Інструкцыя па ўжыванні геля ад прусакоў легіён

Ліпеня 2019

Відэа: YONGNUO YN560IV Распаковка, краткий обзор и инструкция по применению (Ліпеня 2019).

Anonim

Gel legije iz žohara je djelotvoran alat za borbu protiv i odraslih insekata i ličinki. U kratkom vremenu ubija čak i otporne kolonije insekata.

Posebne značajke Legion

Žvakanje lijek u obliku gela zadovoljava sve moderne standarde kvalitete i sigurnosti, jer ima nisku razinu toksičnosti za ljude. U tom smislu, može se koristiti u raznim čak iu dječjim sobama i kuhinjama ugostiteljstvo.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

Stručni Legion gel kreiran je korištenjem najnovijih tehnologija i uništava čak i one žohariće otporne na druge načine disinfestacije. Značajka Legije je da su preživjeli kukci proći morfogenetske promjene koje dovodi do njihovog nezdravog potomstvo, problemi s razvojem hitin i poremećaja u tijelu koji dovode do smrti.

Prednosti i nedostaci

Pluses:

  • Uništava čak i insekte koji su razvili otpor (ovisnost) na bilo koji drugi lijek.
  • Prvi leševi insekata počinju se pojavljivati ​​sat vremena nakon primjene gela, jer se gotovo odmah apsorbira u krvotok i počinje uništiti stanice i tkiva.
  • Alat je prikladan za korištenje u velikim sobama i malim prostorijama.

Jedini nedostatak dezinficijensa u obliku gela je točno količina primjene na određeno područje.

Kemijski sastav legije

Mamac za štetnike uključuje dvije komponente:

  • piretroidni deltametrin s koncentracijom tvari od 0,05%. Djeluje na živčani sustav žohara, što dovodi do paralize svih pojedinaca u populaciji unutar sat vremena nakon davanja lijeka.
  • diflubenzuron, prodiranje u stanice, blokira proizvodnju od vitalnog značaja za imago kitin, što krši proces moltinga u larvalnim pojedincima. U tom smislu, štetnici vrste umiru u ranim fazama razvoja. Osim toga, uzrokuje genetske promjene, stvarajući daljnje potomstvo zaraženih žohara neodrživim.

Važno! U kompleksu, ove dvije kemikalije djeluju na populacije žohara, štiteći prostore 2, 5-3 mjeseca nakon primjene.

Mamac za štetnike ima žućkasto smeđu boju s laganim mirisom mliječne čokolade.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv žohara, naši čitatelji savjetuju otpornik Pest-Reject. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite kopče s žoharima, kukcima i drugim insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Upute za uporabu

Učitavanje …

Prije čišćenja stana potrebno je napraviti cjelovito čišćenje, ukloniti sve dostupne mjesta za hranu, ograničiti moguće izvore vode.

gel Takav supstrat se pogodno stavlja i nakon toga ukloniti

znači biti raspoređen oko ruba prostora koje treba liječiti. Za primjenu ispravne količine gela potrebnih da se stavi njegov točkasta linija 2 cm, praznine između njih i 2 cm. S malim brojem insekata u sobi prostorima može se povećati do 6-8 cm. U područjima s velikim koncentracijama žohara može mazati na gel i podloge su male postavite ih.

Ako nakon prijave cjelokupna populacija ne bude uništena, tada se soba treba obraditi prije 2-3 mjeseca nakon početnog liječenja. Činjenica da se gel ne održiv buduće potomstvo, a također krši proizvodnju hitin i druge vitalne tvari u tijelu žohara, što dovodi do njegove smrti u različitim fazama životnog ciklusa.

Ako gel dobiva na koži, mora se isprati s puno vode. Tragovi i kemijske opekline, neće otići. Sredstvo pripada četvrtoj skupini nisko toksičnih tvari.