Віды сродкаў для знішчэння прусакоў ў кватэры

Ліпеня 2019

Відэа: Calling All Cars: Curiosity Killed a Cat / Death Is Box Office / Dr. Nitro (Ліпеня 2019).

Anonim

Proces uništavanja neugodnih žohara u stanu zapravo je vrlo primitivan. U tom procesu, sredstvo se koristi za ubijanje žohara u stanu. S ovim problemom gotovo se svaka osoba može nositi, čak i ako prije toga nije imao takvo iskustvo.

Do danas, iz različitih sredstava koja pomažu u borbi protiv domaćih štetočina u stanu, tržište jednostavno ne spušta. Tvrtke - proizvođači se natječu među sobom, pokušavajući ponuditi prosječnom potrošaču najbolji proizvod za uništenje kućnih štetočina u stanu u obliku žohara. Kao i svi ostali proizvodi, sredstva protiv žohara u stanu imaju i prednosti i nedostatke. Osim toga, ne biste trebali zaboraviti na popis potrebnih zahtjeva u procesu njihova primjene u vašem stanu.

Djelotvorne i operativna sredstva - gel

Gel - dobar način da se bave žohara, a njihovo istrebljenje ne oprostiti male stvari. Posebno želimo između prednosti sljedeće:

 • nemam u vrijeme liječenja svog stana deložirani negdje članova vaše obitelji i kućni ljubimci.
 • Čak i dijete može razumjeti upute. Ne postoji ništa teško - samo tretirati probleme područja u stanu i ostaviti za određeno vrijeme.
 • Vi ne možete brinuti o tome što se može otrovati dijete ili svoje četveronožne prijatelja, jer se gel u tom smislu je potpuno siguran.
 • Brzo ćete dovršiti sve potrebne postupke bez trošenja velike količine novca - soba površine 50 četvornih metara će trajati samo jedan paket.

Kako funkcionira ovaj alat?

"Nepriznati gosti" počinju umrijeti u trenutku kada se komponente gela puste. Kada žohar prolazi preko površine koja je tretirana, ona neizbježno postaje nosač otrova. U trenutku kad ih jedu "kolege plemena", oni također pokupiti infekciju. Kompletno uništenje kolonije održat će se otprilike 1 do 2 tjedna, što će, naravno, donijeti vam i vaše voljene olakšanje.

Trajanje postupka, unatoč svojoj relativno visokoj učinkovitosti, predstavlja važan nedostatak gela.

Kako podnijeti zahtjev?

 1. Zagrijte cijev u posudu s vrućom vodom.
 2. Nanesite male kapljice u obliku kapljica gdje se promatra najčešći kretanje žohara. Pokušajte zadržati udaljenost između kapi od najmanje pet centimetara.
 3. Ne isprati ništa sve dok inseni u stanu ne nestanu. U slučaju da su iz nekog posebnog razloga još uvijek istrošeni, ponovite postupak prijave.

Koje marke mogu ponuditi tržište?

Najučinkovitije sredstvo je:

 • "Dohloks" - ubija domaće štetnike u stanu ulaskom u probavni trakt. Žohar dovodi u koloniju na šapama otrov, što dovodi do zaraze svih ostalih članova kolonije.
 • "Oluja" - u svom sastavu su dva insekticida različitih tipova, koja mnogo puta jača svoj učinak.
 • "Brownie" - pokazao se vrlo učinkovitim, pokazuje posebno dobre rezultate u kombinaciji s aerosolom istog proizvođača.
 • "Raptor" - radi na principu prodora otrova u krvotok žohara i živčanih stanica kroz zidove probavnog trakta žohara.
 • "Globol" - uistinu najmoćniji proizvod protiv žohara prema mnogim korisnicima. Ali moramo vas upozoriti da se ne biste trebali previše uključiti - napokon, žalosno žvakanje brzo dobiva imunitet na određeni lijek.
 • "Absolut-gel" - izvrsno rješenje za one koji traže zlatnu sredinu u broju omjera cijene i kvalitete.

Aerosoli

U slučaju da trebate brzi rezultat i niste spremni pričekati - lijek koji se zove aerosol će vam pomoći.

Kako

Tvar prodire u pluća žohara s inhaliranim zrakom i utječe čak i na susjedne žohare. Nemoj izaći iz svojeg brlog. Nadalje, otrov se pojavljuje u krvotoku i, zbog toga, može doći do središnjeg živčanog sustava, tako da inseni umiru.

Pravila za primjenu

Najprije napravite potrebne pripreme:

 1. Temeljito usišite sobu.
 2. Uklonite sve stvari i hranu iz kućanstva.
 3. Nosite smeće vaših životinja, pokrijte akvarije staklom.
 4. Ne dopustite nikome da posjetite sobu.

Tijekom liječenja stana morate biti u posebnoj zaštitnoj odjeći - maski, gumenim rukavicama i odjećom. Držite spremnik za aerosol u uspravnom položaju na ispruženoj ruci, barem dvadeset centimetara od površine koju ćete nositi.

S povećanim žarom obratite pažnju na mjesta štetnika. Na kraju, prskajte tvar kroz preostalo kućište.Zatim ostavite apartman u ovom stanju točno onoliko koliko je navedeno u uputama. Na kraju postupka, potrebno je prozračiti i oprati sobu.

Cons:

 • Ako dišete aerosol, možete sigurno zaraditi alergije.
 • Postoji mnogo krivotvorina - budite izuzetno oprezni!
 • Aerosol nije jeftin užitak, može odbiti mnoge ljude od ideje primjene.

Što su priznate robne marke?

 • "Sinuzan" je vrlo kvalitetan sprej protiv žohara, možda najučinkovitiji od svih postojećih.
 • "Get" - za razliku od varijante gore, njegov miris se percipira puno ugodnije, daje lagan narančasti ton.
 • "Raptor" - ne najnoviji u učinkovitosti sprejova, obično je učinak vidljiv nakon jednog dana.
 • "Reid" - uz pomoć ovog alata skrivaju štetnike samo unutar stana.

Dusty

Prodano u obliku praha ili krede, po cijeni koja je dostupna široj javnosti. Određivanje minus istodobno - niska učinkovitost. Može samo donijeti učinak u slučaju borbe s malim brojem insekata.

Budite oprezni! Ovo je vrlo toksičan lijek. Kada se proguta, neizbježno dolazi do pojave alergija i problema s probavom.

Što se može naći na tržištu?

Takva imena kao "Absorption", "Oradelt", "Fenaks". Samostalno preporučeno "Piretrum". Što se tiče sredstava koja se zovu "Clean House", pogodna je za borbu protiv bilo koje poznate vrste.