Інструкцыя па ўжыванні сродкі медилис ципер ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: Муладхара. Медитация. Музыка. Визуализация. Созерцание. Активация. (Ліпеня 2019).

Anonim

Medilis tsiper - moderna insekticid, to je emulzija koncentrata sa 25% aktivnog sastojka. Lijek je žut, proziran. Za upotrebu, emulzija se mora razrijediti vodom. Proizvedene u obliku ampula od 1 ml, staklene boce od 10 ml i plastične boce od 50 i 100 ml. Rok trajanja je 5 godina.

Sastav

Sastav proizvoda uključuje emulgatore, parfem i cipermetrin. Aktivna tvar je cipermetrin, insekticid piretroidne skupine. Djeluje kao metoda kontaktnog crijeva. Dobivanje na naslovnici hitin kukca, cipermetrin ulazi u tijelo i uništava živčani sustav kukaca, što je dovelo do njegove smrti.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Unatoč prisutnosti parfema, lijek ostavlja neugodan miris.

Prednosti i nedostaci

Prednosti:

  • Ostatak učinka lijeka od 1 do 3 mjeseca;
  • Sunčeve zrake nemaju učinka;
  • Trošak je manji od analoga.

Glavni nedostatak lijeka je da njegov učinak može biti oslabljen ako bugovi već imaju otpor na piretroide.Činjenica da cipermetrin - prilično čest aktivni sastojak, pa ako ste se već provodi drugim sredstvima za obradu, u kojima struktura je i stjenica preživjeti - da biste dobili osloboditi od njih koriste Medilis Tsipera će biti teže.

Upute za upotrebu

radi rješenje nije namijenjen za pohranu, tako da je potrebno da se biljka znači neposredno prije tretmana. Posuda za radnu otopinu treba odbaciti nakon tretmana. Ako to nije moguće, to će biti potrebno izraditi raspolaganju, za to trebate ga tretirati s otopinom izbjeljivača ili gašeno vapno u omjeru od 1 kg po 10 litara vode. Tare se mora ostaviti u ovom otopinu 12 sati, nakon čega je potrebno nekoliko puta operirati vodom.

Za primjenu, potrebno je razrijediti pripravak u vodi u omjeru od 5 ml po litri vode. Ako je soba slabo oštećena s bedbugs, može se razrijeđivati ​​u manjem omjeru, 1-2 ml po litri. Potrošnja proizvoda iznosi 50 ml po 1 m², bez obzira na to da li vlaga apsorbira površinu koja će se tretirati. Kad mali broj stjenice u stanu, mi samo može nositi njihovo stanište, inače, morate nositi sve moguće površine, pukotine letvica, krevet dijelove, i tako dalje. E.

Carry obradu odjeću i posteljinu ne preporučuje, najbolje je da ih opere na visokoj temperaturi. Međutim, ako je odjeća je izrađena obradu - mora biti jednako primijeniti na sredstva za tkanine, a zatim ga temeljito osušite na zraku najmanje 2 sata. Preostali učinak lijeka na odjeću - do 14 dana. Pranje ili vlaženje dramatično skraćuje život preostalog.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND!Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Sigurnosne mjere

Učitavanje …

Lijek se ne preporučuje za uporabu u dječjim i zdravstvenim ustanovama.

Sve osobe koje ne sudjeluju u preradi moraju bez odgode napustiti prostor.

Prilikom prerade lijeka potrebno je imati osobnu zaštitnu opremu - odijelo od guste tkanine, respirator, gumene rukavice. Na mjestu prerade strogo je zabranjeno jesti, piti i pušiti. Obaviti tretman s otvorenim prozorima. Na kraju liječenja, prostor treba ostaviti bez zatvaranja prozora barem 30 minuta (sve dok se potpuno ne osuši). Nakon 8-12 sati, kontaktne površine možete očistiti sapunom. Sve druge površine se ne preporučuju da se očiste sve dok inseni ne umiru u potpunosti.

Važno! Koncentrat emulzije je zapaljiva. Držite ga dalje od izvora paljenja i aparata za grijanje.

Laboratorijski testovi Medilis antiklop