Інструкцыя па ўжыванні синузан 48 к. э ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: YONGNUO YN560IV Распаковка, краткий обзор и инструкция по применению (Ліпеня 2019).

Anonim

Sinuzan 48 k. (emulzijski koncentrat) je univerzalni insekticid protiv bedbugs. Pripravak je emulzija smeđe ili žute boje s karakterističnim mirisom. Isporučuje se u plastičnim bocama od 1 litre i spremnicima od 5 litara.

Prednosti i nedostaci

Features:

naših čitatelja izbor! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Više ovdje …

  • Sinuzan ima dugotrajni akutni rezidualni učinak;
  • gotovo trenutačno istrebljenje bedbugs;
  • miris se brzo erodira;
  • Akcija Sinuzan droga nije ograničena samo na starije osobe, također je kobna za ličinke i gnijezda jaja.

Nedostaci:

  • Visoka toksičnost za ljude i kućne ljubimce;
  • Oštar neugodan miris.

alat je dostupan u spremnicima s minimalnim kapacitetom od 1 litre, što je višak dovoljan za 1 stan.

Važno! Sinuzan se ne preporučuje za uporabu u dječjim sobama, na odjeći i posteljinama.

Sastav

dio aktivne tvari, emulgatora, stabilizatora, parfema i otapala u pripravak Sinuzan sredstava. Aktivna tvar je klorpirifos. Spada u organofosfornih spojeva, što znači da je upotreba Sinuzan biti učinkovit na greške koje su bile u stanju razviti otpornost na piretroidi (na temelju njih stvorio većinu insekticida).Sinuzan djeluje putem metode crijevne metode. Kod unosa bugova u tijelu, aktivna tvar blokira prijenos živčanih impulsa, što dovodi do potpune paralize i smrti insekata. Uz čestu uporabu, bugovi također mogu razviti otpor.

Upute za uporabu i mjere predostrožnosti

Za početak dezinfekcije Sinuzan treba razrijediti u vodi na sobnoj temperaturi. Da bi ubio bugove, omjer lijeka trebao bi biti 5 ml po litri vode. Za prevenciju i sa malim brojem bakterija otopina se može pripremiti na temelju udjela od 2 ml po litri vode.

Važno! Treba imati na umu da topla voda ne odgovara rješenju. S njegovom uporabom, aktivna tvar će aktivno ispariti, prijeteći zdravlju osobe koja proizvodi kontrolu štetočina. Osim toga, dobivena otopina bit će manje učinkovita.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Uobičajeni pištolj za prskanje u kućanstvu prikladan je za prskanje. Također, potrebno je imati skup osobne zaštite - haljinu ili drugu gustu odjeću, respirator i gumene rukavice.

Svi stanari koji nisu uključeni u preradu, moraju biti izvađeni iz stana za vrijeme obrade. Osim toga, trebali biste izvaditi sve prehrambene proizvode, osobne stvari i proizvode za higijenu, otvoriti sve prozore i vrata, prostorija treba biti dobro prozračena.

S niskom populacijom, potrebno je rukovati samo staništem bedbugs.U slučaju da su prostorije jako kontaminirane, potrebno je obraditi ne samo staništa, već i sva potencijalna mjesta za kretanje bedbugs.

Morate koristiti 50 ml otopine za obradu 1 kvadratna. m., bez obzira na to upija li vlagu ili ne.

Kad radite svakih pedeset minuta, potrebno je izaći na svježi zrak i tek nakon toga ponovno početi s radom. Tijekom dezinsekcije morate prestati pušiti, hranu i vodu. Na kraju dezinfekcije, temeljito operite ruke u sapunici i otopini sode pod tekućom vodom, isperite usnu šupljinu. Liječenu sobu treba ostaviti 3-4 sata, nakon čega se mokro čišćenje upotrebljava sapunom i otopinom sode.

U nekim slučajevima, sinuzan neće uništiti cijelu populaciju bedbugs, tako da svibanj zahtijevaju ponovno liječenje nakon 1-2 tjedna.