Прэпарат ад вошай пара плюс: інструкцыя і водгукі спажыўцоў

Чэрвень 2019

Відэа: Пара Плюс (Чэрвень 2019).

Anonim

"Uparivanje plus" brzo vas osloboditi uši "Uparivanje plus" - lijek koji je prikladan za korištenje. On će vas brzo spasiti od ušiju. Sprej učinkovitiji od drugih sredstava, kako insekticida pripadaju ubiti parazita u svim fazama razvoja.

Opis priprave

Sredstvoot uši uključuje sljedeće komponente:

 • piperonil butoksid;
 • malation;
 • permetrin.

Piperonil butoksid povećava aktivnost permetrina. Trošak lijeka je nizak, što ga čini pristupačnim za različite kategorije potrošača. Od kontraindikacija vrijedi spomenuti netoleranciju tvari koje čine lijek.

S zajedničkim djelovanjem, tri tvari međusobno se pojačavaju. Za neku osobu ne prijeti ako nije alergičan.

Operativni princip „Pair Plus” blokira prijenos impulsa u živčanom sustavu kukaca

Princip rada se sastoji u blokiranju prijenos impulsa u živčanom sustavu kukaca. Zbog toga su paraziti paralizirani. Insekticidi prodiru u kukac kroz helitinsku kapu i u procesu disanja. Štetna sposobnost tvari je prilično visoka. Lijek ubija odrasle osobe i gnjide, mnogi drugi prijedlozi nisu sposobni za to.

Pravila upotrebe

 • Liječenje uši se raspršuje po duljini kose. Čeka 10 minuta i glava se temeljito oprati šamponom. Mrtvi insekti trebaju biti češljani češljem s čestim zubima. Da bi učinak bio fiksiran, nakon 7 dana provodi se ponovna obrada.

"Pair plus" se raspršuje duž duljine kose

 • Kako bi spriječili recidiv, potrebno je obaviti obradu kaputa i posteljine.
 • Količina potrošnog materijala određuje se ovisno o gustoći i dužini dlake. Za prskanje bolje doseg derme, tijekom aplikacije, širite kosu prstima.
 • Za prerastanje parazita nakon pranja, bolje je koristiti češalj: "AntiV" ili "Nit Free".
 • U teškim infekcijama, čak i nakon pravilnog liječenja, gnjide mogu ostati. Ovo je apsolutno normalno, jaja su najstabilniji, a insekticidi za njih nisu strašni.
 • U tom slučaju, pokušajte češljati kosu nekoliko dana za redom. Uklonit ćete većinu gnjida i time spriječiti pojavu ličinki. Dalesleed da se ponovno liječi.
 • Borba s stidnim ušima je praktički ista kao kod uši. No, važno je osigurati da se sprej ne pojavljuje na sluznici u blizini spolnih organa, inače se mogu pojaviti iritacije.

Za čišćenje parazita nakon pranja, bolje je koristiti češljeve

Prednosti i nedostaci

Liječenje uši ima neporecive prednosti:

 • jednostavnost upotrebe;
 • gospodarstvo;
 • visoka učinkovitost.

Među nedostatcima je:

 • mogućnost nuspojava: spaljivanje vlasišta, perut, alergije;
 • opekline (ako je prekršeno vrijeme primjene);
 • nedostatak kliničkih ispitivanja;
 • toksičnost.

"Pair plus" ima neka kontraindikacija:

 • preosjetljivost na komponente;
 • astma;
 • u dobi do 2, 5 godina.

Jedan od nedostataka "Pair plus" - spaljivanje vlasišta

Mjere predostrožnosti

"Pair plus" treba prskati u dobro prozračenu sobu. Važno je ne ulaziti u područje oko očiju i raditi od vatre. Ako je lijek na sluznici ili u očima, odmah isprati lice s puno vode. Držite proizvod dulje nego što je navedeno u uputama, nemojte slijediti, inače na glavi može se spaliti.

Povratne informacije potrošača

Prikazani lijek za uši je prilično učinkovit. Potrošači kažu da je prikladno koristiti. Međutim, postoje nedostaci - droga je skupo, ali često češalj nije uključen.

Liječenje za uši košta oko 400 rubalja. Za usporedbu, ostali lijekovi će koštati u iznosu od 700 rubalja.

"Pair plus" pomaže prvi put, čak i ako se radi o infekciji. Korištenje aerosola možete obaviti preradu ovratnika na odjeću, posteljinu - krema nije prikladna za to. Nema tragova na tkivu.

Nakon što ste pročitali prethodno objavljeni članak na našoj web stranici, možete naučiti kako nositi odjeću od ušiju.

"Par plus" - djelotvorno sredstvo za uši (video)

Glavni nedostatak "Par plus" je nedostatak češlja. Svejedno je potrebno kako bi se provjerilo je li liječenje bilo učinkovito.

Važno! Paraziti često vole čistu kosu, lakše ih je popraviti. Ljudi, također oslabljeni stresom, često postaju nosači insekata.

Uši mogu živjeti bez hrane oko 2 tjedna. Radije se sklanjaju na odjeću, češljeve, jastuke. Ali na visokoj temperaturi, paraziti umiru. Stoga, sve stvari u kući koja se treba isprati moraju biti tretirane toplom vodom. Glava može svrbjeti čak i kada se uši povuče, svrbeći mjesta ugriza.

Budite pažljivi prema djeci, a ne svako dijete će reći roditeljima da mu glava uvijek svrbi.Ako se to dogodi, upotrijebite "Pair plus".

Sve stvari u kući, da se operu, treba tretirati vrućom vodom

Gdje prodaetsyapreparat

Gledano sprej prodan u gotovo svim većim gradovima širom svijeta putem mreže ljekarni. Također ga možete naručiti na mreži, ali dostava će biti dulja. A ovo je loše, budući da se paraziti moraju odmah protjerati. Ili naručite lijek unaprijed tako da je jedan paket uvijek kod kuće.

Težina - 116 grama. Ova je količina dovoljna za 2 tretmana srednje duljine kose. Ako je kosa kratka, lijek će trajati više puta.

Kako ukloniti uši (video)

Prikazani lijek djeluje izvrsno za parazite. Koristite sprej povoljno, gotovo da nema nuspojava. Tri tvari koje čine proizvod uspješno se nadopunjuju, pa je spreja vrlo učinkovita. Lijek je dovoljno da se prskaju na duljinu kose, pričekajte neko vrijeme, a zatim temeljito isperite. Učinak neće vas čekati.