Як пазбавіцца ад блох у хатніх умовах

Ліпеня 2019

Відэа: Calling All Cars: Missing Messenger / Body, Body, Who's Got the Body / All That Glitters (Ліпеня 2019).

Anonim

Kada je vaša kuća ili stan poplavljen parazitima koji sisaju krv, u takvim uvjetima prestanite osjećati kao punopravni gospodar. Osim toga, napad nije samo domaći kućni ljubimci, za buhe, ljudska krv nije niža.

Pojava insekata podataka je u pratnji vrlo brzo stopa rasta, pa ako je vrijeme za početak obrade objekata, kao i dobili osloboditi od tih životinja, problem će se zaboraviti za dugo vremena.

Kako da biste dobili osloboditi od buha kuće brzo i trajno - načini i sredstva

Za brzo donijeti nepozvanih gostiju kod kuće, prvo treba pobrinuti za pse i mačke koji žive zajedno. Suvremeni antiblokmični pripravci vrlo brzo i učinkovito mogu zaraziti insekte. Ali pri odabiru određenog lijeka, važno je nastaviti s veličinom i dobi kućnog ljubimca.

Važno je i mokro čišćenje stana, potrebno je prati pod, obrišite prašinu. Prije izvođenja bilo kojeg tretmana potrebno je ukloniti sve prehrambene proizvode.

Treća faza je najvažnija - bori se protiv malih vampira da ih se dugo riješe, možete upotrijebiti mnoge dokazane alate.

Kako se riješiti buha u psu

Bolje rijetko izazivaju razvoj opasnih bolesti, iako su njihovi nositelji. Stoga vlasnici mačaka i pasa ne osjećaju osobito u vrijeme otkrivanja tragova parazita od njihovog kućnog ljubimca.Međutim, nemojte zaboraviti na mogućnost infekcije s helminama, čija jaja se šire ektoparazitima, neće biti lako ukloniti crve. Zbog toga se hitno treba poduzeti mjere za suzbijanje krvavih pasa.

Djelotvoran lijek za pse kod kuće, koji može liječiti ljubimca i njegovu infekciju buha - kapi. Najčešći tipovi kapi iz buha za pse su:

 • Stronghold (SAD). Ovaj lijek razvijen je posebno za kućne ljubimce, to je netoksično. Idealno za izbacivanje i uklanjanje insekata u trudnim, skrbnim psima. Može se koristiti za štenad nakon šest mjeseci;
 • Leopard. Kapi se stavljaju u pipetu s kojima se nanose vuni duž grebena;
 • Prednja crta;
 • Serko;
 • Advantix.

Blitve od mačića kako se riješiti i kako prati mačku?

Da biste izbacili mačke buhe kod kuće, možete koristiti lijekove koji imaju ili imaju štetan učinak na njih, ili odbijajući. Ako je mačka upravo postala zaražena, nosi vrlo mali broj buha, možete ga samo prati. Insekti kada se uranjaju pod vodu počinju se brzo pojavljivati ​​na suhim površinama vune, gdje se već lako mogu riješiti, na primjer, posebnim češljem ili skupljati ručno.

Ako postoje očigledni znakovi vitalne aktivnosti krvavih pasa (jaja, tragovi ugriza), životinja treba odmah liječiti posebnim pripravcima. To uključuje:

 • Kapi (Leopard, Bayer Advocate, Hartz, Frontline Spot on Cat);
 • Sprejovi (barovi, buha i kvačica, Delix, Front Line). Sprejovi su vrlo brz, učinkovit, ali toksični. Kontraindikacije: trudne, dojilje, bolesne mačke, mačići;
 • Šamponi (Demos-Lux, pušači i mačka za ksenon šampon, Delix, Rolf Club).
 • Ovratnik protiv okova.

Kako se riješiti buha iz mačića kod kuće? Ako buha došao iz malog ljubimca, može se izliječiti na sljedeće načine:

 • paraziti češalj češalj (mačića mlađih od jednog mjeseca);
 • kupiti šampon "G. Kiss ";
 • Kapljice kostiju za mačiće (nakon jednog i pol mjeseca).

otrova buha na kućne ljubimce u stanu

za prikaz ektoparazita doveo u kuću i stan tvoj mačka ili pas, morate tretirati sobu s insekticidom ili korištenje narodnih lijekova. Od prve dobro dokazane: Raptor, Gett, Sinuzan, Biorin, Chlorpyrimar.

Nakon 2-3 tjedna, kako bi se izbjeglo ponovno epidemije, preporuča se da se ponovno procesa, s ciljem uništenja mlađe generacije.

Folk lijekovi za buhe u kući i stanu

najučinkovitijih tradicionalnih metoda i sredstava kako bi nepozvanih gostiju kod kuće, smatra se da je niže navedeno:

 • operite podove s octom, denaturirani alkohol, amonijak, terpentin, kerozin, parfemi eukaliptus.
 • Raspršivanje u sobu izvarenja pelina s tansyom.
 • Viseća, odvija pakete aromatičnog bilja: metvica, geranija, klinčića, timijana, smreke, bora, lavande.
 • U ormarićima na policama možete ostaviti kore od citrusa, češnjaka, pivske kvasca.

Gdje dolaze buha iz domaće mačke i pasa?

Postoji mnogo načina zaraziti mačke i pse, paraziti se pojavljuju s bilo kojeg mjesta. Najčešći od ovih su:

paraziti se donose sa ulice;

nositelji mogu biti razni glodavci, koje vas lovaju kućni ljubimci.

Blitve su domaće kako izgledaju?

Domaće pripitomljene buhe mogu biti različite vrste: mačka, pas, zemljani, krevet, kućanstvo, ostalo. Svi izgledaju gotovo isto, samo pod mikroskopom osoba može vidjeti neke od značajki.

Insekti imaju spljošteno tijelo na svakoj strani, vrlo male veličine (do 5 mm). Za male pojedince, boja je crna, odrasli - smeđe crvenkasto. Vrlo pokretljiv i uporan.