Як і кім вырабляецца апрацоўка ад мышэй у кватэры

Чэрвень 2019

Відэа: The Great Gildersleeve: Fire Engine Committee / Leila's Sister Visits / Income Tax (Чэрвень 2019).

Anonim

Tretman miševa zove deratting Kuće i stanovi su prilično česti gosti miševa i štakora. Liječenje miševa naziva se deratizacija. Ovo je cijeli kompleks različitih aktivnosti. Zajedno sa štakorima i miševima, glodavci i madeži su uništeni, koje donose veliku štetu na sadnju u vrtu i povrtnjaku.

Što je dezinsekciju

Zajedno s miševima s čovjekom naselili i štakora. To su opasni glodavci. Dezinfekcija štakora u različitim načinima i sredstvima je i za mnogo desetljeća. Ali glodavci se nakon nekog vremena mogu ponovno pojaviti. U kući ili stanu počnu kvariti zidove i podove, namještaj i hranu. To se najčešće događa u zasebnim stambenim objektima ili na prvom katu stambenih zgrada. Štetočine nose na svojim kožama i šapama u kući kanalizacije iz ulice i desecima prijeti ljudskih bolesti. Oni čak mogu postati tifus i bubonaste kuge. Istrebljenje štakora i miševa su provedena kako bi se zaštitili od ove nevolje.

To je čitav niz različitih aktivnosti

Glodavci su u mogućnosti da se brzo množe. Domaća se mačka ne može nositi sa svim kolonijama životinja. Mousetraps također pomaže malo u ovom pitanju. Jednostavno će izgubiti dragocjeno vrijeme. Miševi se mogu uhvatiti u mišolici, ali ne i štakora. Imaju inteligenciju, tako da će otrovana hrana uskoro biti prihvaćena.Vrlo je teško ih uvesti u mišolovku. Trebate pravi profesionalni tretman štakora, koje neke tvrtke rade.

Kako se riješiti miševa (video)

Kako se izvode miševi i štakori?

Niti jedan poznati način ne daje puno jamstvo. Samo profesionalci pravilno procjenjuju visinu katastrofe i osiguravaju da se kuća čisti od glodavaca. Deratizacija štakora može se izvesti:

 • s različitim otrovima;
 • otrovani mamci;
 • ljepljive i mehaničke zamke;
 • pomoću ultrazvučnih uređaja.

Ušteda vašeg zdravlja i života može biti samo uništavanje glodavaca u vrijeme njihovog pojavljivanja u strukturi.

Ultrazvučni uređaj je najsigurniji način da se riješite štakora i miševa. Nije cilj uništiti glodavce, već ih otjerati iz ljudskog stana. Na zdravlje ljudi i životinja koje žive u kući, uređaj nema učinka. Različiti nacrt zamki i mousetraps također su bezopasni za ljude. No kućni ljubimci mogu pojesti otrovnu hranu i umrijeti ili se razboljeti. Vrlo učinkovit alat je liječenje bujica i udaraca s emulgiranim otrovom. U zemljama se češće koriste metode ljudi. To uključuje sadnju na biljke povrtnjaka koje glodavci ne vole i držati ih dalje od njih. Takve biljke uključuju:

 • korijandar;
 • celandin;
 • ricinusovo ulje;
 • Obična ili plava smreka.

Štakori koji žive u jazbinama mogu se susresti iu ljetnoj rezidenciji. Jednostavno ih borite: trebate ispuniti rupe vodom. Učinite to nekoliko puta u sezoni. Preživjeli glodavci su jako gladni. Čak su sposobni gnječiti kroz beton, u limu. Njihovi zubi se obnavljaju i stalno rastu.Vole gnječiti ožičenje. Postoji nekoliko slučajeva velikih zatvarača i požara.

Niti jedan poznati način ne daje puno jamstvo. Samo profesionalci kompetentno procijeniti razmjere katastrofe i zajamčena čisto boravište glodavca

kontrolnu sobu glodavaca

Stručnjaci iz tvrtke dezinsekcije objekata uglavnom ne nude sljedeće aktivnosti:

 • internih objekata za preradu;
 • vanjska obrada zgrade;
 • obrada zemljišta na kojem je kuća smještena;
 • obrada potkrovlja i podruma u stambenoj zgradi;
 • izlučivanje buha.

Nakon obrade objekata u jamstvo vrijedi za godinu, prema kojem glodavaca ne pojavljuju

Preostali nakon popravka stanova, papira i kartona, odjeća i obuća - sve to je plodno tlo za brz uzgoj glodavaca. Buhe su među mjerama dezinsekcije iz jednostavnog razloga: oni prate glodavaca svoje živote … Progon certificiranih materijala proizvedeni koristeći suvremene opreme. Nakon obrade prostora tijekom godine, postoji jamstvo da se glodavci neće pojaviti u ovoj kući. Pripreme također imaju štetan učinak na insekte.

Područje obrada od štakora i miševa (video)

Zaključak o

štakorima su jednom odgovoran za smrt cijelih gradova. Kuga i kolera danas se ne pojavljuju, ali štetni glodavci nisu nestali. Ova stvorenja preživljavaju u uvjetima u kojima cijeli život propada. Razvili su dosta dobrog intelekta. Oni istodobno rade na racije u nekoliko jata. Oni napadaju skladišta s hranom, kantinama i restoranima, stambenim zgradama.Na putu su sposobni ukloniti sve prepreke i uništiti svu hranu. Ako uopće ne jedu proizvod, onda ga zagristi. I njihova sline može nositi više od desetak bolesti.

Zdravlje i život možete spasiti samo uništavajući glodavce u trenutku njihovog pojavljivanja u strukturi. Pojava njih može se odrediti gnječivanjem stvari, mirisa, izljeva životinja. Za borbu s njima morate odmah nastaviti s otkrivanjem njihovih tragova. Najbolja opcija je zaključiti ugovor s tvrtkom koja se profesionalno bavi uništavanjem insekata i glodavaca. Može se zvati drugačije. Obrađeno područje dobiva jamstvo od najmanje 1 godine. Samo-razaranje glodavaca može dovesti do gubitka vremena, za koje će stado štetnika povećati nekoliko puta.

Progon se provodi s certificiranim materijalima koristeći suvremenu opremu

Možete izvesti štetnike iz kuće koristeći ultrazvučne uređaje. Ali oni rade s malim brojem glodavaca. Ako postoji mnogo, samo će otrov pomoći. Instrumenti koji rade na ultrazvuku potpuno su sigurni za ljude i kućne ljubimce. Oni rade besprijekorno. U procesu biranja glodavaca, otrovi moraju ukloniti svu vodu iz pristupne zone. Profesionalci rade prema određenom planu. Prvo pregledavaju cijelu sobu, a zatim odrede lijek s popisa certificiranih otrova. Nakon toga otkrivaju se načini penetracije štakora i miševa u kuću, pronađeni načini preklapaju se. Nakon obrade prostora otrova, stan je nadgledao nekoliko dana od strane zaposlenika tvrtke.

Učinkovito borba protiv domaćih glodavaca, potpuno slobodnih od miševa i štakora, može biti jedini način, koji se naziva deratizacija.