Як правільна знішчаць блашчыц газай

Чэрвень 2019

Відэа: Бунт даярак на Гомельшчыне: "Мы ў іх як быдла" | Бунт доярок на Гомельщине (Чэрвень 2019).

Anonim

Jedna od najpoznatijih anti-buba - Ljudi su kerozin i stjenica živjeti jedni uz druge ovdje tisućama godina. A to susjedstvo, lijepo za stjenice, nije ugodno za ljude. Stjenica isporučiti mnogo neugodnosti, uznemirujući njihove ugrize. Zato se bugovi stalno bore. Danas postoje mnoga kemijska sredstva za uništenje parazita. Kada je kemijska industrija ne postoji, postoje i drugi načini da se bore - i mnogi od njih nisu do sada izgubili relevantnost. Jedan od najpoznatijih sredstava protiv kukaca je kerozin.

Stari „poznanik” - kerozin

Kerozin je počeo da se primjenjuje za suzbijanje stjenica prije gotovo pola stoljeća - praktički od njegova nastanka. To je kerozin masnu žućkasta tekućina s određenim mirisom. Spada u gorivim ugljikovodika svodi na temperaturi od 150 stupnjeva. Dobiti kerozin kada destilira ulje.

Prvi registrirani kerozin bio je 1854. Tih je dana čak i bio prodan u ljekarnama kao lijek. I unatoč činjenici da je kerozin, kao i sve duge tekućih ugljikovodika, otrovan, to stvarno koristi za ljekovite svrhe. I još uvijek ga koriste. No, kao otrovna tvar, može se uspješno primijeniti na čeličnim ljevičare kukaca štetnika.

Akcija kerozin

U početku, kerozin se koriste u veterinarskoj medicini.Dovoljno je brzo primijetilo da pomaže riješiti neke parazite. Stoga se počelo upotrebljavati za pranje kose od ušiju i gnjida. Zatim je primijetio da može pomoći da se riješi bedbugs.

Djelovanje kerozina na bedbugs dobro je proučeno. Kerozin djeluje na greške u kompleksu, odmah na nekoliko fronti. Istovremeno utječe na respiratorni trakt insekata i zastrašuje ih.

Naši čitatelji preporučuju!

Da biste dobili osloboditi od bugova, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbiti repeller. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce.

Pročitajte više ovdje …

Kerozin je korišten za borbu protiv bugova prije gotovo jednog i pol stoljeća

Nedostaci imaju respiratorne organe - spirale, smještene u cijelom tijelu. Kerozin ima svojstvo zbog svoje masne prirode da u potpunosti pokrije tijelo insekta s nepropusnim filmom kad udari kititinski pokrov. Kerozin će pasti u spirale, začepiti ih i uskratiti insekte sposobnosti disanja. Kao rezultat toga, paraziti jednostavno prigušuju i umiru.

Korištenje kerozina može se ukloniti od uši, stoga vrijedi imati takav univerzalni antiparazitski agent u vašem domu.

Minusa od

Metoda Svaka lijek ima svoje pluse i minus. To se također odnosi i na kerozin. Njegovi nedostaci uključuju sljedeće:

 • tvar ima specifičan miris, koji se mnogima čini neugodnim;
 • parazitne pare mogu nepovoljno utjecati na zdravlje osobe koja obavlja liječenje zbog toksične tvari;
 • kerozin je zapaljiv i eksplozivan, što povećava rizik od požara u tretiranoj prostoriji.

Prednosti načina

A ipak, nije nimalo jasno da se pet godina koristi petrolej za pola stoljeća za bugove. Ima brojne neporecive prednosti:

 • je vrlo jeftin, pa je dostupan gotovo svima;
 • Obaviti tretman jednostavnim kerozinom;
 • to nije otrovno za ljude kao kemijski insekticidi.

Kerozin pasti u spiracles ih začepljuju i lišava insekte disati

Koliko je učinkovit

Unatoč činjenici da je kerozin je smrtonosna za greške i brzo dovodi do gušenja kukaca, to nije tako djelotvorno kao što bi se moglo očekivati ​​na takve kvalitete.

NAPOMENA!

Za brzo dobili osloboditi od stjenica postoje samo tri održive opcije:

 • Poziv dezinsekcije usluga (skupo);
 • Kupnja jeftinog elektroničkog otpada (1390 rubalja);
 • Kemikalije (sumnjivi učinak).

  Pročitajte više ovdje …

  A sve zato da ubije kerozin bug, insekt trebaju biti pokriveni s njima. Inače, ako tijelo nije potpuno natopljeno tvarom, insekti mogu nastaviti disati. Nije teško utopiti pojedinačne greške u kerozinu. Ali izuzetno je teško podvrgnuti cijelu koloniju odjednom. Stoga je nemoguće uništiti sve s kerozinom. Ali možete znatno smanjiti broj stanovnika.

  Kerozin ne može uništiti jaja - zbog činjenice da djeluje na dišni sustav.

  Zašto koristiti kerozin

  u današnjim uvjetima kerozin treba koristiti za uništavanje gnijezda našao vidljiv oku i rojeva kukaca i naknadno plaši preživjelih kukaca. Također možete naučiti kako se riješiti bedbugs uz pomoć "Carbophos".

  Pravila obrade

  Kerozin može nositi drvene, metalne i plastične površine.Mogu ukloniti namještaj, podove, ploče s obrubom, obrnute strane slika.

  Kerozin ne može uništiti jaja - s obzirom na činjenicu da se djeluje na dišni sustav

  Ali ne nositi kerozin tekstilni proizvodi - madraci, tapecirani namještaj, pokrivače. Nakon toga tekstil će biti gotovo nemoguće oprati.

  Kako postupati

  Postoji nekoliko načina za korištenje kerozina iz bedbugs.

  Način 1

  U 100 g kerozina otopi se tabletu naftalena (5 g) i 50 ml kreosola. Rezultirajuća otopina obrišite sve površine u kući i stanište bedbugs. Ponovite liječenje jednom mjesečno sve do nestanka parazita.

  Način 2

  uliti kerozin u raspršivač i prskati ih sa staništima bedbugs.

  Postupak 3

  Uzmite 4 dijela zelene sapunice i otopite je u toploj vodi. Dodajte 1 dio terpentin i 2 dijela kerozina. Rezultirajuća otopina podmazuje površinu. Liječenje treba ponoviti nekoliko dana za redom, sve dok bube nestanu. Nakon mjesec dana, ponovite postupak.

  Metoda 4

  Pomiješajte 12 dijelova terpentinina, 6 dijelova kerozina i 3 dijela denaturiranog alkohola. U tom slučaju otopite jedan dio naftalena. To znači obraditi površine.

  Postoji nekoliko načina za korištenje kerozinske stjenice

  Postupak 5

  miješaju zajedno 20 ml kerozin, terpentin 15 ml, 40 g sapuna i 150 ml vruće vode. Obradite površine.

  Nakon tretmana i smrti bedbugs u kući, potrebno je očistiti, pranje svih površina, tako da ne ostaje kerozin.

  Mjere predostrožnosti

  Kerozin se smatra otrovom za ljude. U malim dozama, ulaskom u unutrašnjost, to može uzrokovati lagani opojni učinak, osjećaj euforije. U velikim dozama uzrokuje ozbiljnu štetu jetre i dovodi do ciroze, budući da dugi ugljikovodici uništavaju membrane jetrenih stanica.

  Rad s kerozinom zahtijeva mjere opreza

  Stoga, rad s kerozinom zahtijeva poduzimanje mjera opreza.

  • Najbolji način za početak rada je korištenje respiratorom kako ne bi udahnuli pare tvari.
  • Izbjegavajte kontakt s kerozinom i sluznicama. U slučaju kontakta temeljito isprati vodom.
  • Ako udari kerozin, izazivaju povraćanje i posavjetujte se s liječnikom.
  • Sve radove s kerozinom treba provoditi u dobro prozračenom prostoru - najbolje je otvoriti prozore i prozore, ako je moguće.
  • Budući da je kerozin zapaljiv i gori dobro, kad radite s njim u kući ne možete pušiti. Moramo biti sigurni da plin ne gori u kuhinji. Zato ne možete dopustiti požar ili eksploziju.

  Kako se riješiti bedbugs (video)

  Kerozin je dokazani alat koji se može uspješno koristiti za kukac bugova. Rezultat će biti vidljiv nakon nekoliko tretmana. Najvažnija stvar je da će ova metoda koštati izuzetno jeftin i neće pogoditi proračun na sve.