Як зрабіць пастку для блашчыц ў кватэры

Ліпеня 2019

Відэа: How to make fish traps with plastic bottles for food or making aquaponic systems, learn from nature (Ліпеня 2019).

Anonim

zamke stjenica vlastitim rukama

Potrebno je reći odmah da su zamke teško mogu riješiti situaciju s stjenice na 100%, ali ako niste sigurni da postoji problem, to je najsigurniji način da se testirati svoje strahove i pronaći bugove u stanu.

Postavite zamku za bube sa svojim rukama može biti u obličju žohar je vrlo teško s obzirom na činjenicu da je stjenica nisu svejedi i hrane za životinje samo na ljudske krvi (sada govorimo o parazitima koji dom u krevetu i madracu). Osim krvi, ovi insekti su usmjereni više na određene mirise dodijeljenim spava čovjek i ugljični dioksid njegov dah, tako namamiti ih u stupicu mnogo složeniji nego što se može činiti.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Prodaje se naći zamke za greške na temelju ugljičnog dioksida, ali iako su učinkovito mame štetnika, populacije insekata ne može prevladati, i vrlo su skupi. Za takav novac sasvim je moguće naručiti profesionalni dezinfekt koji će ih istrijebiti, a borba će vam biti više u vašoj naklonosti.

Alternativne - domaće zamke iz bedbugs koje će pokazati skali od problema i ne udariti svoj džep.

Dvostrani škotski - potrebno je lijepiti unutarnju stranu sofe, ormara, noćnih ormara i povremeno provjeriti je li netko uhvaćen. Insekti se čvrsto pridržavaju površine šibice. Važno je samo osigurati da nema nikakvih stranih predmeta na vrpci i da nije izgubio svojstva.

Kupke s vodom su domaće zamke od bedbugs postavljenih u noge kreveta. Prema načelu djelovanja, oni su slični prethodnom primjeru. U posudama dubine od najmanje 6 cm trebate sipati vodu (oko 2/3) i staviti ispod svake noge kauča ili kreveta. Kad krvopija pokušava ući u krevet, sigurno će ući u vodu i neće moći izaći odande.

Kako napraviti zamku za krvave greške? Sve je teško dobiti ovu krv (naravno, nije o ljudima, u redu je da svinja to učini). Ako nema neugodnosti o higijeni i mirisu i imate 50-60 ml. krvi, potrebna vam je duboka posuda ili ploča i okvir na stabljiku ili staklu. U zdjelicu ulijte vodu na pola i stavi čašu krvi u sredinu. Sva ta konstrukcija nalazi se ispod kauča ili kreveta. Princip djelovanja je isti kao kod ladica. Naravno, nije isplativ da se izvrsne nade na takav uređaj napravljen od strane sebe, ali kad želite vjerovati povratne informacije o tome kako ta metoda funkcionira, pokušajte je.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Elektronska zamka za bedbugs

Ovi gadgeti mogu samo prestrašiti ili privući insekte, ali neće im pomoći da ih se riješe.Među elektroničkim zamkama razlikuju se ove vrste:

Ultrazvučni uređaji od insekata - da bjesne uporabom zvuka onih frekvencija koje se ne mogu čuti ljudskom uhu;

  • Uređaji za magnetsku rezonancu - za kontrolu insekata koriste magnetska polja i elektromagnetsko zračenje;
  • Kombinirane strukture od insekata - ovaj hibridni uređaj kombinira dijelove i kvalitete dvaju gore opisanih vrsta.
  • Borbe protiv zamki - Svjedočanstva

Ovaj lijek smatra se najučinkovitijim u borbi protiv bed bugova. Stručnjaci iz Južne Koreje naporno su radili na stvaranju modernog insekticida koji je široko i uspješno korišten u cijelom svijetu, tako da nema potrebe za izmislom i samom izvođenjem.

Kombiniraju se: digitenotrin i imiprotron - dvije najjače tvari koje imaju kontaktno-crijevni učinak. Insekti mrkut od paralize živčanih završetaka nakon kontakta s lijekom.

Zapovjednik bataljona izdaje se u sljedećim oblicima:

aerosol;

  • sprej;
  • gel;
  • zamke.
  • Prema brojnim recenzijama, Kombat zamke su najučinkovitije i najsigurnije sredstvo u borbi protiv krvnih pasa.

Kako napraviti zamku za kukce od tijesta kvasca?

Učitavanje …

Ljepljiva i ljepljiva zamka može se napraviti od normalnog testa kvasca. Za to je potrebno mijenjati tekuće tijesto kvasac vlastitim rukama i staviti posudu ispod kreveta. Ugljični dioksid oslobođen mase privući će insekte, a dosljednost će se prianjati na noge.

Zamke za ultrazvuk bugova - povratne informacije o aplikaciji

Takav uređaj može se kupiti u specijaliziranoj trgovini, kako bi je s vlastitim rukama izgradio iznimno problematičan.Ona predstavlja generator valova koji nepovoljno utječe na insekte. Takvi uređaji su dizajnirani da panika off vampiri, a na odgovorima nositi s ovim zadatkom, ako soba nije gnijezdo i ne uzgajati, nego samo regres, na primjer, od susjeda.

Utapanje kukaca ugljični dioksid

Možete izgraditi takvu zamku. Za to nam je potreban: izvor ugljičnog dioksida, plastična bočica od 2 litre., cijev od 35 cm, prašak talka. Na dnu boca smo probijali rupu, pričvrstili cijev, kroz koji počinjemo hraniti plin. U bocu, napravite još nekoliko rupa kroz koje bi insekti mogli ući. Na dnu talka za spavanje. Zamka je spremna!

Svi uređaji sami proizvedeni su dobri, ali za rješavanje problema u stanu, gdje su gnijezda parazita, neće pomoći. Razlog je to da uz pomoć zamke i drugih trikova možete uhvatiti i uništiti već odrasle pojedince, ali gnijezda, u kojima se jaja mogu nastaviti postojati.

Najbolji način da biste dobili osloboditi od neugodnih susjeda - za obavljanje profesionalne dezinsekciju pomoću kemijskih sredstava koja uništenja ne samo odrasli kukci, ali sve ličinke pohranjena po njima.