Форсайт ад блашчыц

Ліпеня 2019

Відэа: Все, что произойдет до 2050 года (Ліпеня 2019).

Anonim

Od pojave bugova nitko nije imun - uzroci „upada” ovih insekata u kući puno, i nije uvijek razlog za to neurednost domaćina. Stjenica žive u vrlo starih kuća ili može doći od susjeda, ali u svakom slučaju moraju biti izlaz pomoću različitih metoda, uključujući insekticide.

Glavni nedostatak insekticida - njihove toksičnosti, kao što su ovi preparati sadrže moćan tvari koje su štetne za ljude i kućne ljubimce, ali je obuhvaćena visoke učinkovitosti.

Ipak, korištenje manje toksične imovine - na primjer, kao što su Forsyth - stjenica može biti i opravdana, ne samo u pogledu cijena / kvaliteta, ali u smislu učinkovitosti.

Forsyth: kemijski sastav i svojstva

lijeka je višenamjenski alat za uništavanje kukaca, muha, mrava, komaraca, buha i drugih osoba za istim stolom štetnika i njihove ličinke.

Insekticid je naširoko koristi u medicinskoj praksi, kao i veliki i mali objekti različitih kategorija (skladišta, farme i sl. D.), te u stambenim zgradama.

Sastav: Forsyth (Forssayt) je pripravak koji se temelji na organskom fosfornom fentovom spoju koncentracije od 25%. Kao pomoćne tvari sadrže stabilizatore, antioksidante, kao i parfema i otapala.

Konzistencija: koncentrirana svjetlost zlatne boje s pijanim mirisom, koji brzo nestaje.

Djelovanje: insektno-akaricidno, usmjereno na borbu protiv insekata. Da bi se postigao najbolji učinak zahtijeva izravan kontakt s otrovom insekata (jaja ne ubije).

Kad koristite stjenice preostala učinkovitost Forsyth znači traje tri do pet mjeseci, što stvara zaštitnu barijeru. Akcija zbog paralize učinak u kukaca komenzalnih, proizlazi iz kontakta s pojedinim formulacije aktivne tvari.

Toksičnost označava predviđanja:

 • u odsutnost pare koncentrat emulzije označava klasa rizika IV (umjerena ili niskog rizika imovine). Jednim kontaktom s površinom kože može doći do ispiranja u laganom stupnju. Kada je izloženo mukoznom oku ima izražen nadražujući učinak.
 • Razina izloženosti toplokrvnih organizma kada se proguta ima Klasa zagađenja III i može uzrokovati ozbiljne trovanja kemikalijama.
 • radne emulzije Pare su klasa II rizik i dugoročno udisanje može izazvati alergije, vrtoglavica i nesvjestica, do teškog trovanja.

skladištenja uvjeti: liječe Forsyth insekti se mora skladištiti čvrsto začepi, u suhim unutra u temperaturnom području od -30 do + 40 ° C

Upute za korištenje sredstava iz Forsyth stjenice i drugih štetnika sadrži pravila za primjenu lijeka koja može pomoći da se izbjegne neugodne posljedice i potpuno dobili osloboditi od parazita.

Dakle, kako ispravno primijeniti Forsyte?

Properties koriste u borbi protiv kukaca

Prije sredstva Forssayt stjenice, buha, žohara i drugih štetnih insekata moraju se pripremiti od emulzijskih radnog izračuna znači 1 bočice po litri hladne vode - niska temperatura smanjuje dobivanje na prodornost miris.

 • Kako biste obradili sobu od bedbugs, mrava i krpelja, trebate 2, 5 litara radne emulzije na 25 m². m.
 • Za obradu prostora od žohara, potrebno je 1, 5 litara radne emulzije po 15 m². m
 • Uništavanje buha provodi se pomoću 5 litara vodene emulzije po 50 m2. m.
 • S uništavanja muha i njihove ličinke, i krpelja na velike objekte potrebno 20 do 50 litara radne emulzije na svakih 200-500 četvornih metara, respektivno.

je imati na umu da je za obradu ravnih stjenica Forssayt dovoljno razrijeđena brzinom od 50 ml po 1 označava litru hladne vode i dobro liječiti staništa insekata prethodno rastaviti namještaja. Posebno pažljivo potrebno je obraditi:

 • unutarnje dijelove sofe i kreveta;
 • jastuci i madraci;
 • vanjska strana namještaja, uključujući dijelove prema podu i zidovima;
 • Priključci i svi mehanizmi.

Uz neznatan broj bugova u stanu, obrada odjeće i posteljine nije potrebna. Nakon 5-7 sati nakon tretmana i emitiranja, soba je korisna.

Nedostaci neko vrijeme mogu izaći iz svojih staništa, ali neće biti ugriza. S vremenom bi svi pojedinci krvopije trebali nestati.

Pregled:

Ako se stvarno želite riješiti bedbugs, nemojte biti lijeni i otići u vaš okrug SES. Kupi tamo Forsyte iz bedbugs - to pomaže puno, usput, a ne samo iz bedbugs, to je provjereno na osobno iskustvo. Za profilaksu, liječite sve opet.

Natalia, Ekaterinburg.

S nakupljanja velike i dugogodišnje insekata dodatnu obradu kako bi se njihovo mjesto naselja: baseboards, pukotina, uglovima, zglobova pozadinu, pukotina u gipsu.Osim toga, kako bi se postigao najbolji učinak Forsyth je najbolje koristiti zajedno s agentima prepreka (kao što Klopoveron ili triklorfon) - tako da možete postići efekt za do 2 godine.

Primjena sredstva za stjenice i drugih insekata Forssayt kod kuće, važno je da se u skladu sa sigurnosnim mjerama koje pružaju upute:

 • preradu žice, koristite osobnu zaštitnu opremu: specijalne rukavice, zaštitne naočale, maska ​​RPG-60 ili respirator, osiguravajući 2 stupnja zaštite od aerosola, organskih spojeva i dušika.

 • Liječenje treba izvoditi u dobro prozračenom prostoru, od koje su sve životinje i biljke prethodno uklonjene.
 • Nakon uporabe stijenke lijeka preporuča se ne oprati - to će osigurati produljeni učinak.

Pregled:

Nisam mislila da bih se udaljila u njih, ali nažalost morala sam. Ljeti je u kući pronašao ih posvuda, čak iu kuhinji, i sam se preuzeo za progon, koristeći Forsyte. No jedan od starih sofe još je morao biti odbačen. A bugovi se nikada nisu vratili - već je bila godina.

Peter, Moskva.

U slučaju kontakta sa sluznicom očiju, isperite područje zahvaćene s hladnom vodom i posavjetujte se s oftalmologom. Crvenilo kože ruku zbog kontakta s lijekom, obično prolazi kroz neko vrijeme sama. Ako se to ne dogodi, trebate se obratiti dermatologu.

Ako se proguta, Forsyte može izazvati trovanja i povraćanje - u ovom slučaju potrebno hitno pozvati hitnu pomoć.

Pregled cijena Forsyth

Ako su greške uništiti istina za vas, onda ste vjerojatno već postavio pitanje: gdje kupiti i koliko to Forssayt o troškovima.

Stručnjaci dezinsekcije usluge tvrde da lijek nije dostupan pojedincima, a to je ne čudi: sredstvo se odnosi na profesionalne i prodaje u limenkama u volumenu od 5 do 10 litara na prilično visokoj cijeni, od 2400 do 10 000 rubalja po kanister.

Ipak, Forsyte možete kupiti za neovisnu upotrebu kako u hipermarketima za izgradnju i vrtu, tako i izravno u samom SES-u. Na takve, na primjer, pripada Forssayt-Fighter u bocu od 1 litre. Cijena proizvoda varira od 600 do 800 rubalja.

Sažmi malo. Borba protiv bed bugova trebala bi se provoditi korištenjem visoko kvalitetnih učinkovitih sredstava, koliko je to moguće sigurna za ljude i životinje. Do broja relativno sigurnih lijekova može se pripisati i alat Forsyte.

Važno je zapamtiti da, kao i svaki drugi insekticid, predviđanje zahtijeva oprez u postupanju i detaljnu studiju uputa - jedini način izbjegavanja neugodnih posljedica po zdravlje.

Video: primjer disinsection stan od bedbugs

Imajte na umu koja mjesta u stanu treba liječiti od bedbugs prije svega.

Pomaže li karbofos ubiti bugove