Як змагацца з пацукамі і мышамі - метады барацьбы

Чэрвень 2019

Відэа: Саўка ды Грышка вітаюць «Усебеларускі сход» | Савка и Гришка встречают "Всебеларуское собрание" (Чэрвень 2019).

Anonim

Štakori i miševi mogu donijeti puno ozbiljnih problema, ako oni, naravno, nisu kućni ljubimci i ne žive u kavezu. Prvo, poznato je da oni mogu nositi mnoge opasne bolesti ljudima i njihovim kućnim ljubimcima. Drugo, izvan kontrole i množenja vektora opasnih bolesti mogu uzrokovati vrlo značajnu štetu svakom kućanstvu, ako ste suočeni s njima u svojoj privatnoj kući ili u zemlji. Štoviše, ne možete biti zaštićeni od tih opasnih glodavaca, čak i na prvim katovima stambene višekatnice. Štakori i miševi su oni protivnici dobrobiti vašeg doma, čije postojanje je opasno zaboraviti. Ali što ako ste ih već pronašli na svom teritoriju? Kako se nositi s tim štetnicima? Danas ćemo vam reći kako vam objasniti tko je u vašem domu gospodar.

Načini borbe protiv štakora kod kuće

Borba s štakorima i miševima može biti mnogo načina i metoda. Danas postoji toliko mnogo da su čak podijeljeni u kategorije, u kojima je jedan način brutalan od drugog. Ali često je pitanje kako slijedi: ili vaše dionice umiru, a vaši najmilije pate, ili štakori umiru. Stoga je u takvim slučajevima potrebno donijeti najodlučnije postupke i izlaziti na put za rat kako bi uklonili prijetnju vašem miru.

Dakle, kategorije metoda za suzbijanje takvih štetnika:

Biološke metode.(Diplomacija)

Naravno, prvo treba razmišljati o potpisivanju ugovora s profesionalnim mačka ili lovačkog psa koji ne samo da će biti uklonjena iz vašeg skrb za lov štakora i miševa u zamjenu za hranu i ljubavi, ali i za mnogo godina da dođem rado će provesti preventivni rad. Međutim, životinja koju ste poduzeli kako biste uhvatili takve štetočine, morate napraviti odgovarajuću cjepiva. Prednost, naravno, treba dati prvom kandidatu, jer su mačke uvijek učinkovitije od drugih životinja koje se bore s ovim zadatkom. Znanstvenici etolozi čak se šale da se mačke i mačke još uvijek ne pokolebaju od strane čovjeka, već samo rade s nama na temelju privatnog ugovora. Međutim, ako je neprijatelj množi do ozbiljnog iznosu od svoje populacije (kao što je napravio?), U ovom slučaju, već na evakuaciju ljubimce i uzrokovati druge stručne Rat-catchers, ali ljudski rod.

Mehaničke metode. (Strategija)

Zamke! Barikade! Pokažite svoje taktičke i inženjerske sposobnosti da nadmudrite personifikaciju lukavosti i lukavosti. Dokazati da ste pametniji.

Kemijske metode. (Žao nam je, UN)

Ako nećete stajati na svečanosti s nekim tko se usudio naštetiti vas i vašim voljenima, ova metoda je za vas. Sedamni otrovi i tempers sada su razveli veliku količinu. Ali kako odabrati pravu? Nije tako teško. Obratite pažnju potrebnu za takve važne stvari kao što su: dostupnost certifikata od distributera, rok trajanja lijeka, oblik premijere - to mora biti prikladan za vas, sastav i toksičnost drugih stvorenja, kao i način djelovanja lijeka. Dakle, s blagim sporim otrovanjem, štakori neće umrijeti odmah, ali neće osjetiti opasnost i mirno će se ponašati.Međutim, neki lijekovi djeluju kao pravi kemijskog oružja tijekom World, uzrokujući bolan bol u glodavaca i konvulzije koje uzrokuju ih da se ponašaju u nevjerojatno agresivna i nepredvidljiv prije svoje smrti. Stoga je sigurnije koristiti prvu opciju. Izaberite mudro!

Način odbijanja. (Propaganda)

Prilično čest, ali nepouzdani način da se riješite štakora i miševa. Do sada, niti jedan mehanizam koji je stvoren ovom metodom nije pokazao svoju apsolutnu učinkovitost. Panika zvuči kao plašenje mirise - prilično kontroverznu metodu, čak i danas, tako da ne bih preporučio za vas, ako ste sigurni da se usredotočite na rezultat 100%.

Poziv stručnjaka. (Kapitalizam)

Naravno, najlakši je način povjeriti ovu tvrtku profesionalcu. Ako nemate vremena za to, a vi ne želite dobiti kućne ljubimce da biste ih ovlastili, onda postoji prilično jednostavno rješenje. Plaćanje bilo kojem nadležnom timu Pied Piper, moći ćete se riješiti velikih populacija u najkraćem mogućem roku.

Kako se nositi s štakorima i miševima u privatnoj kući iu zemlji?

Od gore navedenih metoda i načina da se riješite štakora i miševa, svatko može pristupiti vašem privatnom domu ili dacha. Naravno, sve ovisi o situaciji kojoj se prijetnja štakora razvila. Kompetentno procijeniti situaciju i donijeti najudobniju odluku.

Kako se nositi s štakorima u kokoši?

Međutim, većina gore opisanih metoda neće raditi, ako su glodavci povlačili jaja iz tvornice. U tom slučaju, zajamčeno vam je da ćete moći pomoći da se riješite miševa samo profesionalnim klamericama.Mačka, naravno, također je dobra opcija. Međutim, postoji rizik da će ući u bijes i početi hraniti u kokoši ne samo glodavaca. Na ovaj način uspjeli ste se riješiti štakora ili ne - u svakom slučaju preporučljivo je betonirati pod. Problem će se konačno riješiti, a ostali glodavci će vas zaobići.

Učinkoviti načini borbe protiv štakora i miševa

Možda je najbolji način da se borimo protiv štakora i miševa, naravno, da se obratimo profesionalcima. Ovo ponekad nije jeftino, ali vrlo učinkovito. U svakom slučaju, izgubit ćete mnogo manje vremena i novca ako dajete miševima i štakorima čak i najmanju šansu za preživljavanje unutar vaše privatne imovine. I zdravlje voljenih ne bi trebalo biti spašeno.

Tradicionalne metode koje se bave štakora

a za ljubitelje sofisticirane tehnike lova, mi ćemo reći nešto više o tome kako se nositi s štakora u kući narodnih lijekova. Ako ih ispravno upotrijebite, postići ćete pozitivne rezultate.

Postoji, možda, samo 5 dokazanih načina otrovanja štakora ili miša, bez pribjegavanja standardnim metodama. Velikodušno liječiti cijelu populaciju neke od svojih omiljenih poslastica, sipati sjeckani u prah izgorio vapna, gipsa, gips, cement ili soda. Takve tvari nisu ništa neobično za ove glodavaca ne miris, i zato ne dovodi do sumnje da posebno dobro u slučaju smrtonosnih tvari u želucu.

Pa, to je sve! Sada ste potpuno naoružani. Sada je glavna stvar ne odugovlačiti. Uostalom, dok čitate ovu recenziju, neprijatelj ne puši!