Як пазбавіцца ад макрыц

Ліпеня 2019

Відэа: Уход за перепелами, как избавиться от запаха (Ліпеня 2019).

Anonim

Da biste dobili osloboditi od kupaonice woodlice morati uložiti puno truda Nadezhda G. vrlo zbunjeno nigdje koji je uzeo nesreću i pita: „Kako da biste dobili osloboditi od woodlice? Kako se uvjeriti da se više ne pojavljuju u kući? "

Pokušajmo pronaći odgovor.

Rodbina jastog

babura smatra „relativna” jastog, škampi i rakovi: s njima, spada u klasu viših oblika raka, kao i oni dišu kroz škrge.

On preferira živjeti na kopnu, ali ne daleko od vode. Sposobna je dugotrajna suša, iz koje štedi posebnu zračnu šupljinu - dišni sustav.

Odrasla osoba raste do tri mjeseca u odrasloj državi, dostižući dva centimetra. Ali postoje fenomenalno velike sorte - dužine 40 cm.

do odrasle dobi drvo uš sazrijeva u tri mjeseca, dosegnuvši dva centimetra

stvorenja tijelo skriveno pod hitina školjke redovito se ažuriraju tijekom molting; sedam parova šapa pomaže brzo trčati nakon plijena, a neopravdano dugi vitici stalno "skeniraju" okolni prostor.

Pri prijetećoj opasnosti, mocryca se pretvara da je mrtav, uvijanje u kuglu. Ovaj rakovac živi od 9 mjeseci do godinu dana, odabirajući kao utočište površine vlažne vlage.

U svjetlosti dana, kapice sjediti u sklonište i "osvježiti se" izaći kada postaje tamna. U divljini, hranjenje na alge, kore, mahovina, raznih biljaka (uključujući i vrt).Nemojte prezirati pljesnivo voće i povrće. Zbog velikog broja udova, rak se često zbunjuje sa stonoga, od kojih mnogi također sanjaju da će se riješiti.

Tradicionalno se vjeruje da je urbana drvo uš može pojaviti zbog koncentrirane vlage

babura početnu

Tradicionalno, može se pojaviti urbana drvo uš zbog koncentrirane vlage.

Moguće je otkriti ovo grozno stvorenje ne samo u kupaonici, već iu cvjetnim posudama s labavom tlom koja sadrži mahovinu, drvu prašinu, letenje lišća.

Rakovi s velikim apetitom ukusni su delikatni sustav korijena unutarnjih tropskih usjeva (paprati, kaktusi, orhideje).

babura s velikim apetitom degustacija osjetljivo korijenje saksiji paprati

spašava od woodlice

Prije eliminaciju drva uši, temeljito suha i prozračiti svoju kupaonicu. Zatim odaberite jednu od sljedećih metoda:

  • Quicklime. Izlijeva se u bilo koji spremnik točno do pola, dvije trećine je napunjeno vodom. Preporučljivo je nositi rukavice i zaštitne naočale, tako da štedna otopina ne ošteti kožu i oči. Ova manipulacija treba biti vrlo brzo i istovremeno uredno, nakon čega je potrebno napustiti sobu, zatvarajući vrata i praznine. Stan mora ostati tri dana.

U davna Rus woodlice mamac kupka breza metla

  • Moguće je da se stavi na pod testirani insekticida „Taraks”, „Het”, „krtica” ili „Tetriks”. Dva dana proizvod se suši. Liječenje se ponavlja nakon šest dana.
  • Pripremite mješavinu soda pepela, crvenog papra i duhan (tri grama svakog sastojka).Razrijedite ga u litru vode i posipajte uglovima. Nakon osam sati, kupaonica se ispire s vodom uz dodatak klorina.
  • Kombinirajte 100 g suhog kvasca i 500 ml kipuće vode. Primijenite rješenje na staništa šume.
  • Razvedena borna kiselina raspršuje se na mjestima akumulacije ovih rakova, što će vas istodobno spasiti od prisutnosti mrava.

Postoji nekoliko načina da se riješite zastoja

  • Za "privući" suvišnu vlagu duž perimetra kupaonice možete uliti sol.
  • U davnim vremenima u Rusiji, uši su bile privučene brodom od breza. Stavili su ih u uglove, a ujutro su tresli noć "goste" u vatru.

Kako se nositi s mochrits u stanu (video)

Nadamo se da će naš savjeti spasiti vas od neželjenih susjeda s odvratnim stvorenjima.