Як змагацца на агародзе з землянымі пацукамі - метады барацьбы

Чэрвень 2019

Відэа: Могілкі труцяць гароды вяскоўцаў | Кладбище приближается к "огородам" жителей деревни (Чэрвень 2019).

Anonim

Mnogi se koriste za borbu protiv molova u njihovim vrtnim plohama. Međutim, ništa manje štete može donijeti Zemlje Rat, a ako se razveli puno, nakon zime, možete pronaći u cijelosti bez koštice tlo na mjestu kreveta sije. Osim toga, oni ne mogu samo uništiti usjev da bi se preselili u staje ili kuću i započeli uništiti tamo. Dakle, jednostavno je potrebno poduzeti kontrolne mjere za uklanjanje ovih glodavaca. Mnogo se metoda danas može nositi s njima (na primjer, ožiljci i kemikalije).

Prizemlje rat u vrtu što učiniti - mjere za kontrolu

Kako zemljanom rat (foto): to nije tako velika kao neke od svojih drugih rođaka. Ponekad se čak i mogu zbuniti s mišem, ali tradicionalno odlučujući faktor je dugi rep. U većini slučajeva oni su crni ili sivi. Najčešće žive u vrtu ili okućnici, pa je na tim mjestima posebno važno staviti remenerač.

Kako uhvatiti Zemlju Rat u vrtu i vrtu

borbu protiv glodavaca u vrtu možete koristiti višestruke mjere kontrole. Radikalne metode uključuju različite zamke i mousetraps. Također, možete ih boriti u vrtu s otrovom ili otrovnim mamcima. Tamo ti glodavci mogu dobiti psa ili mačku - Čudnovato dovoljno, ali to je jedan od najučinkovitijih sredstava.Štetnici se mogu ukloniti pomoću ultrazvučne metode, njihovog pušenja, poplave ili buke.

Zamke za zemljane štakore i tablete

Zbog impresivne veličine životinje, ljepljiv zamku za borbu s njom beskorisno je. Možete probati električnu zamku koja izgleda kao mišolovka. Takve zamke košta oko stotinu rubalja. Također, rješavanje ovog problema može se provesti upotrebom tableta i drugih kemijskih pripravaka. Često se ovaj postupak povjerava specijaliziranim službama koje primjenjuju učinkovite mjere nadzora kako bi se ti "susjedi" iznijeli iz vašeg vrtnog zemljišta i vrta prije nego što dođu do bara, kuća, stanova.

Zemaljski štakor u vrtnim znakovima

Krov vode, kao i zločest, također je kopač. Stoga je jedna od glavnih značajki pojava nekoliko hrpa iskopanog zemljišta u vrtnom zemljištu. U tom slučaju već možete primijeniti učinkovite metode. Razmaženi usjev već je druga faza. Pojava nekoliko štetnika na jednom mjestu može postati ogroman problem i dovesti do potpunog uništenja usjeva.

Repeller zemaljskih štakora u vrtu i vrtu koji bi trebao odabrati?

Postoje razni ožiljci s kojima možete izvući glodavce iz vašeg vrta ili zemljišta. Postoje ožiljci koji koriste miris - na primjer, vunu. Također ih možete boriti uz pomoć biljaka - crne bodljikave i smreke.

Ultrazvučni remler za uklanjanje zemljanih štakora iz vrta

Moderni repeleri mogu raditi na 1000 četvornih metara. Međutim, danas oni ističu da su prestali biti učinkoviti.Ako je s miševima njihov učinak dovoljno jasan, onda se kapljica može naviknuti i prestati se okretati tim izvorima energije.

Repeller zemaljskih štakora vlastite ruke

To je ultrazvučni uređaji često su izrađeni ručno. Zbog toga na internetu postoji nekoliko shematskih dijagrama generatora, koji su vrlo jednostavni. Da biste to učinili, osim generatora sata morate dodati zbrajanje, razdjelnik, tranzistor ključa i odašiljač zvuka.

Kako se nositi s zemljanim štakorima u vrtnom zemljištu po narodnim metodama?

Jedna od najjednostavnijih narodnih metoda je mačka koja tretira bilo kojeg glodavca kao neprijatelja. Jazavac i lisica se mogu nositi s dugovima. Druga je metoda pepela. Prosijite na površini površine i nanesite pepelom na nju, ukoliko štetnik prođe kroz njega, onda je iritacija zajamčena.

Zemljani štakori i borbe s narodnim metodama

Najstariji načini povezani su s biljkama koje se glodavci boje. Na primjer, ne vole sušenu bombona. Također možete koristiti travu od smreke ili crne ruže. Ove biljke mogu se saditi u vrtu.