Інструкцыя па ўжыванні сродкі сольфак

Чэрвень 2019

Відэа: Муладхара. Медитация. Музыка. Визуализация. Созерцание. Активация. (Чэрвень 2019).

Anonim

Solfak 5% - insecto-acaricid pripravak je mikroemulzija s 5% koncentracije aktivnog sastojka. Solfak 5% - uljna tvar, proizvodi se u plastičnim bočicama i spremnicima od 1 i 5 l. Lijek je razvio njemačka tvrtka Bayer, puštanje proizvoda je napravljeno u Francuskoj.

Prednosti i nedostaci

Prednosti :

NAŠI READER PREPORUČUJE! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

  • Prskanje i priprema alata ne zahtijevaju posebne vještine;
  • Nije potrebno čistiti prije primjene lijeka, solfac se koristi na teritorijama s bilo kakvom onečišćenju;
  • Smrt bedbugs pojavljuje se u kratkom vremenu;
  • Nakon tretmana nastavlja raditi još 3 mjeseca;
  • Prilikom prerade stambenih prostorija i dobivanja na tepisi, namještaj i ostali kućanski pribor ne ostavljaju tragove, mrlje, neugodne mirise;
  • Niska toksičnost.

Nedostaci

  • Tijekom obrade, potrebno je nositi zaštitnu odjeću, rukavice, jer je nakon ponovnog kontakta s golom kožom, lijek može izazvati crvenilo i opekline. Proizvod je klasificiran prema trećoj klasi prema tablici umjereno opasnih tvari.Preporučljivo je koristiti masku za oči, jer mogu početi suziti zbog oslobađanja para iz lijeka tijekom liječenja.
  • U jednom danu potrebno je obaviti mokro čišćenje prostorije.

Sastav

Solfak 5% je tekuća supstanca bijele boje na bazi vode. Sastav lijeka Solfac uključuje aktivnu supstancu beta-ciflutrin u 5% koncentraciji, stabilizatorima i otapalima. Beta-ciflutrin se odnosi na piretroide. Aktivna tvar ubija bugove s kontaktom i intestinalnom metodom. Smrt nastupa kao posljedica blokiranja impulsa živaca i potpune neuspjeha središnjeg živčanog sustava insekta, što dovodi do potpunog neuspjeha svih organa.

Obrada mora biti učinjena s otvorenim prozorima. Mora ih se ostaviti još 2-3 sata nakon završetka dezinsekcije.

Ako bedugi zauzimaju samo određene dijelove prostorije, samo ih se može obraditi. Ako postoje dvojbe oko staništa kukaca, morate tretirati prostor ispod letvica, granica, mjesta gdje se pozadina ne u istoj razini na zid, ivica otvore vrata i prozora, ventilacija rešetke. Nemojte zaboraviti na činjenicu da se kreveti žele smjestiti u ormarićima, krevetima i tepisima, oni također trebaju biti pažljivo obrađeni.

Količina protoka radne otopine tijekom obrade iznosi 50 ml po 1 m². m. kada se koristi na neabojnim površinama, 100 ml po 1 m 2.m. na upijanje.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Važno! Tijekom liječenja sobe s lijekom ne možete jesti, piti ili pušiti.

Prilikom promatranja bedbugs, soba treba ponovno tretirati. Poželjno je ponovno obraditi s višom koncentracijom sredstva u otopini i nakon dva tjedna.