Як выглядаюць прусакі: фотагалерэя

Ліпеня 2019

Відэа: Як у фільме жахаў. У Берасці – нашэсце вялізарных прусакоў | В Бресте нашествие огромных тараканов (Ліпеня 2019).

Anonim

Momčad uključuje žohar oko 4 tisuće vrsta

na žohar momčadi su oko 4000 vrsta. Svi insekti imaju ekvivalentnu strukturu. Posjeduju par duge antene, spljošten ovalnog oblika tijela, usnih sa snažnim čeljustima. Duljina odraslih osoba može premašiti 10 centimetara. Ženke su nešto veće od muškaraca.

Raznolikost vrsta

Određene su brojne vrste žohara. Razmotrimo neke od njih.

 • Crno. Veliki insekt - duljina tijela doseže 50 milimetara. Crni žohari su česti diljem Europe, Afrike i Azije. Jesu li svejedi.
 • Redhead. Pronađeni su skoro svugdje gdje postoji osoba. Oblik tijela je izdužen, kitin je smeđe boje.
 • Cvrčanje Madagaskar - insekti impresivne veličine. Duljina njihovog tijela može doseći 9 centimetara. Vrste se uzgajaju u kućama kao kućni ljubimci.
 • Američki. Ima izduženo tijelo smeđe boje. To se događa u Europi i SAD-u. Živi u rupama ventilacije.

Osobitosti reprodukcije

Reprodukcija se seksualno prenosi. Međutim, u nekim slučajevima, ženke mogu roditi muškog teleta iz nefertiliziranog jajašca. Nakon oplodnje, ženka je nosila oitokapsu s jajašcima. Onda je postavlja na osamljeno mjesto. Madagaskarski žohar je živopisan.

Reprodukcija ženki crvenih i crnih žohara održava se tijekom cijele godine. Za to vrijeme mogu odustati od 450 novih osoba. Istodobno, broj ukleta koji se pojavljuju ne ovisi o hrani.Koristi se svaki otpad.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od žohara, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Značajke hrane

Kacige jedu sve, ali preferiraju ostatke hrane. Nisu ravnodušni na slatkiše, oni su u stanju gladiti otpadni otpad u gladnom vremenu. Ako to nije slučaj, insekti počinju jesti kožu, papir, biljke i … jedni druge.

Habitat

Lopovi vole vlagu i toplinu. Prema tome, oni će se naseliti na mjestima koja zadovoljavaju ove uvjete. Insekti su pokretni, vode uglavnom noćni život. U kućama skrivaju se u kuhinji iu kupaonici.

Većina vrsta živi u šumama tropima. Neke vrste vole se riješiti u blizini osobe.

Opasnost za ljude

Lopovi su neugodni u izgledu i nose neposrednu prijetnju ljudima. Miris emitiran od strane njihovih žlijezda može uzrokovati astmatičke probleme. Isparavanje žlijezda često dovodi do pojave alergija.

Bubnjevi nose bakterije, ova vrsta konzumiranja hrane ostavljena na stolu, ako je kukac protiče kroz njega, jako se obeshrabriti. Budući da se štetnici hrane na koži i biljkama kada je hrana rijetka, mogu uzrokovati značajnu štetu kod kuće. Postoje slučajevi kada paraziti grickaju hrskavice ušiju beba.

NAPOMENA!

Za brzo odlaganje buha, postoje samo tri učinkovite opcije:

 • Pozivanje službe za dezinfekciju (skupo);
 • Kupnja elektroničkog remenja (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Više informacija ovdje …

  Zanimljivosti

  • Sve vrste imaju krila, ali samo ih je malo sposobno letiti. Dakle, crne i crvene vrste lete, ali samo tijekom uzgoja.
  • Insekti u obzir uzimaju se na sve, tako da mogu lako ugristi osobu, pogotovo ako spava.
  • Lopovi imaju visoku izdržljivost, tako da mogu živjeti bez glave nekoliko tjedana. U ovom slučaju, insekti umiru od gladi.
  • Bubnjevi ne jedu žohara - ti insekti nemaju natjecanje za hranu. Međutim, ako Prussiani nemaju jesti, moći će "žvakati" i bube.
  • Paraziti mogu preživjeti nuklearni rat.

  Postoji mišljenje da su žohari pojavili na Zemlji čak i prije dinosaura. Insekti se odlikuju izvrsnom vitalnošću - mogu se prilagoditi gotovo svim uvjetima. Glavna stvar je imati vlagu i hranu. Bez hrane žohar može živjeti do 70 dana. Gladni kukci mogu gristi osobu i pojesti svoje bližnje.