Як вывесці пацукоў - чым цкаваць пацукоў?

Чэрвень 2019

Відэа: Isle of the Snake People- 1971 Horror Film Movie to Watch - Voodoo Witch Doctors - Halloween Flick (Чэрвень 2019).

Anonim

Ovi paraziti su opasni ne samo zato što mogu uništiti usjeve, već također mogu širiti bolesti. Ti glodavci su opasni i za ljude i kućne ljubimce, pa je vaša odgovornost da ih izvadite iz svoje kuće, zemljišta, podruma ili kokošinjaca. Postoje razni načini, no najpoznatiji je korištenje posebnih kemikalija. To uključuje rat, Golijat, Mororat, smrt rat i tako dalje. Međutim, kemijski lijekovi mogu utjecati ne samo na parazite, već i na ljude. Dakle, kod kuće često koriste različite folklorne lijekove.

Kako rukovati štakorima kod kuće

Možete koristiti narodne lijekove za otrovanje glodavaca, uključujući miševe i štakore. Ispod je jedan od najpoznatijih načina na koje možete otrovati štetnike kod kuće:

  • 1. Suhi krumpir je pomiješan s gipsom u spremniku s velikim volumenom.
  • 2. Zatim se dodaju malo cimeta - dovoljno je samo prstohvat.
  • 3. Čaša vode se ulijeva u spremnik.
  • 4. Nakon pažljivog miješanja iz smjese bit će potrebno oblikovati male loptice.
  • 5. Ove lukovice treba staviti gdje god mogu dobiti ovih nametnika - u garaži, u privatnoj kući, u stambenoj zgradi u kokošinjac i drugih prostora.

Takva pripremljena mješavina će djelovati kao otrov za domaću životinju, napravljenu vlastitim rukama.Osim toga, u otrov može se dodati i maslac od kikirikija - može poslužiti kao zamka, jer privlači štakore.

Sredstva za bavljenje štakorima su najučinkovitija

Koja sredstva za bacanje štakora je najučinkovitija? Recenzije medija protiv miševa i drugih štetočina imati različite, ali veliki broj pozitivnih komentara stavljen na Golijata lijekova koji kvalitativno rat otrov životinja. Smatra se brzom brzinom. Smrt životinje dolazi za nekoliko dana. Nakon što konzumira glodavce, kisik neće biti dovoljan kod kuće, a oni će ga potražiti na ulici. Veliki plus je odsutnost leša i miris u kući.

Moratorat može učinkovito riješiti ovaj problem. Njegova aktivna supstanca brodifacum štiti od štetnika i uzrokuje mumificiranje nakon smrti životinje. Jedno takvo pakiranje lijekova protiv miševa i drugih glodavaca košta samo 50 rubalja.

Kako ukloniti štakore i miševe iz kuće

Postoji također potpuno sigurno sredstvo za bacanje štakora i miševa u kuću. U višestambenim zgradama često miješaju brašno, šećer i soda u spremniku. Nakon toga, morate staviti smjesu u spremnike, koji se nalaze u svim problematičnim područjima, gdje morate ukloniti parazite.

Kako da se povuče iz kokošinjca štakora narodni lijekovi

Ovi nametnici mogu gušiti pilići nose jaja i pokvariti cijeli kavez, gnawing rupe. Zato ih trebate izvući odavde. Da ne biste otrovali pojedince, možete razmišljati o ovom pitanju čak iu vrijeme gradnje zgrade - postaviti na površinu zemlje jedan sloj krša s razbijenim staklom. Ako to nije učinjeno, morate ih otrovati. Na primjer, možete upotrijebiti karbid, metlu, varalicu i ostale zamke.

Paraziti su također izvadili uz pomoć mačke. Međutim, ne zaboravite da bi to moglo biti od interesa za piliće, pa budite oprezni s tom odlukom. Postoje i druge životinje koje će vam pomoći da se riješite štakora. Na primjer, njihovi neprijatelji su ježevi. Pomoć također može imati guske. Oni ne samo da razmišljaju, čineći zvukove šumama, već i ugušiti dugu repu.

nego otrovati štakore u kokoši?

Postoje posebna sredstva u obliku mamaca s otrovom, koji su prikladni za mamenje štakora u kokošima. Oni bi trebali biti smješteni na mjestima gdje pilići ne dopiru, jer otrov može imati negativan utjecaj na stanje peradi. Za travu štakora u kokoši, koriste se sredstva kao što su oraščić i Zoocumarin.

Zanimljiva moderna opcija za uklanjanje glodavaca iz piletine može biti otpadnik. Zvučni impulsi koji emitiraju takve impulse izazivaju veliku paniku u glodavcima. Zbog toga napuštaju prostor i ne vraćaju se na njega. Vrlo je važno da su ti otrovnici neutralni na kokoši i druge životinje, pa se mogu koristiti ne samo u stambenim zgradama, već iu kokošima.