Як абараніць валёнкі ад молі

Ліпеня 2019

Відэа: Круглы стол “Як абараніць унутраны рынак ад няякаснай прадукцыі” (Ліпеня 2019).

Anonim

Čizme su apsolutno neugledan ako su naselili krtica Anastasia pita: „Kako čuvati čizme kako bi se izbjeglo grickaju madež? "

Prisutnost molova u pletenim čizmama uzrokuje iritaciju, jer izgled cipela postaje apsolutno neprikladan. Kako biste izbjegli probleme, trebali biste znati kako ih pohraniti.

Pravila za pohranu

Najbolja obrana je prevencija. Ponešto je složeniji od kontrole štetočina, ali napor je vrijedan toga. Trebali biste slijediti preporuke u nastavku.

 • Držite cipele dalje od kaputa i druge odjeće. U tom slučaju smanjuje se vjerojatnost da će štetočina biti zainteresirana za čipke od pletiva.
 • Koristite poseban poklopac moljca. Slučajevi su koštali malo, ali učinkovito štite od insekata uz pomoć posebne impregnacije. Dobre recenzije dobivaju slučaj "Raptor", on je u mogućnosti da poništi veliki broj insekata.
 • Valenki se ne preporuča postaviti u sintetičke slučajeve.

Potrebno je upotrijebiti posebne lijekove. Mnogo ih je u ovom trenutku.

 • Posebni lijekovi za moljac trebali bi se koristiti. Postoji mnogo njih u ovom trenutku: Antimol, Raptor, Armol, Mosquitall. Liječenje tvari treba strogo slijediti upute. Znači, nemaju miris ili miris lavande.
 • Možete premazati čaše s aerosolom od parazita, a zatim će biti sigurni i zvučni.

Izvršite mjere karantene protiv moljaca.Ako ste kupili čizme iz ruke ili na prodaju, trebali bi ih staviti na sunce nekoliko dana ili ih izvaditi do mraza. U ovom slučaju, možete se riješiti larva.

Za prevenciju, čizme od filca moraju se staviti na sunce nekoliko dana ili ih izvaditi do mraza

Također vam nudimo saznati odakle dolaze mali bijeli kukci.

Zanimljivi trenuci

 • Mole se pokušava sakriti i ne pojavljuje. Ona vodi sjedeći stil života. Jede čizme, počevši od vrha. Ako na cipelama postoje kožne ili druge umetke, one će ostati netaknute. Kozheedy, koji su često zbunjeni s moljom, naprotiv, aktivno ugriz u kožnu podlogu.
 • U prirodnim uvjetima moljci jedu perje, životinjske dlake. Postoje vrste parazita koje žive u rogovima antilopa. Uništavali su ih iznutra. Nije iznenađujuće da se insekti savršeno probavljaju.
 • Glavni znak prisutnosti štetnika su gusjenice i leptire u ormaru ili na čizmama. Ako su cipele s molom dugo vremena, malo je vjerojatno da će ih spasiti.

Krtica jede čizme od pete, počevši od vrha. Ako su cipele ili druge umetke prisutne na cipelama, oni će ostati netaknuti.

Načini borbe

 • Najbolja opcija za uništenje je uporaba insekticida. Uz pravilnu uporabu, možete izvesti sve parazite u nekoliko sati, neće biti štete na čizmama.
 • Folk lijekovi pomažu u sprječavanju. Ako je štetnik već zahvaćen u cipelama, vrijedno je odlučujuće djelovanje.
 • Najučinkovitiji lijekovi: "Clean House", "Armol", "Extramite", "Antimol". Dovoljno je posipati osjetilni članak pomoću alata. Zatim se cipele stave u poklopac nekoliko dana ili u plastičnoj vrećici.
 • Anti-insekti Raid također će uspješno liječiti tretman.
 • Ako na jednom mjestu postoji jedan mali ćelav patch, pažljivo izrežite zahvaćeno područje i ljepite površinu pomoću aplikacijskog pribora ili pribora.

Kako zaštititi stvari od moljaca (video)