Як вывесці пацукоў - чым цкаваць пацукоў?

Чэрвень 2019

Відэа: Isle of the Snake People- 1971 Horror Film Movie to Watch - Voodoo Witch Doctors - Halloween Flick (Чэрвень 2019).

Anonim

Izgled štakora i kućnih miševa nije bilo kako što je strah i opasnost, pogotovo ako su se naselili u stambenoj zgradi. U privatnoj kući ili na dacha ovih glodavaca može se vidjeti u stambenoj zgradi, garaži i pileći coop. Otkrijmo kako ih izvaditi i kako ih otrovati kod kuće.

Otrov štakor kod kuće

Ako se osoba nalazi u kući štakora ili miša, potrebno je hitno povlačenje i nadam se da će ići samo od sebe. Ti se glodavci uvijek vraćaju na mjesto gdje ne dodiruju i ne gnijezde. Otrovati ih kod kuće mogu se kupiti lijekovi ili narodni lijekovi. U apartmanskoj kući, baiting bi trebao biti izvedena na složen način, uzimajući u obzir podrum, omiljeno mjesto štakora. Internet danas kipuće od raznih elektronskih ožiljaka, koji se navodno boji glodavaca. Ova metoda ne pomaže točno uklanjanju "nepozvanih gostiju".

Alati za ljevičare štakora najučinkovitiji

Ako ćete donijeti Schurov ili miševi, znamo što znači od ljevičare štakora najučinkovitije. Ne zaboravite da otrov također utječe na kućne ljubimce, pa ih treba pažljivo koristiti kod kuće, to se odnosi i na kokošje.

Učinkovito uništavanje glodavaca i miša kod štakora . Taj mamac zaustavlja cirkulaciju krvi, a životinja umre u roku od dva dana. Za otrovanje glodavaca s ovim lijekom morate ga pomiješati sjemenkama, kukuruzom, kuhanim kašom ili svježim sirom.Krysid je zarazan, primjenjuje ga svakih 2 mjeseca.

Profesionalci se savjetuju da otrovaju oči lijekom Goliath . Glodavci ne umiru odmah, ali nakon nekoliko dana. Imaju gladovanje kisikom, životinje izlaze i umiru izvan kuće.

Ispuštanje štetnih stanovnika pomoći će Mororatat . Također je moćan lijek, od kojeg životinje umiru 5. dan.

Kako dobiti štakore i miševe iz kuće

Čak i kad nema drugih životinja u kući, morate odabrati siguran otrov za tu osobu. Uostalom, vrlo često njegov specifičan miris ima loš učinak na naše tijelo. Jedan od učinkovitih i sigurnih lijekova je smrt Rat. Te torbe mogu se postaviti ne samo u stanu, već u staji i u kokoši. Smrt glodavaca ne dolazi odmah, otrovne životinje napuštaju sobu. Ovaj alat je također ekonomičan. Sadrži aromate i antimikrobne tvari koje ostaju na snazi ​​već dvije godine. Ovaj lijek je dobar za otrovanja parazita u zgradi stanova, jer ih privlače oko perimetra.

Još jedan siguran način za bacanje štakora i miševa u kuću jest oraha i Zoocumarin. Krastavac je proizvod sličan želuci u obliku ravnih kuglica. Ovaj otrov je učinkovit u uvjetima visoke vlažnosti. Prašak zookumarina može se koristiti u privatnoj kući iu zgradi apartmana. On miješa hranu. Zookumarin je u stanju očistiti oči 100% učinkovitosti, a miševi sa 70%.

Kao što pokazuje praksa, kućni ljubimci ne uzimaju gore navedeni otrov. Ali trupla glodavaca može ih uzrokovati trovanjem. Stoga, ako primijetite leš unutar dvorišta, raspolagati.

Kako ukloniti štakore iz kokošinjaca pomoću folklornih lijekova

Izgled ovih glodavaca također uzrokuje mnoge bolesti. A ako je štakor ušao u kokošinjac, sigurno će se hraniti vašim kućanstvom. Kod kuće to se može zaključiti mnogim metodama. Ogromne komadiće pamučne vune natopljene uljem od metvice i ležale su oko rupa glodavaca. Pepermint smanjuje pluća životinja, i oni odlaze i mogu umrijeti.

Druga popularna metoda kako otrovati ljudski predak jest širenje ljudske kose. Te životinje jedu kosu koja loše utječe na njihovo zdravlje. Također, moguće je otrovati glodavce kod kuće s mothballom. Budući da je ova tvar otrovna, u vrijeme postupka potrebno je podignuti pitanje migracije ptice.

nego otrovati štakore u kokoši?

Za otrovanje opasnih susjeda učinkovito s amonijakom. Širite je na rupama i oštar miris ubiti glodavaca. Kod kuće, preporuča se korištenje suhe krave. Kad ga parazit pojede, ona će se nabubriti i ubiti životinju.

Povucite ove životinje savjetovane mljevenim paprom. Mora se raspoređivati ​​u dovoljnim količinama blizu rupe. Druga svjedočanstva kažu da je bilo moguće zarezati te pojedince s listom lovora. Djeluje smrtonosno na tijelo štakora. Potrebno je gurnuti u jazbinu i staviti ih blizu.

Ovo su najučinkovitije i pristupačnije metode kojima je dopušteno otrovati opasne životinje kod kuće. Ipak, uzmite u obzir njihov broj, jer ovisi o tome koliko morate primijeniti otrov. Inače, svi glodavci neće umrijeti.