Як пазбавіцца ў кватэры ад блох - сродкі ад блох у кватэры

Чэрвень 2019

Відэа: Calling All Cars: Missing Messenger / Body, Body, Who's Got the Body / All That Glitters (Чэрвень 2019).

Anonim

samostalno kod kuće da biste dobili osloboditi od opasnih insekata može pomoću specijaliziranih proizvoda. Glavni zadatak prije obrade - kako bi se utvrdilo kako se insekti pojavljuju u stanu. Najčešće su posađene zbog mačke ili psa koji živi s osobom. Životinja može koristiti ogrlice, sprejevi, šamponi, kapi, ampule i novac na druge načine.

Buče u stanu kako se riješiti?

Kako da biste dobili osloboditi od buha u stanu kod kuće po sebi - to je zadatak složen i zahtijeva sveobuhvatan pristup. Borba protiv insekata potrebno u četiri područja: da biste dobili osloboditi od parazita u kućne ljubimce liječenih pripreme sobu u ampulama ili narodnih lijekova, čišćenje nakon tretmana sama ne zaboravite o poštivanju preventivnih mjera koje se ne re-uzgojenih.

Lijek za buhe u stanu

Danas je važno odabrati lijek za buhe u stanu sigurno za ljude i životinje. S jedne strane, to može biti kontroliran putem insektitsov kao što Biorin koji omogućuju da se zaključiti parazita nekoliko sati. Međutim, liječenje kod kuće, oni su nesigurni za ljude i ostale stanovnike kuće, jer postoji rizik od razvoja alergija i drugih neugodnih posljedica.I lijek poput Raptora smatra se sigurnim za uklanjanje insekata. Njegovi aktivni sastojci odabrani tetraminom i cipermetrin, koji omogućavaju da biste dobili osloboditi od parazita, i kada proguta oborio vrlo brzo.

Kapi buha za mačke Barovi - Recenzije prijave i upute

U borbi protiv štetnika u kućnih ljubimaca mogu biti posebne kapi. Domaći razvoj za samokontrolu kod kuće je bar. U recenzijama je napomenuto da je ovaj lijek u ampulama jeftin i djelotvoran čak i kada se uspoređuje sa stranim lijekovima. Ampijali za barove mogu pomoći ne samo boriti se, već stalno ukloniti krpelje, uši i druge štetnike iz mačke. Nanesite ga izravno na kožu, gurajući životinjski krzno. Broj kapljica koje se koriste jednom, ovisi o težini i varira od jedne do četiri.

Butoks u stanu iz buha

Riješiti se s Butoksom može biti s vanjskom preradom. Butoks se isporučuje na tržište u ampulama. U jednom skupu ima 5 ampula: 1 ampula po 1 aplikaciji. Za zaključak insekata to znači da je moguće i iz stana i od životinjske kože. Da biste to učinili, jednostavno je vrijedno liječiti problem vanjske površine ili kože. One se mogu trajno izvući pri pripremanju emulzije: litru vode plus jednu ampulu za emulziju.

Deltsid u kapsule za liječenje buhe stanu

Ako ste u potrazi za način da se donese kući buhe, a zatim pomoću Deltsid ampule dobili osloboditi od njih pravi. Možete ukloniti insekte ne samo od psa, već i od kunića, svinja i goveda. Liječenje se provodi kupanjem u kupelji sredstvima ili prskanjem.Potreban volumen, ovisno o kućnom ljubimcu, pomiješan je s dvostrukim volumenom vode (na pakiranju, doziranje prema težini propisano je uputama).

Kako ukloniti buhe kod kuće iz stana po narodnim lijekovima

Postoji mogućnost da se buhe u stanu trajno i plešući lijekovi unište. Ako je pitanje "Gdje podnijeti insekte u stanu?" odgovor "Životinje", onda je najbolji način borbe češalj ili konvencionalni ovratnik.

Najpoznatiji narodni način da se izbjegne pojava ovog problema je guska trava. Uobičajeni folklorni lijekovi su češnjak, tansy i borova piljevina.

Dimnjača iz buha u stanu

Da biste dobili osloboditi od insekata kod kuće, potrebno je napraviti posebnu juhu. U tu svrhu u 2 čaše kuhaju se 20 ili 40 grama svježih listova pelina. Zatim se ohladi i nanosi na kućni ogrtač. Prilikom prerade potrebno je osigurati da će životinja biti nezadovoljna, jer njegov miris ne voli kućne ljubimce. Stoga često ovaj postupak provode veterinari. Što se tiče pelina, njezin glavni zadatak nije dopustiti širenju nametnika.

Zemlja buha kako ih se riješiti u stanu?

Jedna od najboljih metoda za njihovo uklanjanje je dodavanje određene količine pivskog kvasca na tinkturu od češnjaka. Ponekad su pripremljeni protiv njih s mješavinom pelin, tansy i eukaliptus. Također je djelotvoran dekocija ili tinktura od lišća geranija i lavande.

Koliko buha živi bez životinje u stanu?

Točno razdoblje života ovih insekata ovisi o vrsti parazita. Prosječno trajanje njihova života je dva do tri mjeseca. Ali na životinjama neki od njih mogu živjeti više od godinu dana.

Što su buhe posađene u stanu?

Ovaj je problem najčešće uzrokovan transportom tih kukaca domaćim životinjama. Ponekad se provodi buha napad s ulaza u stambenu zgradu ili podrum. Širi se i štakori koji su se pojavili u ili blizu stanovanja.