači su apsolutno suvišni u uvjetima visoke populacije insekata u stanu. Ako se žohar penje u spavaću osobu u slušni kanal - to će uzrokovati iznimno neugodne posljedice: doći će do teških iritacija ili oštećenja bubnjića (krv može ići od uha). Struktura ljudskog uha je takva da žohar lako može puzati, ali se neće moći okrenuti u uhu. Kao rezultat toga, on će trzati u uhu, što će izazvati najviše iritantan.

Osim toga, postoji mogućnost insekta koja ulazi u nos ili konzumira u želudac.

Alergija

Šljiva ždrijela, mikroskopske čestice kititinskog poklopca, jaja, ostaju letjeti u obliku prašine i mogu uzrokovati alergije. Posebno svijetla može se očitovati u sezoni parenja. Da privuče mužjake, ženka oslobađa neugodan miris, koji također može biti alergičan na neke ljude, osobito one s astmom. Najčešće, alergija na žohare manifestira se kod bolesnika s bronhijalnom astmom i osoba s alergijom na prašinu.

Nositelji infekcije

Učitavanje …

Potrebno je sakriti hranu od žohara i spriječiti njihovo prodiranje u hladnjak. Hrana, na kojem su se puzeći kukaca, u svakom slučaju ne treba koristiti, jer radi njih su posvuda, noseći na nogama i antena od prljavštine i patogena: oko 32 bakterijskih vrsta, 17 vrsta gljiva, od 3 vrste protozoa. Među njima, virus poliomijelitisa, uzročnika tuberkuloze, dizenterije, kolere, jaja crva.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Prusaks zagađuju s njihovim izmetom doslovno sve. Izmet je također opasno za ljudsko zdravlje, jer mnoge patogene bakterije i virusi ne propadaju u crijevima štetnika.

Čak i bez izravnog uzimanja u obzir oštećenja, žohari su vrlo neestetski fenomen. Na tom tlu može se pojaviti čak i fobija koja će utjecati na ljudsku psihu.

Štetnost od žohara čak je izolirana kao zasebna bolest - blattopeteroza. Blattopeteroza je dobila najveću širinu kao ime žohara u uhu, ali isto tako mogu biti i gore navedene druge situacije.