Ксулат с25 (мікра) ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: Интернет-Магазин препаратов от постельных клопов, тараканов, муравьев и т.д.! (Ліпеня 2019).

Anonim

Ksulat C25 (mikro) - je analog ruskog španjolskog insekticidno carstva znači 20. Međutim, za razliku od gore navedenih formulacija, koncentracija glavnog aktivnog sastojka - klorpirifosa u Ksulat C 25 stjenica 25% više nego u Carstvu 20. Klorpirifos je organofosforni spoj, koji se često koristi za borbu protiv insekata.

formulacije

U sklopu Ksulata Sa 25 od greške su sljedeće insekticidi:

naših čitatelja Choice! U borbi protiv bugova, našim čitateljima savjetuje Pest-Odbija repelere. Elektromagnetska i ultrazvučna tehnologija s 100% učinkovite zaštite s bedbugs, cockroaches i drugih insekata. Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

  • cipermetrin;
  • tetrametrin;
  • piperonil butoksid.

Njihova kombinacija ima sinergistički učinak i povećava učinkovitost lijeka nekoliko puta.

Dakle, cipermetrin odmah utječe na živčani sustav insekata. Ima kontaktnu akciju protiv bedbugova. Tetrametryn je sličan u svom djelovanju prema cipermetrinu. Također ima paralitički učinak i uzrokuje brzu smrt insekata. Piperonil butoksid povećava djelovanje i brzinu prodiranja prethodnih tvari. Zbog činjenice da je dio Xulat C25 iz bedbugs, učinkovitost lijeka povećava gotovo pet puta.

Prednosti i nedostaci lijeka

Od prednosti Xulat C25 na prvom mjestu, to možete nazvati kombiniranim učinkom. Sastav Xulat uključuje istodobno 3 insekticida, što praktički jamči ukidanje bedbugs. Uostalom, oni insekti koji mogu biti rezistentni na cipermetrin neće moći prenijeti piperonil butoksid ili tetrametrin.

Osim toga, Xulat Micro iz bube ima nisku toksičnost i nema oštar miris.

Nedostaci lijeka su da je Xulat C25 neučinkovit u borbi protiv jaja bedbugs. To objašnjava potrebu za ponovnim tretmanom prostora u nekoliko tjedana.

Lijek također brzo gubi insekticidna svojstva tijekom dugotrajnog izlaganja izravnoj sunčevoj svjetlosti.

NAŠI ČITANJI RECOMMEND! Da biste dobili osloboditi od pljeskanja, naši čitatelji savjetuju Pest-Odbijanje repelera. Rad uređaja temelji se na tehnologiji elektromagnetskih pulseva i ultrazvučnih valova! Apsolutno sigurno, ekološko sredstvo za ljude i kućne ljubimce. Pročitajte više ovdje …

Važno! Csulat C25 je mikrokapsule emulzija, što znači da je dio aktivne tvari u njemu sadržan u nano-kapsule netopljivom u vodi. Nakon tretmana, tijekom vremena, kapsule se raspadaju, otpuštajući otrov. Tako se ispostavlja da se postigne produljeno djelovanje lijeka.

Upute za uporabu

Kako bi se dobila radna otopina, potrebno je otopiti sadržaj bočice (30 ml) u tri litre vode. Nakon toga se smjesa izlije u raspršivač. Rješenje sprinklira sva moguća mjesta prebivališta bedbugs, uključujući namještaj, prozore i prozorske klupice, postolja, tepisi, itd.

Važno!Lijek ima prilično dugoročni učinak i ne gubi učinkovitost još šest mjeseci nakon posljednjeg tretmana prostorije. Stoga se Xulat C25 ne bi trebao isprati površinama koje ljudi ili kućni ljubimci ne dodiruju.

Unatoč niskoj toksičnosti, prilikom rukovanja sobom s lijekom potrebno je pridržavati se standardnih sigurnosnih pravila:

  • ukloniti ljude i životinje iz tretiranih prostorija;
  • Pakirajte svu hranu i posuđe u plastičnim vrećama;
  • obavljati rukovanje gumenim rukavicama i respiratoru;
  • sat nakon tretmana, prostorija treba provjetravati i mokro očistiti.