Як выкарыстоўваць сродак ад прусакоў рэгент

Ліпеня 2019

Відэа: Moscas,mosquitos cucarachas repelente natural (Ліпеня 2019).

Anonim

800 Regent EDC - insekticid za insekata štetnika. Često se Regent koristi iz crnih i crvenih žohara. U početku je pripremljen za obradu poljoprivrednih biljaka. Proizvedene u bočicama od 100g i vrećicama od 0, 5g. Oblik sredstva je u vodi disperzibilne (topive) granule.

Sastav

Aktivni sastojak agensa Regent je fipronil. Djeluje u kontaktu i crijevnom putu. Fipronil je tvar koja je vrlo otrovna za ljude. Lijek pripada 2. razredu opasnosti. Koncentracija aktivne tvari je 800 g / kg.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Nakon što se u tijelu kukca, oštećuje živčani sustav i dovodi do sistemskog zatajenja organa. Kada se to insekt je ubijen odmah, što daje vjerojatnost da insekticid s nogu i antena će pasti u stanište populacije, zaraziti druge osobe.

Prednosti i nedostaci

Prednosti:

  • Aktivni sastojak je vrlo visoko učinkovit ubija insekte.
  • Fipronil stanju ubiti čak i one kukce koji su razvili otpornost na lijekove na bazi piretroida i organofosfornih spojeva (gotovo svi insekticidi pripadaju prvoj ili drugoj skupini).
  • Ne miriše.
  • Gospodarstvo. Regent 800 je jeftin alat, s obzirom na to da će biti dovoljno za rukovanje 1-2 ampula kako bi potpuno uništila cijelu populaciju insekata kako bi obradila prosječni stan.
  • Alat je prilično jednostavan za korištenje.

Nedostaci:

Početno djelovanje dolazi brzo, ali potpuno istrebljenje žohara može potrajati nekoliko dana i zahtijevati dodatnu obradu.

Upute za uporabu

Što je zasićeno rješenje, to će biti učinkovitiji rezultat. U kućama i apartmanima gdje postoji mnogo žohara, koncentrirana otopina mora se razrijediti brzinom od 1 ampule na 200-250 ml vode. Da biste spriječili pojavu žohara, preporučljivo je upotrijebiti jednu ampulu u 1-2 litre vode.

Važno! Miješanje ovog insekticida s vodom zahtijeva poštivanje mjera sigurnosti, budući da ovaj lijek može naštetiti ljudima. Nemojte dopustiti da proizvod uđe u kožu, dišne ​​puteve, želudac, a također kako bi se osiguralo da lijek ne dođe u krv kroz rane i ogrebotine. Djeca i životinje ni u kojem slučaju ne mogu se nalaziti u blizini tretiranih mjesta. Prilikom rukovanja uvijek nosite respirator, rukavice i gustu odjeću.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Za početak otrovanja žohara potrebno je u području njihovog stalnog stanovanja: iza zidne ploče, pukotina, okvira prozora, pod ormarićima i ostalim namještajem. Sljedeći korak je posipati unutrašnjost mekog namještaja i madraca.Nakon tretmana, morate napustiti apartman najmanje 3 sata. U tom slučaju morate otvoriti prozore. Po povratku u stan potrebno je mokro čišćenje pomoću slane otopine.