Як цкаваць блашчыц ў кватэры самастойна

Чэрвень 2019

Відэа: как пить воду до еды, чтобы похудеть и лечение простатита, панкреатита, гастрита, артроза не начать! (Чэрвень 2019).

Anonim

Danas postoji mnogo različitih načina da pravilno insektiraju insekte. A u ovom slučaju može doći kao suvremeni lijekovi u različitim oblicima, i narodni samohodni pištolj. Uništi paraziti moraju se temeljiti na sigurnosnim standardima, jer mnogi lijekovi ne samo da može otrov štetočine, ali također imaju utjecaj na obitelj. To je osobito važno za obitelji s malim djetetom. Ne zaboravite da uvijek postoji mogućnost poziva za obradu prostora profesionalne službe s učinkovitim kemijskim pripravcima.

A da otrovi bugove u stanu?

Kako učinkovito kukati bugove u stanu? Jedna od najpopularnijih vrsta lijekova je aerosol. Ti lijekovi, prema pregledima, daju neposredan rezultat. Njihov minus je nedostatak dugoročne izloženosti. Neovisno možete koristiti takve aerosole kao Reid, Raptor, Microfoss i Combat.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Drugi put su insekticidni prašci ili bojice. Važno je da sadrže otrov s kontaktnim djelovanjem. Nezavisno u stanu možete uništiti bugove pomoću sljedećih sredstava: Mashenka, Klorofos, Neopin.Za sve ove lijekove, većina recenzija je pozitivna.

Možete sami sami otrovati insekte s narodnim lijekovima. Kao što pregled pokazuje, najčešći su u kućama s malim djetetom. Uostalom, utjecaj mirisa pelina ili octa ne utječe na djecu, ali bedrages može uplašiti bedbugs.

Tko bi trebao zavarati bugove u stanu?

Mnogi se ljudi dobro nositi s domaćim štetočinama. Međutim, postoje i druge opcije. Na primjer, u svakom gradu postoji nekoliko sanitarnih i epidemioloških postaja i specijaliziranih službi. Ova metoda je najučinkovitija za uklanjanje parazita. Profesionalna osoba pomoći će uklanjanju štetnika s bilo kojeg mjesta klastera suvremenim metodama: hladno ili vruće magle. Postoje i drugi načini koje samo stručnjaci znaju.

Kako ispravno kukati bugove u stanu s malim djetetom?

Ako malo dijete živi u sobi, uvjeti za upotrebu kemijskih tvari mijenjaju se. Bit će to potpuno napustiti ovu metodu. Čak i kemikalije čak dolaze čak i od susjeda.

Postoji opcija da otrovate s dokazanom kalkom i aerosolima, ali privremeno izvadite djecu iz stana. Ali češće u takvim slučajevima, borba folk lijekova - raspad grančica pelin ili tansy.

Sredstva od grešaka bez sigurnih mirisa za dijete

Postoje i sigurni načini kojima sami možete samostalno sami zavarati bugove u stanu. Dobre su recenzije o pripremi Izvršitelja. Da biste dobili osloboditi od insekata s njom, trebate otopiti lijek u vodi. Zatim ulijte tekućinu u bilo koji raspršivač i upotrijebi je kako je namijenjeno. Miris ovog lijeka je prisutan, ali je minimalan.Također je potrebno zapamtiti staru sitnu kredu Mashenku. Ne objavljuje miris, ali svejedno je potrebno osigurati da djeca ne dolaze u kontakt s tragovima ove olovke.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Je li bolje otrovati bedobove u stanu s hladnom ili vrućom maglom?

Učitavanje …

Kapljice koje formiraju vrući generatori magle su veličine 5-30 mikrona, a njihov analog ima 40-80 mikrona. Hladna magla može se brže poravnati, ali se zbog veličine kapljica prodire u pukotine i teško dostupna mjesta. Stoga, učinkovitost vruće magle prelazi hladnoću. Nije iznenađujuće, trošak korištenja vruće magle je veći. Važno je napomenuti da obje ove metode nisu za samostalnu primjenu.

Kako SES otima bugove u apartmanima?

SES stručnjaci odabiru pojedinačno insekticidne preparate nakon pregleda prostorije. Među njima su popularni lijekovi poput biorin, tetriks, sinusan i chlorpyrimac. Postoje suvremene metode - hladna i vruća magla. Vrlo je važno da SES, prema povratnim informacijama, kontrolira učinkovitost uništavanja nakon operacije.

Tko bi trebao ubiti bedbugove u zgradi?

Odgovarajući stambeni i komunalni servisi odgovorni su za stambene zgrade. Stoga se moraju nositi s uništenjem različitih parazita. Ako ne budu u skladu s sanitarnim zahtjevima, tada ih se može pozvati na pisanje kolektivnom žalbom Rospotrebnadzoru.A onda stanovanje i komunalne usluge već su potpisali sporazum s određenim SES-om ili tvrtkom koja se bavi kontrolom štetočina.