Як пазбавіцца ад вошай з дапамогай дзёгцевага мыла

Чэрвень 2019

Відэа: 5 LOUCURAS DO ANTIGO EGITO (Чэрвень 2019).

Anonim

katran sapun izbacuje parazite i savršeno liječi razne kožne lezije Dobili smo pitanje od Svetlana: „Kako koristiti tar sapun za uši? Koliko je učinkovita ova metoda borbe protiv pedikuloze? "

Tar sap se izvodi na temelju breza katrana. Njegova korisna svojstva aktivno se koriste u medicini od davnih vremena i sada. Kako ispravno koristiti alat u borbi protiv pedikuloze, to vam pomaže?

Učinkovitost prirodnog proizvoda

Uši se stvarno odlaze od kose, ako ih nanosite sapunom. Sredstvo na osnovi katrana u sastavu sadrži fenol, koji u kombinaciji s alkalijem daje antiseptički učinak. Proizvod izbacuje parazite i savršeno liječi različite lezije kože. Nema nuspojava lijeka.

katran sapun uši izrađen na temelju breze katrana

Uši nisu toliko bojali katrana sapuna. Paraziti umiru jer fenol, kada je u dodiru s parazitnim tijelima, gori ih. Ali nisu pogođeni svi insekti, što znači da su potrebni brojni postupci i uporaba grebena. Protiv ušiju, lijek pomaže kada se tvari koje čine sapunicu dugo u kontaktu s njima - od pola sata. Sapun je bezopasan, možete ga zadržati na kosi koliko god želite.

Korištenje sapuna s katranom protiv gnjida je beskorisno. Nema utjecaja na njih.S obzirom na to, bit će potrebno proizvesti nekoliko tretmana kose do postizanja željenog učinka. Drugi tretman se provodi nekoliko tjedana nakon prvog. Ako se ne postigne željeni učinak, vrijedi slijediti naknadne tretmane kose.

protiv uši sapun pomaže kad tvari koje čine sapun u kontaktu s njima već duže vrijeme - od pola sata

Uvjeti korištenja

Uši mogu biti urezan učinkovitije tvari, ali katran sapun još uvijek uživa uspjeh. Činjenica je da je lijek bezopasan, ali treba biti primijenjen zajedno s češljevima koji imaju česte bradavice. Koristite bridove jer nakon tretmana paraziti postaju neaktivni, što znači da ih se lako češlja.

Sapun protiv parazita mogu se koristiti u kombinaciji s nacionalnim agenata i insekticida:

  • kerozin;
  • ocat;
  • Insekticidni šamponi.

U tom slučaju ostatci lijeka uklanjaju se iz kose i alergijske reakcije se ne pojavljuju. Uši napreduju mnogo brže.

Koristite sapun protiv gnjida je beskoristan. To ne utječe na njih.

Kondicioniranje kose slijedi određena pravila.

  • Protiv ušiju, češljevi se trebaju nanositi zajedno nakon sapunskih postupaka. U tom slučaju sapun se nanosi na kožu dva puta. Prvi put kada čisti kosu prljavštine, temeljito oprati kosu. Drugi put se lijek primjenjuje da utječe na parazite: šibanu debelu pjenu i ostavite ga na glavi 2 sata. Dalje, trebali biste oprati ostatak pjene i tretirati češalj s vlažnom kosom.
  • Za kosu, tar tar sapun se može koristiti u kombinaciji s insekticidom. U tom slučaju slijedite upute proizvođača.Najprije nanesite šampon, zatim prirodni lijek, koji je prebačen u pjenu i ispran nakon pola sata.

Također možete naučiti kako koristiti katran katran sapun za liječenje lišajeva.

Prednosti i upotreba katranskih sapuna (video)

Ne postoji kontraindikacija za sapun za kosu. No, trudnice se moraju primjenjivati ​​s oprezom. Jedini štetni učinak koji se može pojaviti je alergija, ali takvi slučajevi su rijetki.