Як вывесці лабковых вошай ў хатніх умовах

Ліпеня 2019

Відэа: Рады: як вывесці мошак з кухні? (гл. апісанне) (Ліпеня 2019).

Anonim

Stidni uši ne izgledaju isto kao i obično. Siva je boje i nema pokret oko tijela. Ovi insekti donose puno problema ljudima. Bolest, koju uzrokuju ove insekte, zove se fthiracy. Pod nazivom podvrste lako je shvatiti da se u žena i muškaraca pojavljuju uglavnom na genitalijama.

Međutim, simptomi infekcije također mogu pojaviti u drugim dijelovima tijela gdje se nalaze najtanjih crta - obrva, brkova i pazuh području. Jedino mjesto gdje nisu upravo zadovoljeni jest glava. Ovo ograničenje je zbog okruglog dlaka, na koju se kukci ne mogu pričvrstiti. Riješite se stidnih usana, uključujući liječenje kod kuće.

Stidne uši, gdje su žene i muškarci

Uzroci stidne uši su često povezane s promiskuitetu. Doista, najčešći način zaraze je seksualni kontakt. Za mnoge, ova opcija izgleda kao jedina moguća, ali žene i muškarci zapravo mogu dobiti zaražene na druge načine. Prijenos putem ručnici, posteljina, odjeća - sve se to može pripisati tzv kućanstva način ljudske zaraze. Stoga, u bazenu, iu hotelu iu sauni možete uhvatiti bolest. Fluorid često izgleda kao dermatitis.Određivanje putova prijenosa ključno je pitanje kako bi se izgraditi jedan tretman koji se može koristiti da biste dobili osloboditi od štetnika.

Znakovi i simptomi stidne uši

Sljedeći simptomi tipični su za žene i muškarce:

 • svrbež (može biti i intenzivan i jedva vidljiv);
 • plave točke;
 • malih krvarenja;
 • izgled mjesta s tamnom sjenom na praonici.

S obzirom na simptome kože piling i svrbež osoba može češljati na problematična mjesta. Nakon toga pojavit će se edukacije koje izgledaju kao čireve. Kroz takvu štetu ponekad dolazi do infekcije, što rezultira ekcemom. Jedino rješenje nije češljanje, već izravno liječenje.

Što izgledaju stidne uši?

Ovi paraziti su vrlo mali kukci s svijetlosmeđom ili sivom bojom. Duljina tijela je 2 mm. Nit izgleda kao odrasla osoba, ali njegova duljina je oko 0, 7 mm. Da biste dobili osloboditi od parazita, oni moraju biti identificirani pomoću simptoma. Ali muškarci i žene teško je primijetiti. Izgledaju poput malih tuljana na mjestima s kosom.

Kako se daje stidni uši?

Postoje dva glavna načina kroz koje infestacije ušima žene i muškarci

 • seks;
 • kućanstvo.

Tako se insekti mogu pojaviti na tijelu nakon posjete javnim mjestima. Zanimljivo je da ti paraziti mogu čekati domaćina nekoliko mjeseci, privremeno živeći u ručniku.

Jesu li stidne uši na glavi?

Kosa glave je jedina koja nije prikladna za ovaj kukac. Glavni razlog je u kružnom odjeljku, kojemu se fizički štetnik ne može jednostavno povezati.Stoga, ako pronađete simptome pojave takvih parazita, onda znajte da to definitivno nije stidni izgled.

Kako se riješiti stidnih uši

Ako se pronađu simptomi, trebali biste odmah otići na liječenje i riješiti se insekata. Za liječenje se koriste antikonvulzivi. Primjer takvog alata je Spray-Pax, koji treba primijeniti 30-40 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Da biste se oslobodili insekata zauvijek, liječenje bi trebalo biti redovito.

Sredstva za stidne uši kod žena i muškaraca

Insekticidi su popularni u liječenju fthiracy. Podijeliti sve troškove pripreme u obliku otpuštanja:

 • Masti i kreme Benzil benzoat, Nix, Nittifor. Na primjer, Nittifor treba ravnomjerno utrljati u kosi 10 minuta. Nakon toga operite kosu vodom, suhom i češljem. Ponovljena uporaba za liječenje dopuštena je nakon tjedan dana.
 • Šamponi - Parazidoza i Pedilin. Koristi se tradicionalno: uz njihovu pomoć, kosa se ispire u intimnom mjestu muškarca ili žene, a zatim se opere s tekućom vodom.
 • Sprejovi - Paranit, Nyuda, Spray Pax. Moraju se prskati na udaljenosti od 10 cm od kose. Da biste dobili osloboditi od parazita, preporuča se isprati pokrivač kose s šamponom nakon sprej.

Liceps pubicno liječenje kod kuće s narodnim lijekovima

Sljedeći folk lijekovi smatraju se učinkovitima u liječenju frijurije i njegovih simptoma:

 • ocat;
 • kerozin;
 • denaturirani alkohol;
 • sredstvo za usitnjavanje;
 • sapun za prašinu.

Druga mogućnost je Chemerichnaya voda za vanjsku upotrebu. Stavlja se na problematično mjesto i čeka oko 20 minuta, a zatim - isprati. Ako rezultat nije postignut, ponovite liječenje nakon nekoliko dana.